- 1 Ekim 2014
- 112
- 45
- 43
- 40
herkes beklemede demek Allahim insss herkes guzel haber verir burda benimde 4. gunum heycandan olcem artik gunler degil saatler gecmiyo siz nasil dayaniosunuz napiosunuzBenim 6.günüm bekleme aşamasındayım :))
Benim 2.oldugundan sanırım zaman çabuk geçiyor..bazen unutuyorum bile kacıncı günüm saymıyorum arkadaslarla takılıyorum çunku biliyorum ki elimden geleni yaptım doktorum da yaptı artık yapacak bi şey yok Allah isterse olur..hayırlısı de geç olumlu düşün..stres etkiler..herkes beklemede demek Allahim insss herkes guzel haber verir burda benimde 4. gunum heycandan olcem artik gunler degil saatler gecmiyo siz nasil dayaniosunuz napiosunuz
ben cok yatma taraftarı degilim ama annemle eşim bırakmıyorlar:)ben gecen yıl tam bu zamanlarda yine hamileydim ama enfeksyon kaptım yumurta toplama işleminde çok ağır geçirdim herşeyi belkide o yüzden eşim ve ailem çok tedirgin ben yine fırsat buldukca yapıyorum birşeyler zaten namazımı kılıyorum akşamları yürüyüş sadece iş yemek falan bunları yapmıyorum örgü örüyorum:) bide ben şeli kullandıktan sonra birşey demedi yat biraz dedi hemşire hiç gezin falan demedi. benim 2gündür çok fena karnım şiş nefes alamıyorum resmen arkadaşın biri yazmış estrofem yapıyor aynı sorunu bizde yaşıyoruz diye sendede var mıı?tatlim ama surekli yatma kan akisi olmasi lazim rahimde sen vajinal jel kullanmiyomusun sonrasinda 15 dk yuruyus var bu un disindada wc ye odasan odaya gezmeye yuruyorum hatta transferden sonra yemege gittik baya yurudum cunku kolunu uzanma hareketi cok yapma agor kaldirma heyvanlanma bunun disinda normal hayata devam dediler birde asla surekli yatma
bugün yiğenim geldide vakit daha hızlı geçti hava çok güzeldi yürüyüşe çıktık annemde yanımda:) bugün anlamadım bile hep böyle olsaaaaa seninle aynıyızzzzz inşallah bebeklerimiz bizimledir:) yiğenim hamile şubatta doğum yağıcak bugün ona hediye aldım bebegine oğlu olucak çok güzel mavi kulakları var içine koyup dışarı çıkılıyoya aklıma gelmedii:) çok heveslendimherkes beklemede demek Allahim insss herkes guzel haber verir burda benimde 4. gunum heycandan olcem artik gunler degil saatler gecmiyo siz nasil dayaniosunuz napiosunuz
canım hayırlı olsun tedavin sibelciş le benimde 4. gnümüz inşallah buradan birbirimizin güzel haberlerini alırız :)Benim 6.günüm bekleme aşamasındayım :))
estrofem.yapiyodurda ben estrofemi ay basindna beri kullaniyorumm suanki sisligimi transfer sirasinda spekulum takiyo ya doktor hava girdi gaz yapti diye dusundum ilk gun simdide ictigim süte bagliyorum süt cok gaz yapiyo ıkınıyorum gazdan ins bisey olmamistir..ben cok yatma taraftarı degilim ama annemle eşim bırakmıyorlar:)ben gecen yıl tam bu zamanlarda yine hamileydim ama enfeksyon kaptım yumurta toplama işleminde çok ağır geçirdim herşeyi belkide o yüzden eşim ve ailem çok tedirgin ben yine fırsat buldukca yapıyorum birşeyler zaten namazımı kılıyorum akşamları yürüyüş sadece iş yemek falan bunları yapmıyorum örgü örüyorum:) bide ben şeli kullandıktan sonra birşey demedi yat biraz dedi hemşire hiç gezin falan demedi. benim 2gündür çok fena karnım şiş nefes alamıyorum resmen arkadaşın biri yazmış estrofem yapıyor aynı sorunu bizde yaşıyoruz diye sendede var mıı?
inss canimmmmbugün yiğenim geldide vakit daha hızlı geçti hava çok güzeldi yürüyüşe çıktık annemde yanımda:) bugün anlamadım bile hep böyle olsaaaaa seninle aynıyızzzzz inşallah bebeklerimiz bizimledir:) yiğenim hamile şubatta doğum yağıcak bugün ona hediye aldım bebegine oğlu olucak çok güzel mavi kulakları var içine koyup dışarı çıkılıyoya aklıma gelmedii:) çok heveslendimbide hırka örüyorum çok güzel olduu inşallah rabbim bizede nasip eder:)
ya ben sadece sonucu bilmek istiyorumm iyiside kotusude allahtan kabulum ama meraktan olcem:)Benim 2.oldugundan sanırım zaman çabuk geçiyor..bazen unutuyorum bile kacıncı günüm saymıyorum arkadaslarla takılıyorum çunku biliyorum ki elimden geleni yaptım doktorum da yaptı artık yapacak bi şey yok Allah isterse olur..hayırlısı de geç olumlu düşün..stres etkiler..
