• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sanmam değişeceğini. 16 dan sonra net ayrılıyormış çünkü hayırlı olsun prensesin Allah bağışlasın canım :)

Tesekkur ederim kizlar..ya fananaycim sen kendin aliosun randevuyu ne guzel..benmkiler ario surekli gel die..gitmeyince de abuk subuk konusuolar..tmm takip edio ii bisi tabi ki bisi demiorum ama her gittigimde de kan idrar bakiolar..gecen gittim enfeksiyon var dedi..uzuldum koca gun ertesi gun doktoruma gittim ne enfeksiyon ne bisi..yani yok yere gerdiler beni :-/

Aman gitme canım beni.aradılar gittim iki hafta önce tutturdu kan idrar yapacz istemiyorum dedim anlamıyor yaptırdım hepsini diyorum anlamıyor yaptırmak istemiyorum dedim yaptırmadım..aşı için de şuan erken zaten 17 den sonra dediler ben de il dışına çıkıyorum 22 de dönüyorum dedim tamam dedi 22 ye gün verdi :)) napim resmen baskı yaptı ben de yalan söyledim :)

Canin hamilelerin ruyasi yorumlanmazmis nette gordum bende.gecen gece ruyamda dogum yaptim ve bebegime sut verdim gercek gibiydi gogsumden sut cikisini bile hissettim.tabirine bakayim dedim oyle yaziyo.bende her gece kabuslar maceralar.

Canım inanır mısın aynı rüyayı 3_4 defa gördüm ve resmen emzirdiğimi hissettim rüyamda anlamına baktım tabir edilmez psikolojik yazdı :)) 9 ay rahat yok bize neyse kaldı 5 ay inşallah :D

Evet kesinlikle belirsizlik can sıkıcı yoksa kız da bir.oğlan da :) bize de aynı senn gibi teyzeler empoze etmişti erkek diye :)) evet canım Swift sen ben tüm erkek anaları o karikatürdeki gibi yetiştirmek yegane amacımız :D

öyle yetiştirin de sonra da bizim güzelim kızlarımız çeksin sıkıntısını değil mi :9::9::9:

Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..

gözün aydın, hayırlı olsun :16: 16 olmuşsun artık canım, değişmez herhalde. tabi Allah bilir ne olacağını ama değişen çok nadirdir yani. hazırlıklara başlayabilirsin bence :)

ben de yazıyorum, kontrole gittiğimiz günleri ayrıntılı yazıp yanına da ultrason fotoğrafını yapıştırıyorum. şimdi bile fark ediyor, ilk kontrolümüzdeki görüntüde sadece karaltı gibi görünürken şimdi her şeyi belli oluyor, bebek diyebiliyorsun yani :)

olabilir canım bu kuzular zamane kuzuları, hiç güven olmaz :9::nazar::emir_bebek:
Bende şimdilik usg resimlerini saklıyorum defterimiz olunca yapıştıracağım hepsini birde aklında olsun üzerlerine şeffaf dosyayı falan kes hava almadan yapıştır. Zamanla renkleri gidiyormuş. Yazık olmasın emeklerimize :)
Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/

Ben 20. haftadayım doktorum yaptır dedi. Yarın yaptıracağım kısmetse.
ayyy canım inanır mısın geçen gece ben de aynı rüyayı gördüm ve aynen senin gibi tabirine baktığımda o yazıyla karşılaştım :) yazıda denildiği gibi kafamız hep bunlarla dolu olduğundan böyle rüyalar görüp duruyoruz demek ki :)
Bende gördüm doğum yaptığımı hemde ayakta bir ıkındım kafası çıktı bir daha ıkındım kendi düştü ablamın eline sonra hemen bana verdiler. Nasıl kolay bir doğumdu anlatamam. 2 fırtta dışardaydı :1::1: İnş Allah hepimize öyle kolay doğumlar nasip eder Rabbim.

Hayırlı olsun kızın. :nazar::nazar: Sağlıkla gelsin İnş Allah.

öyle yetiştirin de sonra da bizim güzelim kızlarımız çeksin sıkıntısını değil mi :9::9::9:

gözün aydın, hayırlı olsun :16: 16 olmuşsun artık canım, değişmez herhalde. tabi Allah bilir ne olacağını ama değişen çok nadirdir yani. hazırlıklara başlayabilirsin bence :)

Sen nasıl kıyamıyorsan kızına bizlerde kıyamıyoruz oğullarımıza :19:
Yok ben hayatlarına müdahale etmem sanmıyorum ama beni çok sevsin en çok beni sevsin bir tek beni sevsin gibi bencilce düşüncelerim var :1::1::1:
Bu durumda yine de gelinime acıdım :9::9::9::9:

gözün aydın, hayırlı olsun :16: :)

Ama napalım agaydıncım şimdiki gelinler bi fena erkekler hep kız tarafına bi adım daha yakınlar eşim dahil:p bizim 80 ler kuşağının erkek anaları uyanıklık etmemiş biz 2014 aralık erkek anneleri olarak erken uyanalım dedik :) kız her türlü vefalı olur zaten oğlanlar için bizim çalışma yapmamız lazım:))

Bende gördüm doğum yaptığımı hemde ayakta bir ıkındım kafası çıktı bir daha ıkındım kendi düştü ablamın eline sonra hemen bana verdiler. Nasıl kolay bir doğumdu anlatamam. 2 fırtta dışardaydı :1::1: İnş Allah hepimize öyle kolay doğumlar nasip eder Rabbim.
.

ahaha :9::9: ama bu rüya psikolojik olmasın mümkünsee..inşallah aynısı olur rüyanın canım :)

ahaha :9::9: ama bu rüya psikolojik olmasın mümkünsee..inşallah aynısı olur rüyanın canım :)

Aminn Aminn. Psikolojik olma ihtimali de çok. Suda doğumları izledim kolay doğum hikayeleri okudum bende kolay doğurdum rüyamda :1::1: İnş Allah gerçektede kolay olur hepimiz için.

