2014 ARALIK AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFERİ YAPTIRACAK OLANLAR

Merhaba kizlar,yarin dondurulmus transferim olucak.ilk denemem pko oldugum icin taze transfere uygun degildim.direk opudan sonra donduruldu.17ekimde opu oldu yarinda adetimin 21.gunu oluyor hayirlisiyla transferim olucam.bursa acibademe gidiyorum
Allah yardimcin olsun canim insllah bebisin siki siki tutunur sana

Merhaba kizlar,yarin dondurulmus transferim olucak.ilk denemem pko oldugum icin taze transfere uygun degildim.direk opudan sonra donduruldu.17ekimde opu oldu yarinda adetimin 21.gunu oluyor hayirlisiyla transferim olucam.bursa acibademe gidiyorum
geçmiş olsun ve tabiki hayırlı olsun.. sanırım bugün transferin oldu müsait olduğunda deneyimlerini paylaşabilir misin? bende dondurulmuş deneyeceğim yakında.. bursa acıbademe gittim ama pek içime sinmedi başka hastanede gördüm tedavimi.. sen memnun kaldın mı hastaneden doktordan?

Meraba canim evet bugub hayirlisiyla transferim oldu.2.kalite tek embriyo bakalim cok umut vaad eden bi tablo diil ama hakkimizda hayirlisi.hastaneden ve dokturum şahin beyden hic bir sıkintim olmadi yogun olmalarina ragmen bence gayet olaylara hakim ve ilgililer sen hangi merkeze gidiyorsun.dondurulmuslardan once taze transfer denemis miydin.benim ilk denemem bu direk dondurulmasi uygun goruldu o sekilde ilerledi tedavim.

Merhaba hoşgeldin aramıza benimde pazar günü transferim var allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı doldursun belirtilerini paylaşırsın burdan değil mi

Merhaba benim de pazar günü adetimin 20. Günü transferim yapılacak çok heyecanlıyım senin nasıl geçti transferin

Merhaba hoşgeldin aramıza benimde pazar günü transferim var allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı doldursun belirtilerini paylaşırsın burdan değil mi
tabi paylasirim seninde yarin sanirim transferin hayirlisi olur inssss cok guzel haberler yazarsin dua edicem

Selam benim de transferim haftaya olacak su an estroferm iciyorum ..gunde 3tane..kac milimken rahim duvari transfer oldunuz ve kacinci gunu adetinizin benim 18.gune denk gelecek galiba bu 2.denemem..

bende ayninsekilde ostrofem kullaniyorum 5 aralikta adet oldum 18 inde kontrole cagirdi transfer ne zaman bilmiorum o gun belli olur heralde ama en az 7 en fazla 14 mm olmalindiye okumustum kalinligin
En az 8 olmaliymis galiba..9 ken olsa tutma ihtimali cok daha fazlaymis 10 cok cok iyiymis..

Selam benim de transferim haftaya olacak su an estroferm iciyorum ..gunde 3tane..kac milimken rahim duvari transfer oldunuz ve kacinci gunu adetinizin benim 18.gune denk gelecek galiba bu 2.denemem..
Merhaba benim salı günü kontrolümde rahim kalınlığım 10 milim di günde üç defa estrofem kullanıyorum yarın transferim var adetimin 20. Gününe denk geliyor çok heyecanlıyım

Teşekkür ederim canım dualarla çok ihtiyacımız oluyor bu dönemde bende herkese dua ediyorum inan
Merhaba benim salı günü kontrolümde rahim kalınlığım 10 milim di günde üç defa estrofem kullanıyorum yarın transferim var adetimin 20. Gününe denk geliyor çok heyecanlıyım
10 milim cok iyiymis ins sende guzel haberler verirsin bize burdaki herkes yeniyila hamile girer inssss

Cok iyi masallah eve gelmis olmalisin :)embiyolar da iyiyse oldu bil ..ben bekliyorum transferi carsamba olacak..allahim hepimize nasip ettsiinnnn..kac embriyo kondu sana ?sorun neydi ?

Cok iyi masallah eve gelmis olmalisin :)embiyolar da iyiyse oldu bil ..ben bekliyorum transferi carsamba olacak..allahim hepimize nasip ettsiinnnn..kac embriyo kondu sana ?sorun neydi ?
Canım benim sorunum pcos embriyoların biri birinci kalite biri ikinci kalite eve geldim şimdi sağol inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

aralık 8 de transfer oldu 7. günüm beklemedeyim arada adet sancım oluyo.. ümitsizim...
neden ümitsizsin adet sancısı gibi belirtiler transfer sonrasi gebe kalmış olsan bile olabiliyorr icini ferah tut eger tutmamissa zaten üzülüceksin onu o zaman düşünürsün şimdi iyi düşün hayatta hersey mucize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…