estrofem yapıyormuş herkes aynı durumdaymış:) süte bağlama benimde aşırı gaz sorunum var ve topikteki birçoğundada aynı şikayetler var .bende çok merak ediyorum acaba bizimleler mi :) bizde şimdi 3 tane transfer bi 2kiz 3çüz muhabbeti konuşuluyooo çok heveslenmek istemiyorum ama olsunda istiyorummm:)estrofem.yapiyodurda ben estrofemi ay basindna beri kullaniyorumm suanki sisligimi transfer sirasinda spekulum takiyo ya doktor hava girdi gaz yapti diye dusundum ilk gun simdide ictigim süte bagliyorum süt cok gaz yapiyo ıkınıyorum gazdan ins bisey olmamistir..
estrofem yapıyormuş herkes aynı durumdaymış:) süte bağlama benimde aşırı gaz sorunum var ve topikteki birçoğundada aynı şikayetler var .bende çok merak ediyorum acaba bizimleler mi :) bizde şimdi 3 tane transfer bi 2kiz 3çüz muhabbeti konuşuluyooo çok heveslenmek istemiyorum ama olsunda istiyorummm:)
Tesekkurler inş.estroferm kaç tane içiyosun bilmiyorum ama o şişirmez..en net gebelik belirtisi bu şişlik..eger ohhs olcak kadar cok yumurta toplanmadıysa senden bu şişlik hamilelik belirtisidir.arkadasıma aynısı oldu çunku inş.sende de öyledir.canım hayırlı olsun tedavin sibelciş le benimde 4. gnümüz inşallah buradan birbirimizin güzel haberlerini alırız :)
canim benim ilk denemem ama yumurtam gecen ay toplandi gittigim.merkezde gebelik sansini yukseltmek icin bir ay ara veriyolar rahim dinlensin kalinlassin diyer inss oyledirr estrofemi zaten ay basindna beri kullaniorum hic sikayetim.yoktuTesekkurler inş.estroferm kaç tane içiyosun bilmiyorum ama o şişirmez..en net gebelik belirtisi bu şişlik..eger ohhs olcak kadar cok yumurta toplanmadıysa senden bu şişlik hamilelik belirtisidir.arkadasıma aynısı oldu çunku inş.sende de öyledir.
Hafif şişlik ayrı bi şey sen çok çok şiştiysen sevin bence :)ben cok yatma taraftarı degilim ama annemle eşim bırakmıyorlar:)ben gecen yıl tam bu zamanlarda yine hamileydim ama enfeksyon kaptım yumurta toplama işleminde çok ağır geçirdim herşeyi belkide o yüzden eşim ve ailem çok tedirgin ben yine fırsat buldukca yapıyorum birşeyler zaten namazımı kılıyorum akşamları yürüyüş sadece iş yemek falan bunları yapmıyorum örgü örüyorum:) bide ben şeli kullandıktan sonra birşey demedi yat biraz dedi hemşire hiç gezin falan demedi. benim 2gündür çok fena karnım şiş nefes alamıyorum resmen arkadaşın biri yazmış estrofem yapıyor aynı sorunu bizde yaşıyoruz diye sendede var mıı?
Şişen hanginiz ikiniz de mi :))bilmiorum canım insan herseye takıyo iste embriyolog bana eger o tutunmak isterse sen onu ne yapsan düşüremessin rahat ol dedi biraz rahat olmak lazim bencede yoksa deliricez
canim benim ilk denemem ama yumurtam gecen ay toplandi gittigim.merkezde gebelik sansini yukseltmek icin bir ay ara veriyolar rahim dinlensin kalinlassin diyer inss oyledirr estrofemi zaten ay basindna beri kullaniorum hic sikayetim.yoktu
yumurta toplanmadanda sismisti karnim yumurtalara yormustum simdide sis ama beslenme seklimden olabilir annem surekli biseyler getiriyo onume bol su ic dediler ama midemde su icin yer yok surekli meyve kuruyemis 3 ogun yemek aralarda su ve taze sikma meyve suyuHafif şişlik ayrı bi şey sen çok çok şiştiysen sevin bence :)
benim karin bolgem sis gaz gibi hatta gaz patlamasi gibi sesler geliyo ama gaz atsanda sislik inmiyorŞişen hanginiz ikiniz de mi :))
Canım bende de şişlik var. Ama bahsettiğim şişlik balon gibi nefes alamicak kadar şişlik benim arkadasım canının derdine düştü hamile gibiydi 5aylık..7.gunde test yaptılar hamileydi ..yumurta toplanmadanda sismisti karnim yumurtalara yormustum simdide sis ama beslenme seklimden olabilir annem surekli biseyler getiriyo onume bol su ic dediler ama midemde su icin yer yok surekli meyve kuruyemis 3 ogun yemek aralarda su ve taze sikma meyve suyu
ya gamzee dun yazmayinca negarifmi aldi diye dusundumm nerdesin sen!!!! şakami yapiosun tabiki super sonucc şükürler olsun harika haberrrr devamı gelsin insalllaahhhhhKızlaaaarrr sonucum 281 bu 10. Gün sonucum iyi mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?