Gunaydinn mutlu sabahlar herkese
Allahım herkesi farklı sınıyor..
bi arkadaşım var eşi uyur gezer..
inanınn gece kalkıp evın içinde dolaşıyormuş..
bi çocukları var mesela babasından korkuyor ne kötü bi durum düşünsenize....
saolun kızlar Allah razı olsun inşlh Rabbimden hep hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun dedim evet galiba yaşadığım tarifsiz duygu adı KORKU yine NEGATİF kelimesi duymaktan korkuyorum ama yapacak hiçbirşeyimiz yok sadece DUA....
hay Allahım yaaa cidden çok zor..
tedavisi yokmu ki acaba:26:
Saat 10 dan beri günaydın demeye çalışıyorum ama ancak sayfaları okuyabildim ve nihayet
günaydınnnnn.... ya şu işler azcık izin verse de burda daha çok kalabilsem keşkeeee(((
Rabbim yaninda neler var... bizin gelin dogum yapti bebek alti aylik.. regl gormedim diye dr a gidiyo... iki aylik hamile.... sanirim biz bu isin nadil yapıldığını bilmiyoruz kizlar
saolun kızlar Allah razı olsun inşlh Rabbimden hep hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun dedim evet galiba yaşadığım tarifsiz duygu adı KORKU yine NEGATİF kelimesi duymaktan korkuyorum ama yapacak hiçbirşeyimiz yok sadece DUA....
iğnelere başladıktan sonra görüşelim
günaydınnnnn.... ya şu işler azcık izin verse de burda daha çok kalabilsem keşkeeee(((
evet cnm doğrudur tabi..
insan negatif almaktan korkuyor
bu sefer olcak ınanıyorum ben... :))
valla canım tam bılmıyorumm vardır sanırım amaaa..
doktora gittiler mi ne dediler haberım yok pek..
o yüzdenn yinede halimize şükredelim..
Saat 10 dan beri günaydın demeye çalışıyorum ama ancak sayfaları okuyabildim ve nihayet
anaaaaa mesajım yarım çıkmış ikonlardan önce koca bir güüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardı onu bile diyememişimya kızlar bu dünyada nasipte yoksa dayak bile yiyemezsin
egunalcım, bir bıkkınlık, bir sıkıntı var üzerimde belli etmiyorum etrafıma eşime dahil, mutluymuşum gibi yapmacık davranıyorum ne yapmalıyım ben yaa:26:
anaaaaa mesajım yarım çıkmış ikonlardan önce koca bir güüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardı onu bile diyememişimya kızlar bu dünyada nasipte yoksa dayak bile yiyemezsin
günaydın amayaa cım..
ne yaptın hastane işlerini..
merak ettim valla tedavisi nasıl bu durumun..
günaydınn eyyyy şeker hatun
egunalcım, bir bıkkınlık, bir sıkıntı var üzerimde belli etmiyorum etrafıma eşime dahil, mutluymuşum gibi yapmacık davranıyorum ne yapmalıyım ben yaa:26:
yerine koyuyorum şu an kendimi ne yapardım diye düşünüyorum bugün tedaviye başlasam korkum olurdu evet ama iğnelerle kendime gelir toparlanırdım diye düşünüyorum yeni bir tedavi yeni umut demek diğer tedavilerimde aklımda kalan şeyleri yapardım bu kez hep gerilimle geçirdim oluruna bırakırdım ohss olcaksam olurum zaten önüne geçemem olumsuz bişey olmadan ya olursayı hesap edip önceden gerilmem diye düşnüyorum..bıkkınlık demişsin ya onun tavan yapmış hali var üzerimde bu da amaannnn nolursa olcak nasipten öteye gidemiyorum gibi bir davranış sergilememe sebep olur gibime geliyor...yaşamadan bilemem ama tahminim öyle...
Tebrikler editorummm.... bak ben de oyke yapiyorum.....her türlü bilgi
Her tur bilgi nerden cikti yaaaa.., her anin tadini cikariyorum bak... sonu allah kerim...
Her tur bilgi nerden cikti yaaaa.., her anin tadini cikariyorum bak... sonu allah kerim...
ahhh canım neyse bidahaki teklifi sen yap bariii uymaz ozamanteklifi etti gitti bende yarım saat geç gittim yanına teklif sahibi çoktaannn uyumuş
ağrıların öyle ara ara devam etsin inşallah..
evet şekerim hesaplar şaştı
uyumuştuuuu
üzerinemi alındın seeeennnnnnnn
ne bereketi yaw uyumuş teklif sahibi ben sizinle takılınca umudunuz kesti zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?