- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
-
kuzucuk topiğin hayırlı uğurlu olsun...topik açanlar genelde hamileyim diye yazıyor darısı senin başına inşallah :) ilk yazanda ben olayım 21 temmuz bat yaş 27 1.gebelik :)))ismini ekletmek isteyen alıntı ile yazsın
ismini ekletmek isteyen alıntı ile yazsın
yawrrummm :) kaçıncı ayın o nu da yazzzkuzucuk topiğin hayırlı uğurlu olsun...topik açanlar genelde hamileyim diye yazıyor darısı senin başına inşallah :) ilk yazanda ben olayım 21 temmuz bat yaş 27 1.gebelik :)))
canım beni de ekleyin. şu an adetim gecikti ama büyük ihtimalle bir sonraki aya kalacak çünkü hiç hamile gibi hissetmiyorum. sen en iyisi 8 ağustos yaz =))) 1. gebelik olacak yaşım 27. 10. ayı deniyor olacağız. umarım en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz.
Hımm farketmek için alıntı istemişsin o ayrıntıyı atlamışım tekrar yazıyorum o yüzdenismini ekletmek isteyen alıntı ile yazsın
Hımm farketmek için alıntı istemişsin o ayrıntıyı atlamışım tekrar yazıyorum o yüzden
Hayırlı olsun canım dilerim ilk senin güzel haberini alırız.
29 yaşındayım ilk çocuk olacak inşallah 16. ayımızdayız, bat 11 temmuz hadi bakalım hayırlısı
10.ayımızda değiliz maalesef bebişim 16 ay oldu keşke 10 ay olsa da biraz daha geriden gelebilsem üzülmekte.eklediiiimmm
iyi haberlerinizi bekliyoruummm
10.ayımızda değiliz maalesef bebişim 16 ay oldu keşke 10 ay olsa da biraz daha geriden gelebilsem üzülmekte.
canım yaklaşık olarak 14 ay falan fazlası var eksiği yok :))))yawrrummm :) kaçıncı ayın o nu da yazzz
ekledım canm hayırlı olsunn bakalım
canım yaklaşık olarak 14 ay falan fazlası var eksiği yok :))))
Selamlar herkese
Ilk gebeligim. Suan 12+2 haftalik bebegim. Evliligimin 3. Yilinda hamile kalmis oldum. Önceden korunuyorduk. Korunmayi biraktiktan 6 ay sonra hamile kaldim. Yasim da 30 :)
Bir de bat sonuc ne demek bilemedim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden kimsecikler yok buralarda yahu... Az gelin de birlikte bekleyelim cidden. Zaten aylara dikkat ettim de hep benim gibi uzun zamandır bekleyenler burda sanırım herkes darlanmış artıkBen 16 aydır beklemede olduğum için artık yok gebelik belirtisiymiş vs hepsini yedim içtim daha öyle şeyler peşinde koşmuyorum mazlum mazlum bekliyorum.Ama bu ay da olmazsa hsg çektircem belki sorun vardır boşuna uğraşıyorumdur bi bakalım
merhaba hanımlar.
bebek sahibi olmak isteyen bekleyen herkesi beklıyorum.. :)
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]ADI[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]KAÇINCI BEBEK[/td]
[td]KAÇINCI AY[/td]
[td]BAT[/td]
[td]SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bernaaydin[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk bebek[/td]
[td]9.ay[/td]
[td]14 temmuz[/td]
[td]Bekliyor :18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]badefne[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk bebek[/td]
[td]14.ay[/td]
[td]21 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mpinart [/td]
[td]27[/td]
[td]İlk bebek[/td]
[td]10. ay[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sentimental[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk bebek[/td]
[td]16. ay[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?