2014 Aralık Anneleri

kızlar bulantılarımı bastıran bi gaz sorunum var..akşamları delircem gazdan karın ağrısından..karnım davul gibi ve feci bir karın ağrısı ..sabaha kadar kıvranıyorum sabah biraz rahatlıyorum..öğleden sonra ikindi gibi yine başlıyor ertesi sabaha kadar..sanırım gaz birikmesi oluyor ..varmı byle olan çaresini bilen?

Gaz degilde sislik oluyor bende de..acaip boyle patlycakmisim gibi..aynen aksam baslio...gecenin ilerleyen saatlerine kadar..

Ayni dertten muzdaribim malesef ki :) aksam sanki 6 aylik gibi oluorum siskinlikten..hem mide hem bagirsakk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hastanede yaptırdım ama yine o lab. aracılığı ile...
2 haziranda yapıldı.. 25 haziranda alırsın dediler bana

Benim laboratuvar sonucumu dun mail adresime gondermisler.. aramislarda ama ben duymamisim.. Cok sukur hic bi sorun gorunmuyo.. Icim ferahladi sonunda.. Darisi seninde basina insallah.. pazartesi bi ara istersen laboratuvari..

öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ıns..ben de 15 haftalık hamileyim..mide bulantım cok yogundu smdi sadece sabahları var ama benim de mide asidimden dolayı tükürük salgım var yutamıyorum da sürekli bişseyler yemek zorunda kalıyorum..benim gibi olanlar varmı

Ben de yazdan yaza gidiyorum gezmeye, ozledim memleketimi can erzincan.. gecen canim biliyomusun bilmiyorum ama bizim oranin cibin üzümünü cekti ama malesef zamani degil simdi:5:
bilmem mi CİMİN üzümünü :) daha dur ağustos eylüle ancakkkk erkenden çekmesin canın :) bende uzak kalınca özlüyom en son 29 martta 3-4 güngülüğe gezintiye gitmiştik eşimlee ya bakalım bu yıl yatarr artık çocuk doğup ele avuca gelene dek zorrr gidememmm

kızlaaaaarr doktor bgn baktı göstermiyor dedi bağdaş kurmuştu sonra arkasını döndü bizimki sonra dur biraz zorlayalım dedi karnıma minik basınç uyguladı bi daa çevirdi minik bi çıkıntı gördüm o pipi mi yoksa derken doktor ta kendisi mi dedi eett pipi mi dedi nese ben direk aglamaya basladım kadın aa kız mı istiodun dio ağlayarak zar zor yok erkek cok istioduk biz ismi bile hazır ya cok şükür yusuf gelio dedim baktım prens de duygulandı hemen maşallah önden gidiyoruz yine boy 9cm olmuşş :nazar::nazar:kilomuz da 115 gr.:nazar::nazar: bi daa 1 ay sonra gelirsin dedi vitamin yazdı çatlak için mustela yazdı ben genelde lierac duymustum ne aliim kararsız kaldım valla bacaklarına göğüslerine de sür dedi göğüs ucu hariç die ekledi....
kızlar ya cidden çok mutluyumm Rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin .. :16::16::16::16:
babalarr gününüz de kutlu mutlu olsunnnnn :31::31:
haydi gözünüz aydın bacımmm sizlerinde....
maşallah bebişe de önden gitmesi güzelll bizimki geriden gelincekkk ;)
bu arada kesinlikle çatlaklar için mustelaa diyorum çoğu arkdşm tarafından denendi onaylandı şiddetle öneririm pembe 9 mount yazan çatlak önleyici kremini yanlışlık yapıp aynısının çatlak giderici jelide var dikkat edin ben alalı 2 hafta oluyor şimdilik çok çıkmasada karnıma sürüyorum ama günde 1 kez 2 hafta sonra hergün 2 keze geçecemmmm bakalımmm ayrıca ben mustelanın bebeklgörüşürüzer için olan 50 faktörlü kreminide aldım azcık pahalı ama cildimde hamileliğinde etkisi ile colezma denenn çillerden oluşsun istemiyom zaten yaza gelyo bizim bu süreç ona da dikkat etmek gerek...

