2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eylem raporu nerden aliyorsun? Yogun calisanlarin almasi gerekir diyr dusunuyorum da..optuk optum

canım benim gittiğim hastanenin sgk anlaşması olmadığı için bi devlete gittim ordan aldım tabi iş yerinin kabul etmsesi önemli olan ben işyeriyle konuştum kabul ettiler ve devlette kabul etmiyoduda bi tanıdık koyduk araya

şimdi haber geldi 7 yumurtadan 5 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş kızlarrr nasıl sizce???

canımgayet iyi benimde 7 yumurtm işleme alınmıştı ve 4 dü döllendi 3 ü 6. güne kadar yaşadı 1 i öldü 3 taneninde 2 transfer ettiler 1 ini dondurdular inl hayırlı haberini alırız canım

Heyyyyyy kocacimm gelmek uzere yarim saate burada ... evime gidiyorum.... bebeğim i evime goturuyorummm.......:)))

Heyyyyyy kocacimm gelmek uzere yarim saate burada ... evime gidiyorum.... bebeğim i evime goturuyorummm.......:)))

dikkatli gidin canım fazla sarsılma benimde hastane çok uzaktı evime eltimlere arabyla 5 dakikaydı onlarda beni bırakmadılar 1 hafta orda şimdi evimdeyim insanın evi gibisi yok valla ordada el üstünde tuttular sağolsunlar ama yinede kendi evin

Cnm cok tanidik var bizim burda ama ben kimsede kalamam ... gerilim yapiyorum... o yuzden otele gectim... boyle rahat ama evimi özledim.

Valla kuzum biranda 4. Gün yaptın beni zaten zaman geçmiyor 1gün daha uzadı inşallahh ağrıların sonu güzel olsun razıyım çekmeye

tünaydınnnnnn deme zamanı geldi ki kuzummmm

günaydın amayaa cım..
ne yaptın hastane işlerini..

merak ettim valla tedavisi nasıl bu durumun..
günaydınn eyyyy şeker hatun

güldencim sağol tatlım.... dün devlet hastanesinden sonuçlarımı aldım tatlım, fsh dışındaki değerlerim olası aralık değerlerinde, fsh da geçen ay 21 kusurdu, 15,04 olmuş... ama fsh dalgalı bir değermiş ve en yüksek değer baz alınırmış, öyle demişti doktorum. amh değerimi de özele vermiştim, burdaki devlette bakmıyolarmış, onu da cuma alcam... bakalım o ne çıkcak

canımgayet iyi benimde 7 yumurtm işleme alınmıştı ve 4 dü döllendi 3 ü 6. güne kadar yaşadı 1 i öldü 3 taneninde 2 transfer ettiler 1 ini dondurdular inl hayırlı haberini alırız canım

inşallah pospozitif haberler verirsiniz

:)))) pozitifliğine sağlık

Son düzenleme:
Valla kuzum biranda 4. Gün yaptın beni zaten zaman geçmiyor 1gün daha uzadı inşallahh ağrıların sonu güzel olsun razıyım çekmeye

herşey benim yüzümden tüühhhh uzadı test günü
sen zaten test gününde testini yaptırcan günlere ne takılıyon

İnşallahhhh bütün değerlerin güzel olacak amayaaam raporunuda hemen çıkaracaksın dualarım seninle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…