Eylem raporu nerden aliyorsun? Yogun calisanlarin almasi gerekir diyr dusunuyorum da..optuk optum
Kırmızılar geldi
Gelmeyeydi gebe olaydım iyiydi ama çok şükür adet olmakta bir nimettir diyorum
ahhh canım neyse bidahaki teklifi sen yap bariii uymaz ozaman
hayırlısı olsun canım artık önümüzdeki maçlara bakalım
şimdi haber geldi 7 yumurtadan 5 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş kızlarrr nasıl sizce???
Şokun belirtileri bizler için kanda pozitifi görmekşokun belirtileri nelerdir????
daha böyle 50 ye kadar gidiyo sorularr
şimdi haber geldi 7 yumurtadan 5 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş kızlarrr nasıl sizce???
Kimyasal gebelikle sonuçlandı cnm
Heyyyyyy kocacimm gelmek uzere yarim saate burada ... evime gidiyorum.... bebeğim i evime goturuyorummm.......:)))
Heyyyyyy kocacimm gelmek uzere yarim saate burada ... evime gidiyorum.... bebeğim i evime goturuyorummm.......:)))
tatlım o belirti değil şokun tam kendisiŞokun belirtileri bizler için kanda pozitifi görmek
Cnm cok tanidik var bizim burda ama ben kimsede kalamam ... gerilim yapiyorum... o yuzden otele gectim... boyle rahat ama evimi özledim.dikkatli gidin canım fazla sarsılma benimde hastane çok uzaktı evime eltimlere arabyla 5 dakikaydı onlarda beni bırakmadılar 1 hafta orda şimdi evimdeyim insanın evi gibisi yok valla ordada el üstünde tuttular sağolsunlar ama yinede kendi evin
Valla kuzum biranda 4. Gün yaptın beni zaten zaman geçmiyor 1gün daha uzadıteklifi etti gitti bende yarım saat geç gittim yanına teklif sahibi çoktaannn uyumuş
ağrıların öyle ara ara devam etsin inşallah..
evet şekerim hesaplar şaştı
uyumuştuuuu
üzerinemi alındın seeeennnnnnnn
ne bereketi yaw uyumuş teklif sahibi ben sizinle takılınca umudunuz kesti zaar
anaaaaa mesajım yarım çıkmış ikonlardan önce koca bir güüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardı onu bile diyememişimya kızlar bu dünyada nasipte yoksa dayak bile yiyemezsin
günaydın amayaa cım..
ne yaptın hastane işlerini..
merak ettim valla tedavisi nasıl bu durumun..
günaydınn eyyyy şeker hatun
canımgayet iyi benimde 7 yumurtm işleme alınmıştı ve 4 dü döllendi 3 ü 6. güne kadar yaşadı 1 i öldü 3 taneninde 2 transfer ettiler 1 ini dondurdular inl hayırlı haberini alırız canım
2 Ocak ta inşallahh o şoku bende yaşarımtatlım o belirti değil şokun tam kendisi
Valla kuzum biranda 4. Gün yaptın beni zaten zaman geçmiyor 1gün daha uzadıinşallahh ağrıların sonu güzel olsun razıyım çekmeye
İnşallahhhh bütün değerlerin güzel olacak amayaaam raporunuda hemen çıkaracaksın dualarım seninle kuzumtünaydınnnnnn deme zamanı geldi ki kuzummmm
güldencim sağol tatlım.... dün devlet hastanesinden sonuçlarımı aldım tatlım, fsh dışındaki değerlerim olası aralık değerlerinde, fsh da geçen ay 21 kusurdu, 15,04 olmuş... ama fsh dalgalı bir değermiş ve en yüksek değer baz alınırmış, öyle demişti doktorum. amh değerimi de özele vermiştim, burdaki devlette bakmıyolarmış, onu da cuma alcam... bakalım o ne çıkcak
inşallah pospozitif haberler verirsiniz
:)))) pozitifliğine sağlık
herkese tunaydin.guzel gunler arkadaslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?