2014 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar! Ben de 14 haftayı bitirmek üzereydim ama hala cinsiyeti öğrenmedim. Bulantılar geçti sayılır. 3'lü test için gittiğimde cinsiyeti de öğreneceğimi ümit ediyorum. Bu arada hareketleri hafif olarak hissediyorum sanki. Bazen Unutup koşuyorum ya da merdivenleri hoplayarak çıkıp iniyorum bi zararı olmaz değil mi? Karnım da biraz çıktı. Ramazan ayı yaklaşıyor oruç tutmayı düşünen var mı hiç doktorunuzda görüştünüz mü? Bu dönemler bebek küçük oruç tutulabilir herhalde değil mi? Sonra borçları ödemek daha zor oluyor da.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar benim artık kusmaktan safra kesemin olduğu yer ve midem çok acıyo :( Her kusmadan sonra ağlıyorum dayanamıyorum acısına.. 4 gün iyiydim hiç kusmadım geçti sandim.Ama daha şiddetli bi şekilde geri başladı..

Benimde mide bulantim oluyo du ama hiç cikarmamistim. Sabah 6 gibi uyandim midem çok fenaydi ve 15 dk sonra çıkardım. Gercekten zor oluyomus ya.sonrasindaki Boğaz acısı fln ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooo refahiyeli haaa... çok tanıdık var ordannn bizde TERCAN

Ben de yazdan yaza gidiyorum gezmeye, ozledim memleketimi can erzincan.. gecen canim biliyomusun bilmiyorum ama bizim oranin cibin üzümünü cekti ama malesef zamani degil simdi:5:

Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum :14:

Son düzenleme:
Benide Gecende saglik ocagindan aradilar kaydetmeleri lazimmis bilgilerimi. Aşı konusundada17. Hafta dedi hemşire. Onuda doktorunuza sorun bazen onermiyolar dedi....

Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum :14:

Canım benim doktorum 20 Nci haftada dedi ilk aşı için...bebeği hissetmek gerekiyormuş aşı için...geçmiş olsun buarada canım dikkat et kendine...

Canım benim doktorum 20 Nci haftada dedi ilk aşı için...bebeği hissetmek gerekiyormuş aşı için...geçmiş olsun buarada canım dikkat et kendine...

Saol kuzum benim..dün acile gittik ultrasyonda bebisi gördük crinone jel verdi onu kullanıp uzanacam hep inşallah geçer. .. :((

Benimkisi 1 temmuzda olcak saglik ocagindaki hemsire demisti?

kızlar bende eşime parfüm aldım. çok sıradan bebekle ilgili bişey çağrıştırmıyo ama ihtiyacı vardı parfüme. bebek için daha bişey almadım ilki düşmüştü ya bebeğimin hala o korku var.ya bişey olursa die. 5 ay dolsun öle almayı düşünüyorm bişeyler. hediyeyi verirken,babalar günün kutlu olsun babacık:) dedim. yüzünde kocaman bi gülümseme oluştu :) babacık sizi yer dedi ve bebeişimizi(göbüşü) ve beni kocaman öptü.:38: mutlu oldu.bende öyle :16: önemli olan da bu.:48:

bende seninle aynı durumdayım cnm herşey alasım var ama en ufak bir şey almaya hem eşim hemde ben korkuyoruz bende geçen temmuzda ikizlerimi kaybetmiştim niş bunu sağlıkla kucağımıza alırız

Ben kızıma hamileyken yaptırmıştım 5 doz, bunda gerek yok, ama yaptırın mutlaka derim. Tetonoz topraktan da bulaşan bir hastalık..

Benimkisi 1 temmuzda olcak saglik ocagindaki hemsire demisti?

Ben kızıma hamileyken yaptırmıştım 5 doz, bunda gerek yok, ama yaptırın mutlaka derim. Tetonoz topraktan da bulaşan bir hastalık..

Cnm bebegin gobek kordonu kesilince kullanilan makas steril olmayinca tetanos oluyormuş ve Yenidoğan tetanozu ölümle sonuclaniyomus...Allah korusun

Back
X