2014 ARALIK AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFERİ YAPTIRACAK OLANLAR

Merhabalar, bende bugün transfer olacaklardanım 3 tane dondurulmuş 2. gün embriyom var. Geçtiğimiz ay 2 adet 4 gün embriyosu transfer edildi ama olumsuz oldu. Ara vermeden bu ay tekrar denedik ve bugün transfer günün inşallah herşey yolunda gider. ben pek umutlu hissetmiyorum kendimi nedense bu sefer daha bi öylesine olsun diye kabul ettim bu tedaviyi

Merhaba canım hiç olumsuz düşüncelere kapılma rabbim vermek istediği zaman verecek inşallah seninki de olumlu olur bu sefer iyi düşün iyi olsun inşallah sana birşey sorsam adet olduktan sonra kaçıncı gün yapıldı transferin

Teşekkür ederim canım. Ben 18. günümde transfer oldum. Rabbim inşallah bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Selam herkese bende carsamba günü transfer oldum 3. Denememiz ve 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi biri orta kalite biri iyi kalitede kismet bakalim neolacak oncelikle herseyin hayirlisi ben yarin sabah e2 ve progesteron testi yaptircam doktorm istedi sizlerde yaptiran varmi bu testi

Teşekkür ederim canım. Ben 18. günümde transfer oldum. Rabbim inşallah bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah canım allah bizede hayırlı evlatlar nasip etsin sende hiç karamsarlığa kapılma burda ne hikayeler var okuyoruz seninki de neden olmasın değil mi Rabbimin ol demesi yeterli

Canim benimde yarin 12.30 da transferim var dua et sende insallah hayirli haberler alirsin insallah
Hadi hayırlısı canım inan ki senin kadar heyecanlandım hayırlı haberlerini yazarsın umarım dua ediyorum senin için bu arada burdan belirtilerini de paylaşırken değil mi??

Merhaba hoşgeldin bu arada ben daha transfer yaptırmadım ama dediğin testleri yumurta toplama işlemi öncesi yaptırdım sen transferi adetin kaçıncı günü yaptırdın

Merhaba hoşgeldin bu arada ben daha transfer yaptırmadım ama dediğin testleri yumurta toplama işlemi öncesi yaptırdım sen transferi adetin kaçıncı günü yaptırdın
Hosbuldum gamze benim adetin 20. Günü transferim oldu dondurulms embriyolardi.. 15 aralk test gunum bakalim busefer tutturucaz mi :)

Merhaba defne bende dün kontrole gittim doktor benden de LH ve progesteron tahlili istedi bugün yaptırdım progesteron 0.1 çıktı senin kaç çıkmıştı

Merhaba defne bende dün kontrole gittim doktor benden de LH ve progesteron tahlili istedi bugün yaptırdım progesteron 0.1 çıktı senin kaç çıkmıştı
Benim proges 10 cikti biRaz dusuk dedi doktor takviye igne verdi progestan onu vuruluyorm simdi sana nededi doktorn bu sonuc icin

Benim proges 10 cikti biRaz dusuk dedi doktor takviye igne verdi progestan onu vuruluyorm simdi sana nededi doktorn bu sonuc icin
Canım benim pazar günü transferim yapılacak doktorum progesteron 1.5 in üzerinde olursa transferin iptal olur dedi ama benim 0.1 çıktı iyi dedi başka birşey demedi

Canım benim pazar günü transferim yapılacak doktorum progesteron 1.5 in üzerinde olursa transferin iptal olur dedi ama benim 0.1 çıktı iyi dedi başka birşey demedi
Hee sen daha transfer olmadn anladm ben transfer oldm canm 6. Gunum bugun insalah guzel sonuc alirsin iptal olmaz transferin hayirlisi insalah

Hee sen daha transfer olmadn anladm ben transfer oldm canm 6. Gunum bugun insalah guzel sonuc alirsin iptal olmaz transferin hayirlisi insalah
Yok canım pazar günü benim transferim hayırlısıyla inşallah isteyen herkesin hayırlı haberlerini alırız burdan

herkese merhaba tam aradigim baslik:)) bende estrofem kullaniyorum sanirim aralik 20si civari transfer olucak ilk denemem 4 tane embriyom var fulya bahceci hastasiyim ins 2015e hamile olarak gireriz herkese dua edicem sizde bana edin heycandan beklemekten yoruldum :)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,yarin dondurulmus transferim olucak.ilk denemem pko oldugum icin taze transfere uygun degildim.direk opudan sonra donduruldu.17ekimde opu oldu yarinda adetimin 21.gunu oluyor hayirlisiyla transferim olucam.bursa acibademe gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…