Merhaba kizlar:) bende 12+1 hamileyim:))pzt gunu ikili testim var.cok heyecanliyim.cinsiyet bell olur mu acaba:))

Bende 11+3 hamileyim henüz ikili test yaptırmadım ama doktor cuma gününü geçirme dedi bi de ben başka bi şehirdeyim şuan bunları kendi doktorum söylemedi..bi de dedi ki bi kehanette bulunayım mı %70 kız dedi☺️❤️👶❤️

Bende 11+3 hamileyim henüz ikili test yaptırmadım ama doktor cuma gününü geçirme dedi bi de ben başka bi şehirdeyim şuan bunları kendi doktorum söylemedi..bi de dedi ki bi kehanette bulunayım mı %70 kız dedi☺️❤️👶❤️
11 ile 14. haftalarki çoğumuz 11+5 ile 12+6 ların arasında yaptırdık ikili testlerimizi ve helede özele gidiyorsan kehanete gerek kalmadan cinsiyeti cihazlarında azcık teknolojisiyle görebilirler... ama kız çocukda yanılma azcık olabiliyo 11.haftalarda erkek daha erken belli edebiliyor bacımm.. ALLAH gönlüne göre versin .... ayrıca ikili testini yaptırıpda öğrnenen çok arkdşımız olduuu tabi bebişlerin gösterip saklaması ve dr larında sabrı ve bilgisi ileee ;)
hayırlı olsun bacım:nazar:

canım çok geçmiş olsun. iyi dinlen, iyi ol çabucak inşallah..bu arada başlığını da şaşkınlıkla okudum. tetanoz aşısı olmamız gerektiğini hiiiiç duymamıştım vallahi. ben de aile hekimine telefonda bildirmiştim hamile olduğumu, kayıt aldı, bir ara uğrar bilgilerini alırsın demişti hemşire. ben de bir daha uğrayamadım. demek ki aşı ile ilgiliymiş. bir fırsatını bulup gitmeli...

8 haftalıkken cnm:((

Allah bidaha yasatmasin cnmm

11 ile 14. haftalarki çoğumuz 11+5 ile 12+6 ların arasında yaptırdık ikili testlerimizi ve helede özele gidiyorsan kehanete gerek kalmadan cinsiyeti cihazlarında azcık teknolojisiyle görebilirler... ama kız çocukda yanılma azcık olabiliyo 11.haftalarda erkek daha erken belli edebiliyor bacımm.. ALLAH gönlüne göre versin .... ayrıca ikili testini yaptırıpda öğrnenen çok arkdşımız olduuu tabi bebişlerin gösterip saklaması ve dr larında sabrı ve bilgisi ileee ;)
hayırlı olsun bacım:nazar:

Amin canım inşallah sağlıkla yavrumuzu kucağımıza alalım da🙏 ilk bebişimiz hiç fark etmez☺️bıcırık bi kızım olsa da olur afacan bi oğluşum da..ikili test sonucumuz güzel çıksın inşallah şimdiden herkes nası seviyo ilk torun olcak😍

kızlaaaaarr doktor bgn baktı göstermiyor dedi bağdaş kurmuştu sonra arkasını döndü bizimki sonra dur biraz zorlayalım dedi karnıma minik basınç uyguladı bi daa çevirdi minik bi çıkıntı gördüm o pipi mi yoksa derken doktor ta kendisi mi dedi eett pipi mi dedi nese ben direk aglamaya basladım kadın aa kız mı istiodun dio ağlayarak zar zor yok erkek cok istioduk biz ismi bile hazır ya cok şükür yusuf gelio dedim baktım prens de duygulandı hemen maşallah önden gidiyoruz yine boy 9cm olmuşş :nazar::nazar:kilomuz da 115 gr.:nazar::nazar: bi daa 1 ay sonra gelirsin dedi vitamin yazdı çatlak için mustela yazdı ben genelde lierac duymustum ne aliim kararsız kaldım valla bacaklarına göğüslerine de sür dedi göğüs ucu hariç die ekledi....
kızlar ya cidden çok mutluyumm Rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin .. :16::16::16::16:

