2014 de hamile kalıp 2015 de bebişlerine kavuşmak isteyenler gelin beraber bekleyelim

Ben de varım yaklaşık bir yıldır istiyoruz tahliller yapıkdı önce prlaktn yüksekti düştü haff pko var eşimde de sorun yok ama olmadı...bata 3gün var aşırı gaz var sarı akıntı kasık batması..hayrolsun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayca 26 12.ay bat 11temmuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ekledın canm hayrlı olsun
inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursunnn
hamile misin

burası bebeiş bekleyenleri topiği amaaaaaa
Benide eklerseniz sevinirim 26 yaşındayım ilk çocuğum olcak bat 10 temmuz
ekledım canım
of bu ay bende bıraktım ya vallahı her ay her ay takıp edıyorum iyice sinir geldiydii

Bu ay bende güzel haberi bekleyenlerdenim :)
23 yaşındayım ilk bebeğimizin haberini 3 aydır bekliyoruz 30 Temmuz da adet olmazsam umudum artacak inşallah :))

meyraaaaa yas 27 ilk bebek. Dogum mart 2015

hamile misin

burası bebeiş bekleyenleri topiği amaaaaaa

Oouuuppss.... yanlis anlamisim evet :) ben bebek bekleyenler derken hamile olup da bekleyenler anladim :s insallah dogru anlamisimdir hepiniz hamilesinizdir kizlaaaarr....

Yanlış anlamışsın tatlım ama en güzel yanlış anlama bizm için bu olsa gerek evet bebiş bekliyoruz ama ortada hiç bişi yok sadece umt ediyoruz gelmemesi için dua ettiğimiz bat tarihimizi birlikte beklemeye çalışıyoruz işte

Tatilde olduğum için sahura kadar uyumuyorum çünkü uyuyup uyanınca çok sersemliyorum 3 e kadar buralarda takılmaya devam :)
Şu belirti olmadan hamile kalanlar konusunu okuyordum da ne güzel şeyler yazmışlar yok adet olcak gibiydim ama olmadım falan, şimdi benim de günüm yaklaştı ya belirtiler de var kendime kapı arıyorum umut dünyası işte...
Amma velakin ; sivilcem çıktı, sık tuvalete gitmeye başladım, kasıklarım iğneleniyor oturup kalkarken batıyor, karnımda hiç bitmeyen guruldamalar da başladı, göğüslerim de standart 15-25 günler arasında deli gibi acır sonra söner ve hiç ağrı kalmaz bunlar hep benim adet öncesi belirtilerim ve hepsi mevcut şuanda.
Ama belli de olmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Banane ben bebiş istiyorum

fluuuuuu bugün senin günün sanırım ilk sensin. Hasta oldun mu ? ya da daha güzel sorayım hasta olmamışsındır umarım...
Benim de yarın olcak gibi ama tüm belirtiler mevcut ya bu gece gelecek ya da yarın sabah gibi.
Zaten geciksem de heveslenemem ben zaten 35 günde bir adet oluyorum 2 gün de gecikebilir normal benim için. Ama son 5 adetim hep 32-35 gün arası bakalım...

ben bugün tam da beklediğim tarihte hasta oldum maalesef. Adetim biter bitmez hsg için gün alıcam dilerim tüplerim açıktır zorlu günler beni beklemiyordur. Yeni bat tarihim 13 ağustos. Umarım birilerinden hayırlı haberler alırız bu ay benden geçti

kızlar ben ümidim yok diyordum ama bir kaç gün önce bebeğimi öğrendim. darısı başınıza inşallah. gerçekten çok güzel. İnşallah Rabb'im en kısa zamanda size de yaşatır.

açılış benden oldu artık çizelgede bekliyor yerine hamile yazabilirsiniz benim için darısı hepinize canlarımmmm

açılış benden oldu artık çizelgede bekliyor yerine hamile yazabilirsiniz benim için darısı hepinize canlarımmmm

Hayırlı olsun canım çok sevindim listeyede dua et lütfen :) bu arada senin bat 8 ağustos yazıyor üzerine görme durumu falan mı olmuştu bu ay?

Hayırlı olsun canım çok sevindim listeyede dua et lütfen :) bu arada senin bat 8 ağustos yazıyor üzerine görme durumu falan mı olmuştu bu ay?

canım ben adet görmeden kesin görürüm diye düşünüp bir sonraki ayın tarihini vermiştim. bebişim sürpriz yaptı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…