Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sanmam değişeceğini. 16 dan sonra net ayrılıyormış çünkü hayırlı olsun prensesin Allah bağışlasın canım :)
Tesekkur ederim kizlar..ya fananaycim sen kendin aliosun randevuyu ne guzel..benmkiler ario surekli gel die..gitmeyince de abuk subuk konusuolar..tmm takip edio ii bisi tabi ki bisi demiorum ama her gittigimde de kan idrar bakiolar..gecen gittim enfeksiyon var dedi..uzuldum koca gun ertesi gun doktoruma gittim ne enfeksiyon ne bisi..yani yok yere gerdiler beni :-/
Aman gitme canım beni.aradılar gittim iki hafta önce tutturdu kan idrar yapacz istemiyorum dedim anlamıyor yaptırdım hepsini diyorum anlamıyor yaptırmak istemiyorum dedim yaptırmadım..aşı için de şuan erken zaten 17 den sonra dediler ben de il dışına çıkıyorum 22 de dönüyorum dedim tamam dedi 22 ye gün verdi :)) napim resmen baskı yaptı ben de yalan söyledim :)
Canin hamilelerin ruyasi yorumlanmazmis nette gordum bende.gecen gece ruyamda dogum yaptim ve bebegime sut verdim gercek gibiydi gogsumden sut cikisini bile hissettim.tabirine bakayim dedim oyle yaziyo.bende her gece kabuslar maceralar.
Canım inanır mısın aynı rüyayı 3_4 defa gördüm ve resmen emzirdiğimi hissettim rüyamda anlamına baktım tabir edilmez psikolojik yazdı :)) 9 ay rahat yok bize neyse kaldı 5 ay inşallah