Hayırlı olsun canım :nazar: Bizede ilk erkeğe benzetti ama 2 gün önce gittik pipi göremedik kız dedi doktorumuz. Bir daha değişirse kalpten giderim heralde :1: Bizdede herkes erkek diyordu. Erkek bekliyorduk ama sürpiz oldu :)

Benim laboratuvar sonucumu dun mail adresime gondermisler.. aramislarda ama ben duymamisim.. Cok sukur hic bi sorun gorunmuyo.. Icim ferahladi sonunda.. Darisi seninde basina insallah.. pazartesi bi ara istersen laboratuvari..

Benim aramama gerek kalmadı onlar arayıp sonucun 10 gün daha geçileceğini söylediler... Var bir iş ama... Hayırlısı diyorum hep

Canim prensin hayirli olsun.daha once de yazmistim yine yazim.kuzenimin onceden catlaklari vardi hamileliginde 20 kg aldi ve hamilelik suresince hic catlagi olmadi.mustela kullanmis.

bilmem mi CİMİN üzümünü :) daha dur ağustos eylüle ancakkkk erkenden çekmesin canın :) bende uzak kalınca özlüyom en son 29 martta 3-4 güngülüğe gezintiye gitmiştik eşimlee ya bakalım bu yıl yatarr artık çocuk doğup ele avuca gelene dek zorrr gidememmm

Aa kizlar siz erzincanli misiniz.ben de 3 sene uzumlude kaldim gorevim nedeniyle.

ben hastanede yaptırdım ama yine o lab. aracılığı ile...
2 haziranda yapıldı.. 25 haziranda alırsın dediler bana

Benim aramama gerek kalmadı onlar arayıp sonucun 10 gün daha geçileceğini söylediler... Var bir iş ama... Hayırlısı diyorum hep

Bence kesinlikle hastane gec yollamistir laboratuvara.. oyuzden gecikiyodur.. ben bisey oldugunu hic sanmiyorum.. amniyosentez yaptiranlarda da kimden duyduysam ikili testi yuksek riskli cikanlarin amniyosentez sonuclari hep temiz cikmis.. hic stres yapma bosuna..dua et bolca..ama hastaneyide sıkıstır bence bos birakma.. insallah hayirlisiyla guzel sonuclari sende alicaksin..

Kizlar ben mustelanin gogus icin skilastirici olanini kullaniorum..cunku goguslerim 1 beden buyudu ve inanilmaz kasinti oluo..eczaciya sordum ben de bunu kullandim dedi tavsiye ederim dedi..biraz gecsin karin catlaklari icin olanini da alcam..ikisi ayri kremlermis cunku..ama gogus icin olanindan acaip memnunum cok rahatlatti :)

Canlar yarın sabah 10 da randevumuz var 2 li test için neler sormalıyım doktora 12+5 olacağız yarın sizden yardım bekliyorum oraya gidince unutuyorum hemen 😂

Ya Settar

Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?:confused::rolleyes::confused:
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???

Canlar yarın sabah 10 da randevumuz var 2 li test için neler sormalıyım doktora 12+5 olacağız yarın sizden yardım bekliyorum oraya gidince unutuyorum hemen 😂

Ya Settar

ense kalınlığı kaç mm, burun kemiği oluşmuş mu, boyu kaç cm, bir deeeee tabi ki cinsiyeti neeeeee :)) bildiğim bunlar sadece ;) iyi haberlerle gel inşallah canım:)

Back
X