• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Ebemi 25. Haftada dedi doktorunmu? Bana ebe dedi doktorumada sormadim ? Daha yaptiran yok galiba?

ebe dedi banada geçen hafta cuma günü gittim tetenoz aşılarını 25. haftada yapıyoruz dedi.
kalp atışını bende duymak istedim ama sağlık ocaklarındaki cihazlardan 20. hafta ve sonrasında duyuluyormuş öncesinde duyamıyoruz ultrason değilmiş cihazları onların dinledikleri alet ne olduğunuda sormadım açıkçası

90 tl çok demişler ayyy deli oldum her hastane farklı farklı ikimizde bursadayız yani yuh biz 25 tl vericez ayrıntılı ultrasona 19 temmuza gün aldık yarım saatte sonuçları veriyorlarmış.
Heee dalga geçiom :9::9: Seninkide kız olmasın pipiyi karıştırdınız belki kordonla :9::9:
90 Tl ama o ay 55 TL muayne ücreti ödemeyeceğim doğal olarak 35 TL ye geliyor ayrıntılı ultrason. Sinir olma yani aynı hemen hemen :1::1:
3 tane şekerim annem ve 2 ablam var :9::9:
ohh 2 de değil 3 tane. :1::1: Benim annem ve ablam var sadece ama onlarda 7/24 yanımda olamazlar seninkiler gibi :1::1::1:
evt canım ben her sene doğuruyorum:9:...10 aylık bi kızım var geçen sene bu zamanlar karnım burnumdaydı
:1::1::1:
Ben dün tuttum orucumu bedenen hiç bi sıkıntı yaşamadım gayet rahattım ama pişman oldum bebeğimi aç susuz bıraktım diye üzüldüm çok kafam karıştı kimi öyle diyo kimi böyle kendimi dinledim ve mantıklı olan tutmamak dedim ve tutmadım bugün ileride kaza yaparız Rabbim bu kolaylığı vermiş bize çok şükür
Tutmasına tutarız. Yemek yiyemeyeceğini bilince dayanırsın mecbur da işte vicdan yaptırıyorlar işte bize daha doğmamış bebişler. İnş Allah ilk fırsatta tutup üzerimizden bu yükü atarız.

ebe dedi banada geçen hafta cuma günü gittim tetenoz aşılarını 25. haftada yapıyoruz dedi.
kalp atışını bende duymak istedim ama sağlık ocaklarındaki cihazlardan 20. hafta ve sonrasında duyuluyormuş öncesinde duyamıyoruz ultrason değilmiş cihazları onların dinledikleri alet ne olduğunuda sormadım açıkçası

Yanlış bilmiyorsam steteskop ile dinliyorlar. Ablam sanki öyle demişti.

90 Tl ama o ay 55 TL muayne ücreti ödemeyeceğim doğal olarak 35 TL ye geliyor ayrıntılı ultrason. Sinir olma yani aynı hemen hemen :1::1:

ohh 2 de değil 3 tane. :1::1: Benim annem ve ablam var sadece ama onlarda 7/24 yanımda olamazlar seninkiler gibi :1::1::1:

Tutmasına tutarız. Yemek yiyemeyeceğini bilince dayanırsın mecbur da işte vicdan yaptırıyorlar işte bize daha doğmamış bebişler. İnş Allah ilk fırsatta tutup üzerimizden bu yükü atarız.

Ayrintili ultrason ucretlimiymis :))) bu yil hastaneye yatirdigim para beni benden etti.Hstaneye gore degisiyormu fiyatlar?

adıyla yaşasınlar sağlıklı uzun ömürleri olsun inş
kız öyle diyince oda karşılığını verir hemen hak konusunda :9::9::9::9:
Ben şöyle anlaştım 2 isim birini sen birini ben diye ama duru mina iki isimde benim fikrim :1::1:

Bende erkek olursa sen koy diyorum ama ondada müdahale ederim ki.isim konusu önemli anlamlı ve güzel olmalı annesi koysun tamam 2.ismide babası koysun ama daha kimse karışmasın dedesi nenesi fln 😊😊😊😊

ayyyyyyyy canımmmmmm beni nasıl rahatlattınız varyaa anlatamam allah razı olsun..:16::16::54::54::54:
Bacağım ,baldır kısmında bir karışlık bi yerde değişik bişey aynı ayağının uyuşması gibi çok korktum ama şimdi şimdi rahatlamaya başladım..

Canım hamilelikte el ayak parmak uyuşması olması magnezyum eksikliğinden kaynaklıdır genelde. Muz yoğurt patates bol tüket ve Dr.una mutlaka söyle. Eğer bu durum beslenmeyle geçmezse magnezyum tableti veriyor. Geçmiş olsun ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla randevuyu aldık detaylı ulrason için bide fiyatını soralım dedim 25 tl dediler bende tepki verdim hatta nasıl olur diye her hastane kendisi belirliyormuş fiyatları belli bir fiyatı yokmuş bu testlerin ultrasonların falan

hangi hastane peki bende geleyim :D

aynı apartmanda aynı katta karşılıklı oturuyoruz boşunamı taşındım kızım oraya :9::9: dedim size bebek doğurucam her sabah götür getir yapamam çocuğum helak olur yollarda uyku düzeni bozulur karşı daireye taşınıom :9::9:

bende erkek olursa sen koy diyorum ama ondada müdahale ederim ki.isim konusu önemli anlamlı ve güzel olmalı annesi koysun tamam 2.ismide babası koysun ama daha kimse karışmasın dedesi nenesi fln 😊😊😊😊

kesinlikle emin ol karışmadan rahat duramayız bizler :9::9::9:
Aaaaaa kesinlikle anne ve baba sadece karar verir diğer herkeze de saygı duymak kalır değilmi :34::34:

canım hamilelikte el ayak parmak uyuşması olması magnezyum eksikliğinden kaynaklıdır genelde. Muz yoğurt patates bol tüket ve dr.una mutlaka söyle. Eğer bu durum beslenmeyle geçmezse magnezyum tableti veriyor. Geçmiş olsun ;))

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür canım benim ,
kısmen olan uyuşma içinde dediğin geçerlidir değilmi ,olmadı yarın sabah gitsem mi dediğin gibi gıda takviyesinden sonramı gitsem:44::44:

Sağol canım her biriniz beni rahatlattınız :54::54:

çooookkk tşk ederim canım sağolasın içim rahatladı ,sanada çok geçmiş olsun allahım hepimize şifa versin..
Tek bir karışlık yerde sanki his yok korktum dr.gitmeye bile kokrkuyorum :18::18:
Ayyy allah razı olsun dr. Dediği gibi benim popo biraz büyüdü genişledim :17::17: Beni gerçekten mutlu ettin rabbim de seni sevindirsin..
Ne senaryolar geçti aklımdan bi bilsen:53::53:
canım benim Rabbim sendende razı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin Rabbim.ben kızıma hamileykende çok çektim bel ağrısı ama böyle bacağıma vurmamıştı hiç bu kızımda bacağımada vurdu ağrı napalım geçecek inşallah

evt canım ben her sene doğuruyorum:9:...10 aylık bi kızım var geçen sene bu zamanlar karnım burnumdaydı

sende benim gibi ardı ardına hamile olanlardansın canım hayırlı uğurlu olsun, gerçi benim 19 ay olucak aralarında senin daha erken, sağlıklı hayırlı olsunlarda Allah yardım etsin bizlere inşallah:)

Back
X