Hanimlar inaninki butterfly 143 arkadasimizin yazdiklarindan sonra ben anladimki bir iki haftaya kalmaz topicte dogumlar aciller vs.. artacak.. acele tutun elinizi anacim.bizim herseyimiz hazir.insan tek olunca dahada bi evham yapio sanirim ben cok evham yaptim ve herseyimizi bitirdik.32. Hafta itibari ile bebegimizi ayaklarimizi uzatip beklemeye basladik.halilar perdeler dip kose bucak temizlik bitti besik hazir odamiz hazir cantamiz hazir kiyafetler yikandi utulendi yerine yerlestirildi odasina dizildi kapaklar acik cam acik hergun bu buz gibi havada havalaniyor odamiz.kullandikca cikar o koku yoksa gitmez kolay kolay bi iki ayda diye dusunuyorum...hadi kaldirin totolari size buradan desteklerimi yolliyorum:) merakta ediyorum.bakin bi arkadasimin sancilari tuttu ve hastane cantam hazir degil diye aglamis.ben boyle seylerden iki uc kat korktum cunku biliyorsunuzkiii ben burada tekim.ama olsun yinede herseyin istediginiz gibi olmasini istiyorsaniz acele etmelisiniz.yani simdi calisanlar bana diyecekki e tabi sen evde totoyu koymus oturuyosun bol keseden atiyorsun onun icin demiyorum

size hep destek tam destek icin diyorum mutlu olalim sikinti yasamayalim ve her sey gonlumuzce olsun. Tedbiri alalim takdir Allahin..coook gevezelik ettim yine :) sizlere gaz yuklemesi yapar bol zamanlar dilerim bereketli bereketli vakitler insallah