2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

valla canım artık yarın bi başlıyalım tedaviye inşlh pozitif olmaya çalışıcam Ya BİSMİLLAH deyip devam edicem

herşey benim yüzümden tüühhhh uzadı test günü
sen zaten test gününde testini yaptırcan günlere ne takılıyon
Valla uzattın günlerimi Doğru diyosun aslında ama önden saymak güzeldi mutlu sona az kalıyordu hayallerim yıkıldı

valla canım artık yarın bi başlıyalım tedaviye inşlh pozitif olmaya çalışıcam Ya BİSMİLLAH deyip devam edicem

inşallah canım su gibi akıp gider tedavin kolayca evladına kavuşursun..

anammmm bütün bursalılar burda galiba

öyle oldu valla bir nevi bursalılar topiği olduk..

Valla uzattın günlerimi Doğru diyosun aslında ama önden saymak güzeldi mutlu sona az kalıyordu hayallerim yıkıldı

kendimi kınım kınım kınıyorum

evet canım fsh dalgalı bir değer amh daha iyi gelir inşallah...

Heyyyyyy kocacimm gelmek uzere yarim saate burada ... evime gidiyorum.... bebeğim i evime goturuyorummm.......:)))
Heyooooo hadi bakalım bebiş birazda evinde yatış yapsın canım eminim buradaki herkes sana tüm pozitif enerjilerini gönderiyordun inşallah mucizemiz tutunacak sana yeterki Rabbim ol desin.

tünaydınnnnnn deme zamanı geldi ki kuzummmm
o zaman TÜNAYDINNNNNNNNNN

Ya kızlar benim doktorumda yeni piyasaya sürülen bir ilaçtan bahsetti fiyatı 300 avro gibi birşeymiş tutunmaya ayrdımcı oluyormuş birdahaki gittiğimde daha detaylı öğrenip ben uygulayabilir miyim diye sorucam

Gülden abla beni listeden çıkarabilirsin hiç bişeyi zorlamanın anlamı yok çünkü bu şekilde giden bi ilişkide tedavininde yeri yok

amayaa canım çok şükür sonuç pozitif canıım darısı başına inş

tatlım iyi misin?

Evliliğimz sorunlu hep tartışmalı bu şartlarda tedavi olmz ztn istemiyor da kendisi çabasıda yok belli değil nolcamız gitmemide istiyor Ztn anlıcan herşey sorun üzülende benim ztn onun için gerk yok rabbim inş sizlere nasip edr benim artık gücümde yok umudumda

inşallah canım su gibi akıp gider tedavin kolayca evladına kavuşursun..

öyle oldu valla bir nevi bursalılar topiği olduk..

kendimi kınım kınım kınıyorum
Yok kuzum kınama kendini Gerçekler acıdır gerçekleri yüzüme vurdun

canım kıyamam üzülme canım eşinle sorununuz ne derece bilemem ama inş sorunlarınızı çözersiniz nolur pes etme biz güçlü kadınlarız pes etmek yok inş bütün sorunlarınız çözülür ve evine huzur mutluluk gelir rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Cnm cok tanidik var bizim burda ama ben kimsede kalamam ... gerilim yapiyorum... o yuzden otele gectim... boyle rahat ama evimi özledim.

bende kendi basima daha rahat ediyorum cnm ya ilaclar ve beklemek cunku biraz stres yapiyor, stres yapma hayatim otelde tatildeymis gibi dusun keyfini cikart..

Ahh cnm benim her evlilikte olur sorun bizde yaşadık hatta neredeyse boşanıyorduk birazcık sabretmek lazım hemen ayrılığı düşünmek pek iyi değil sonra çok pişman olursun en iyisi biraz kafanı dinlemek biraz ayrı kalmanız o zaman bak herşey nasılda güzel oluyor
Annende kalma şansın varmı cnm ? ben annemde kalmıştım eşimde annesinde kalmıştı 1 hafta ayrı kalınca biz napıyoruz demiştik
İnşallahhhh cnm düzelir evliliğiniz kimsenin yuvası yıkılmasın

Sağol canım ama çabalayan hep benim o sitiyorki hiç bişey istemsin bende sevgi ilgi konuşmak paylaşmak güler yüz tatlı dil yok artık pes canım pes yıl başından sonra gitmeyi düşünüyorum allh kimseyi bu şekilde sınamasın çok denedim çok sabır ettim ama bugun dedikleri hep aynı olsada yıprandık tokatları acı söZleri aşalayışı beni bi yabncı gbi görmesi ve bu yapılanlara sesiz kalamayışım hep mutlu olmk içindi ama yok olmuyor canım hakımzda hayırlısı olsun elindekinin kıymetini kaybedince bilenlerden o nediyim ki susuyorum rabbim biliyor ona havale ettim

Malesf canım bi hafta ayrı kalsamda bi ayda uzaktayken belki canım cicim ama gelince yine aynı kim ister yıkma ama görünen ortada ben mutluluk huzur istiyorum konuşmak paylaşmak gülmek o istemiyor hergun tartışma vurma yıprandık artık onada banada yazık ama olan bana olcak rabbim hepinizin yuvasını korusun inş

sizlere moral vermek için yazmak istedim bana 2.gün embriosu 2 tane konuldu işlemden sonra ve evde hep yattım wc dışında hiç kalkmadım ayaklarımın altına destek koydum tutarmı diye düşünürken burnum ve ayaklarım çok üşüyordu bi türlü ısınmıyordu ve sonuç 1tane bebişim tutundu suan 15+3 olduk bile masallah bizee umudunuzu kaybetmeyin ben 2.gün embriosu tutmaz sanırken hiç ummadığım anda tutundu bebişim

2 Ocak ta inşallahh o şoku bende yaşarım

İnşallah canımmmmmm..

Gülden abla beni listeden çıkarabilirsin hiç bişeyi zorlamanın anlamı yok çünkü bu şekilde giden bi ilişkide tedavininde yeri yok

canım dün senınle az cok konuştuk..elbette evın ıcınde neler yasıyorsun ben bilemem ama bnce doğru bir karar almışsın..
suan evlılığınde sorunlar yasarkenn esın sana bu derece kotu davranırken çocuk düşünmek doğru olmazdıı..
Elbette herkes evınde mutlu olsun esı ona ıyı davransın anne olsun ister ama bazı şeyler olmayınca olmuyor..

selaaammm arkadaşlaarr nasılsınızzzzz

biz iyiyiz canımmmmmm siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…