Ay bu rüya gerçek olsun hepimiz kolayca yapalım doğumu inşallah ;)

Yok ben hayatlarına müdahale etmem sanmıyorum ama beni çok sevsin en çok beni sevsin bir tek beni sevsin gibi bencilce düşüncelerim var :1::1::1:

20-25 yıl sonra nasıl bir nesille karşılaşacağız çok merak ediyorum :9: evlatlarımız hep bizi sevsin, en çok bizi sevsin bak bu kısımda sana katılıyorum canım :9:

Ama napalım agaydıncım şimdiki gelinler bi fena erkekler hep kız tarafına bi adım daha yakınlar eşim dahil:p bizim 80 ler kuşağının erkek anaları uyanıklık etmemiş biz 2014 aralık erkek anneleri olarak erken uyanalım dedik :) kız her türlü vefalı olur zaten oğlanlar için bizim çalışma yapmamız lazım:))

çok güldürdünüz beni kızlar ya :16: fananaycım benim de eşim dahil o guruba valla sana hak vermemek elde değil ama herkes evladına yanıyor işte ben de kızıma üzülüyorum :9:

Bende şimdilik usg resimlerini saklıyorum defterimiz olunca yapıştıracağım hepsini birde aklında olsun üzerlerine şeffaf dosyayı falan kes hava almadan yapıştır. Zamanla renkleri gidiyormuş. Yazık olmasın emeklerimize :)

aa bak onu hiç düşünmemiştim, öyle yapıştırırım o zaman canım saol :)

Ay bu rüya gerçek olsun hepimiz kolayca yapalım doğumu inşallah ;)

Aminn...
20-25 yıl sonra nasıl bir nesille karşılaşacağız çok merak ediyorum :9: evlatlarımız hep bizi sevsin, en çok bizi sevsin bak bu kısımda sana katılıyorum canım :9:

çok güldürdünüz beni kızlar ya :16: fananaycım benim de eşim dahil o guruba valla sana hak vermemek elde değil ama herkes evladına yanıyor işte ben de kızıma üzülüyorum :9:
Benim eşim ailesinden ayrı yaşadığı halde ailesi düşkündür. Kv ile ayda bir görüşürlermiş bazen daha uzun ama nasıl böyle oldular anlamadım. 2 ERkekler ikiside hep ailesinin yaptıklarını onaylar. Allah'tan bana zararları yok bu konuda. Baştan beri evimize müdahale ettirmedim. Zaten 1 ya da 2 ayda bir görüşüyoruz. Kv ders mi alsam ne yapsam. :1::1:

Ayyy bende eşime onu diyorum geçen kızım olsa kocası onu çok mutlu etse çiçeklerle eve gelsee çok mutlu olurum ama oğlum çiçekle gitse azıcık kıskanırım sanki ya elim de değil :) alsın eşine çiçek ama bana da alırsa :D ayyy iyi ki gelinim değilim :)) biz böyle diyoruz diyoruz kesin fos çıkarız orası ayrı mevzu :))

:9::9::9:inşallah canım, Allah hepimize iki fırtta çıkarmayı nasip etsin hayırlısıyla :)
Aminn..
Ayyy bende eşime onu diyorum geçen kızım olsa kocası onu çok mutlu etse çiçeklerle eve gelsee çok mutlu olurum ama oğlum çiçekle gitse azıcık kıskanırım sanki ya elim de değil :) alsın eşine çiçek ama bana da alırsa :D ayyy iyi ki gelinim değilim :)) biz böyle diyoruz diyoruz kesin fos çıkarız orası ayrı mevzu :))

Tabi canım fos çıkacağımız belli zaten. :1::1::1: Her şey istediğimiz gibi olmaz ki. Ama yinede tabi ki sevdiği kişi olacak ama uzaktan sevsin benim yanımda sevmesin banane :9::9: Zaten kıskanç bir yapım var :9::9:

Canım en iyisi bu topicten gelin bulayım oğlana kız anaları da iyi bu topicte kızlar da melek olur hep aynı şehirde yaşar gideriz gelin kaynana dünür ohhhh mis :))

Aminn...

Benim eşim ailesinden ayrı yaşadığı halde ailesi düşkündür. Kv ile ayda bir görüşürlermiş bazen daha uzun ama nasıl böyle oldular anlamadım. 2 ERkekler ikiside hep ailesinin yaptıklarını onaylar. Allah'tan bana zararları yok bu konuda. Baştan beri evimize müdahale ettirmedim. Zaten 1 ya da 2 ayda bir görüşüyoruz. Kv ders mi alsam ne yapsam. :1::1:

sana zararı olmadıktan sonra olsun canım, bizde de öyle :) annesinin kıymetini bilen eşinin de kıymetini bilir hem, aşırı düşkün olmadıktan sonra senin de kıymetini bildikten sonra sıkıntı yok :)

bundan yıllar yıllar sonra Allah ömür verir de görürsem o günleri, kızım anne benim erkek arkadaşım var diye gelirse ilk işim "annesinin adı fananay değil, değil mi?" diye sormak olacak :9::9:

Canım en iyisi bu topicten gelin bulayım oğlana kız anaları da iyi bu topicte kızlar da melek olur hep aynı şehirde yaşar gideriz gelin kaynana dünür ohhhh mis :))

aaaaa ben başka şehire zaten göndermem ne işi varmış. Koca Bursa'da kız mı kalmamış :19::19:

Back
X