2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahım herkesi farklı sınıyor..
bi arkadaşım var eşi uyur gezer..
inanınn gece kalkıp evın içinde dolaşıyormuş..
bi çocukları var mesela babasından korkuyor ne kötü bi durum düşünsenize....

hay Allahım yaaa cidden çok zor..
tedavisi yokmu ki acaba:26:

günaydınnnnn.... ya şu işler azcık izin verse de burda daha çok kalabilsem keşkeeee (((

evet cnm doğrudur tabi..
insan negatif almaktan korkuyor
bu sefer olcak ınanıyorum ben... :))

hay Allahım yaaa cidden çok zor..
tedavisi yokmu ki acaba:26:

valla canım tam bılmıyorumm vardır sanırım amaaa..
doktora gittiler mi ne dediler haberım yok pek..
o yüzdenn yinede halimize şükredelim..

Saat 10 dan beri günaydın demeye çalışıyorum ama ancak sayfaları okuyabildim ve nihayet

Rabbim yaninda neler var... bizin gelin dogum yapti bebek alti aylik.. regl gormedim diye dr a gidiyo... iki aylik hamile.... sanirim biz bu isin nadil yapıldığını bilmiyoruz kizlar

yumurtlama günü gün aşırı ilişki vs..kimse bunlara dikkat etmeden gebe kalıyor ne hikayeler var yok artık diyebileceğimiz ama olmuş işte...resmen ayda tek bir gece ilişki ile gebe kalmış bir arkadaşım var...

haklısın canım geçmişin olumsuzlukları peşini bırakmıyor bende aynı durumdayım aslında tedaviye başladığımda heyecanım olur ama o kadar şey görüp yaşdıktan sonra daha çok korku hissederim ya bu kezde bebeğime kavuşamazsam diye..korkularımız endişelerimiz boşa çıksın gelsin nazlu kuzularımız..

anaaaaa mesajım yarım çıkmış ikonlardan önce koca bir güüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardı onu bile diyememişim ya kızlar bu dünyada nasipte yoksa dayak bile yiyemezsin

günaydınnnnn.... ya şu işler azcık izin verse de burda daha çok kalabilsem keşkeeee (((

günaydın amayaa cım..
ne yaptın hastane işlerini..

merak ettim valla tedavisi nasıl bu durumun..

Saat 10 dan beri günaydın demeye çalışıyorum ama ancak sayfaları okuyabildim ve nihayet

günaydınn eyyyy şeker hatun

ne güldüm demek nasibinde yoksa dayak bile yiyemezsin konumuzla çok alakalı oldu süper bir örnek

egunalcım, bir bıkkınlık, bir sıkıntı var üzerimde belli etmiyorum etrafıma eşime dahil, mutluymuşum gibi yapmacık davranıyorum ne yapmalıyım ben yaa:26:

canımmm lütfen karamsar olmaz..
yenı tedavi yenı bir umuttt

aynen canımmm...

günaydın amayaa cım..
ne yaptın hastane işlerini..

merak ettim valla tedavisi nasıl bu durumun..

günaydınn eyyyy şeker hatun

ahh şekerimm ben de bılmıyorummmm kii

egunalcım, bir bıkkınlık, bir sıkıntı var üzerimde belli etmiyorum etrafıma eşime dahil, mutluymuşum gibi yapmacık davranıyorum ne yapmalıyım ben yaa:26:

yerine koyuyorum şu an kendimi ne yapardım diye düşünüyorum bugün tedaviye başlasam korkum olurdu evet ama iğnelerle kendime gelir toparlanırdım diye düşünüyorum yeni bir tedavi yeni umut demek diğer tedavilerimde aklımda kalan şeyleri yapardım bu kez hep gerilimle geçirdim oluruna bırakırdım ohss olcaksam olurum zaten önüne geçemem olumsuz bişey olmadan ya olursayı hesap edip önceden gerilmem diye düşnüyorum..bıkkınlık demişsin ya onun tavan yapmış hali var üzerimde bu da amaannnn nolursa olcak nasipten öteye gidemiyorum gibi bir davranış sergilememe sebep olur gibime geliyor...yaşamadan bilemem ama tahminim öyle...

Son düzenleme:

Tebrikler editorummm.... bak ben de oyke yapiyorum.....her türlü bilgi

Her tur bilgi nerden cikti yaaaa.., her anin tadini cikariyorum bak... sonu allah kerim...

Tebrikler editorummm.... bak ben de oyke yapiyorum.....her türlü bilgi

Her tur bilgi nerden cikti yaaaa.., her anin tadini cikariyorum bak... sonu allah kerim...

aynen canım gerildimde noldu daha önce herşeyi hesap ettim ne yaparsam iyi olur ne yapmazsam pozitif olur diye yedim bitirdim kendimi bunu 3 kez yaşadım bu kez de aynı psikolojide olmam diye düşünüyorum...gerçekten tedaviden sıkıldım onun gerilimden bıktım ne olacaksa olcak yaşayıp görelim diyorum...senide takdirle izliyorum zaten:13:

ahhh canım neyse bidahaki teklifi sen yap bariii uymaz ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…