2014 ARALIK AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFERİ YAPTIRACAK OLANLAR

kizlar dun 1 adet embriyo ttansfer edildi aslinda iki olabilirdi ama doktorum kalitesi cok iyi iki tane koyup cogul olursa problemler cok artar sansi biraz arttirmak icin bu risklere girmeyelim dedi ve bende ikna oldum simdi bir tane bebis var ins tutar kismet benim gobek deligimin sag tarafinda zonklama gibimi desem sanki icinde baloncuk patliyo agri gibi degisik bisey var geceden beri

Hayırlısı olsun inş.. Rabbim utandırmasın. Bende beklemedeyim 3.ocak randevum var Güvenç beyle dondurulmuş bebişlerimi alacağım inş.

Canimm hayirli olsun insallahhh ayni seyleri yasayoruz bana 3tane koydu doktorum hayirlisi insallah

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin inşallah sıkı sıkı tutunur ağrıların olur canım kasık ağrısı ilk günlerde daha çok ama sonrasında azalıyor göğüslerin ağrıyor bunlar normal merak etme

Canım bende ebeyim ama biz yasmin falan kullanmadık bence ara sor aklında kalmasın endometrium kalınlaştırmak için estrofem veriyorlar

Ne güzel meslektasiz desenize :) dünden beri kafam çok karisikti çok şükür bugün aradım konuştum bir adet daha gorecekmisim 21. Gün lucrine baslayacakmisiz adet olunca transfer için tedaviye başlanacak doğru düzgün anlatmiyorlar kafamizi karistiriyorlar sonra ya

Vallahi kafa karışmasında haklısın canım eğer diğer ay yapacaklarsa neden şimdiden coraspirin ve clexane başladılar ve rahim kalınlığını sordular moralini bozmak istemiyorum ama biraz iletişimsizlik var sanki

Bana genetik test yapildi pıhtılaşma sorunum varmış geçen yil 8 haftalik düşük yaptım clexan 0.3 lük kullanıyordum yetersiz gelmiş aslında normalde de kullanmam gerekiyor

Hilalcim neden 3 tane kondu kaçıncı denemen..embriyoların kalitesi nasıl kaçıncı gün embriyosu..hayırlı olsun 3ü de tutunsun :))saglıkla..
3.denemem 4 yumurta cikti 3 dollenmis donduruldu☺ ben 2 tane donduruldu saniyordum☺2.gun embriyosu 1 i a digerib diye biliyorumm☺3.supriz canim hayirlisi olsun insallah

Mrb sibelcis neyaptin nasil gidiyor 3.günümuz bugun☺

evet canim aynen ama.ben hicbir belirti hissetmedim sadece dun gobek deligimin kenarlarinda icten boyle sanki baloncuklar patladi bikac defa oldu bunun disinda bisey yok bakalim sen napiosun degisik bisey varmi
Aaa o baloncuklari ben ilk gun cokbhissettim esimde bakti bayagi uzun surdu ama simdi yok☺sol kasigima ara ara bir agri giriyo ben kendimi cok dinliyorum annem kaldirmiyo yanimda yatiyorum sadece namaza kalkiyorum dun esimle yuruyus yaptik markete gidip geldik bacaklarimda agriyooo☺canim cokkk uzattim demi ama ben bunlari yasiyorummmmmm

tatlim ama surekli yatma kan akisi olmasi lazim rahimde sen vajinal jel kullanmiyomusun sonrasinda 15 dk yuruyus var bu un disindada wc ye odasan odaya gezmeye yuruyorum hatta transferden sonra yemege gittik baya yurudum cunku kolunu uzanma hareketi cok yapma agor kaldirma heyvanlanma bunun disinda normal hayata devam dediler birde asla surekli yatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…