Günaydın bayanlar
Topigimize bir kız bebekte bizden gelsinnn :)
aaa canım hayırlı olsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bayanlar
Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum![]()
Hayırlı olsun prenses kızınız canım :) kız kardeş candır Can :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa canım hayırlı olsun :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
canım çok geçmiş olsun. iyi dinlen, iyi ol çabucak inşallah..bu arada başlığını da şaşkınlıkla okudum. tetanoz aşısı olmamız gerektiğini hiiiiç duymamıştım vallahi. ben de aile hekimine telefonda bildirmiştim hamile olduğumu, kayıt aldı, bir ara uğrar bilgilerini alırsın demişti hemşire. ben de bir daha uğrayamadım. demek ki aşı ile ilgiliymiş. bir fırsatını bulup gitmeli...
Günaydın bayanlar
hayırlı olsun cnm
bende heyecanlandım şimdi hemen gidip baktırmak istedim![]()
günaydın...
tetonoz aşısı önemli bir insanın hayatı boyunca 5 tetenoz aşısı vurulması gerektiğini biliyorum
evlendiğimde başlamıştık 3te bıraktık hemşire hamile kaldığındada vururuz demişti. teee o zamanlardan biliyorum aksatmayalım mutlaka soralım canlar![]()
inan bilmiyordum hamilelikte aşı olunacağını. neyse daha vakit varmış. bir şey daha öğrenmiş oldum bu topik sayesinde, teşekkürler... :)
sağlık ocağına mutlaka gidelim onlar gün gün takip edicektir bizi herşeyde haber vericekler hiç birşeyi kaçırmamış oluruz banada haziran sonu temmuz başı gibi çağırıcaz dediler.
biz gebeler onlar için çok önemliyiz her gebeden prim alıyor doktor ve hemşireler. bende onlarla çalıştığım için iyi biliyorum![]()
gidicem canım ilk fırsatta, biraz da kaydım yapıldı diye rahatım. bir şey gerekirse haber verirler nasılsa dedim :)
canım çok geçmiş olsun. iyi dinlen, iyi ol çabucak inşallah..bu arada başlığını da şaşkınlıkla okudum. tetanoz aşısı olmamız gerektiğini hiiiiç duymamıştım vallahi. ben de aile hekimine telefonda bildirmiştim hamile olduğumu, kayıt aldı, bir ara uğrar bilgilerini alırsın demişti hemşire. ben de bir daha uğrayamadım. demek ki aşı ile ilgiliymiş. bir fırsatını bulup gitmeli...
Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum![]()
Kızlar babalar günü hediyemz geldiiiii :)) :))
Kızlar babalar günü hediyemz geldiiiii :)) :))
Sen kaç haftalık hamilesin? İlk 16 hafta sağlıksız olabilir ama 16. Haftadan sonra tutulabilir diye duymuştum ben. Ama herşey bebeklerin sağlığı için sonuçta. Oruçlarımızın tekrarı var ama olabilecek bir sorunun (Allah korusun) telafisi yok. Yani ben de çok kararsızım bu konuda.
Bi de arkadaşlar ayıptır söylemesi son günlerde aşırı kabızlık var bende. Ondan mıdır bilmem ama bu sabah hafif kanamam olmuş vajinadan gelen sağ yumurtalıklarda da regl olmadan önce olduğu gibi bazı batmalar oluyo. Karnımda gebeliğin başından beri ara sıra kramplar oluyordu. Telaşlandım. Sizde de oldu mu buna benzer belirtiler?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun öncelikle canım. ben burda bi kaç kişiden okumuştum böle problemi olanlar olduğunu. ama korkulucak bişey değil sanırım.ben 11+5im canım. 16 ıncı haftam ramazanın son haftasında dolacak. bende kararsızdım ama korkuyorumda. ben ilk gebeliğimde bilmiyordum daha gebe kaldığımı ve ramazandan 2 ay sonra falandı. tutayım bari şu kalan oruçlarımı dedim. çok zorlanmıştım. ramazanda böyle olmadım herhalde yeni başlıyorum ya ondan die düşünüodum.ve hamileymişim. ama bebeğim gelişmemişti. oruçla alakası var mı bilmiyorum ama ozman üzülmüştüm . kayıvalidem tutmuş mesela hamileyken ama sonlarına denk gelmiş o doğumları ramazanda olmuş çünkü. hani hamile kalıp tutan büyüklerimizide çok duydum ama bende hem tutmak istiyorum hem korkuyorum.katarsızım anlayacağın.
ayyyy çok güzeller güle güle kullansınlar
bende bardak yaptırdım senin fikrini çaldım bir yüzüne ultrason fotomuzu biz yüzünede yazıyı yazdırım sihirli bardakmıymış neymiş ondan bugün alıcam görmedim daha bakalım nasıl![]()
Cok guzelmis canim gercekten.cok iyi dusunmussun :)
aynen kızlar bende çok kararsızım şöle düşününcede bebeğimiz aç kalacak ayrıca havalar çok sıcak susuzda kalıcaz düşüp bayılırım diye korkuyorum işyerinde doktor bile günde 2-2,5 litre su içmelisiniz diyor zaten bir kayıp yaşadım bundada kötü bişiy olmasını istemiyorum sonra ödenir borçlar bebişlerimiz iyi olsunda![]()
Teşekkür ederim canım :) iyi olmuştur seninki de annesi:) ultrason fotosunu iyi yapmışsın ben de düşündum de bizim kız daha kurukafaya benziyor teyzesi :)) al sen de koy buraya teyzeleri baksın![]()
Çok sağol kuzum :)