Kızlar günaydın...
Bir şey sorcam şimdi benim iş için mecbur 9-10 saat uzaklıkta bi yere gitmem gerekiyor...doktor uçakla gitmemi tavsiye etti ama gideceğim yere uçak yok yakın bi yere gidip tekrar 1-2 saat yol gitmem gerek ve bu şeklde çok rezil olacağım gibi çünkü gittiğim yerde de bana araba gerekecek...
21 haziranda gitmem gerekiyor bir haftalığına..o zamana da 13+4 haftalık olacağız inşallah....benm gibi 9-10 saat yola çıkan var mı??? kızlar sizce sorun olur mu dinlene dinleene gitsek ??? başka bi dr.a daha sorsam mı???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım, bence de en doğrusunu planlamışsın. doktor uçak yolculuğunu kısa olduğu için otobüse yeğlemiştir. ama arabayla gideceksen en güzeli. uzun süre oturmak, kan dolaşımını yavaşlatmaktan kaçınmamız gerek sadece. yolculukların sakıncısı bu. sen arabayla gideceksen bir iki saatte bir mola verirsiniz biraz yürürsün. inşallah sorunsuz gider gelirsin. bende bayramda düşünüyorum öyle uzun bir yolculuk. ilk üç ay için yasaklamıştı doktorum. daha doğrusu önermiyorum dedi ama artık sorun olmaz herhalde. Allah büyük bir engel vermesin de önermiyorum vs. lafları artık dinlemem herhalde :)