2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar saraçoğlu kürü diye bişey okudum..
keçi boynuzunu suda kaynatıp içilen bişey..
aranızda duyan varmı?
bu arada eşim için soruyorum

ayyyy ben ne yapsam acaba. şu anda tedavi görenleri okudukça bende hevesleniyorum. o güzel yavrular için çaba sarf etmek bile güzel geliyo bana. 2 denememde 3 ay içinde olmuştu.doktorum beni fazla bekletmek istememişti. çünkü her geçen günüm aleyhime işliyo. sonuçta hem tek yumurtam var rezervim az fsh ım yüksek hipotroidi var. 3. ye de 4 ay sonra gel demişti 8 ay geçti gidemedim. kötü düşünmüyorum,umutluyum. Allah dilerse olmaz denen oluyor.kendime bir beslenme uygulamak istiyorum belki bi faydası olur. televizyonda doğurganlığı artıran yiycekler çaylar falan diye bişeyler söyleniyor. yapsammı bilemedim. hem nerden başlayacağımıda kestiremedim. sonuçta hamur işine fazla düşkünüm ve meyve sevmiyorum. sebze de eh işte. ayrıca birde kpss stresi var. bu nedenlede erteliyorum tedaviyi. sınavdan sonra rahat olurum diyorum ama zamanda geçiyo arada kaldım. tedavi ile sınava hazırlanmayı bir arada yürütebilir miyim diye. amaaaaaaan amma da çok yazmışım. yorulmayın okurken.

aranızda duyan varmı?

canım kesinlikle denemeni tavsiye ederim.burada bi çok arkadaşım eşlerine bunu denedi ve hamile kaldı..bak kopy yaptım senin için İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?

Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız...bak bunu 3 ay dene emin ol faydasını göreceksin..inşallah olur bende bu adetten sonra 3 ay kendime kür yapcam

Bencede öyle canım inşallahhhh faydasını görürüz

inşallah tatlımm...

cnm bende numara var ararım teşekkürler ilgin için

rica ederimm canımm :))

kuzucummm çok saolll..paylaşımın için..
bu akşam yapayım da içsin...
benım derdim sperm bulunsun die canımm..eşim azosperm yaaa...
ay inşallah bulunurrr..saolll

aranızda duyan varmı?

Cnm ben sana geçenlerde yazacaktım biliyorsundur diye yazmadım
Benim eşimin sperm sorunu yok ama o kürü yaptı inan artış oldu

bizim 10 günümüz kaldı ama yapsam bir işe yarar mı acaba bilemedim..

kürlerden behsediyorsunuzda sormak istedim bu hayıt tohumunu kullanan var mı aldım ama içmeye cesaret edemedim. yan etkisi vücutta karıncalanma mı ne yapıyomuş. fsh ı düşürüyomuş. kullanan var mı?

kuzucummm çok saolll..paylaşımın için..
Bu akşam yapayım da içsin...
Benım derdim sperm bulunsun die canımm..eşim azosperm yaaa...
Ay inşallah bulunurrr..saolll

rica ederim tatlım Bak burada biçok insan şifa bulmuştur burdan emin ol

emin ol yarar bende tüp yaptırırken kendime incir kürü yaptım sadece 10 gün ve çok faydası oldu..hemen dene.tutar inşallah ama olumsuz bi durum olursada sıfırdan başlayıp bunu yaparsın

kürlerden behsediyorsunuzda sormak istedim bu hayıt tohumunu kullanan var mı aldım ama içmeye cesaret edemedim. Yan etkisi vücutta karıncalanma mı ne yapıyomuş. Fsh ı düşürüyomuş. Kullanan var mı?

bütün kürleri ben denedim ama nasip olmadığı için olmadı bende yani bende olmadı diye siz yapmamazlık etmeyin sakın...hayıt tohumunu içtim bi sürü şifası var hiçbi yan etkisini görmedim..fsh için kullanmadım ama gebe kalmak için kullandım..ama olmadı bende :)

kızlar günaydınlar.beni de aranıza alın..yaşım 31.2010 da doğal yolla ikiz gebeliğim gelişim geriliği yüzünden 10 haftalık sonlandı.2013 mayısta 1 .tüp negatif.eylül 2013 te dondurulmuşlarla 2.deneme negatif oldu.3. denemem de 2014 şubat reglimde bahçeci fulya tüp bebekte olacak.sorun pko.kromozom testi de yaptırdım.bi sorun yok.hakkımızda hayırlısı..

bızım de 15-20 gunumuz var canım..
ocak bası adet olcam cnku hemen başlamamız gerek..

kürlerden behsediyorsunuzda sormak istedim bu hayıt tohumunu kullanan var mı aldım ama içmeye cesaret edemedim. yan etkisi vücutta karıncalanma mı ne yapıyomuş. fsh ı düşürüyomuş. kullanan var mı?

hiiiç duymadım

emin ol yarar bende tüp yaptırırken kendime incir kürü yaptım sadece 10 gün ve çok faydası oldu..hemen dene.tutar inşallah ama olumsuz bi durum olursada sıfırdan başlayıp bunu yaparsın

incir kürü?
nasıl bişey canım o...

slm kızlar... gunaydın....... sabah beri yazdıklarınızı ancak okudum walla....maşallah sayfa hızınıza yetişemiyorum...

incir kürü?
nasıl bişey canım o...
canım incir kürü yumurta sayısını arttırıp kaliteli yumurta elde etmeni sağlar...6-7 kuru inciri ortadan ikiye kesip 3 su bardağı hazır suyla (çeşme suyu olmaz ) 10 dakika kaynatıyorsun..2 su bardağı çıkıyor zaten.1 su bardağını gece yatarken 1 su bardağınıda sabah aç karnına kalkarken ılık bi şekilde içiyorsun bu kadar..bu çok basit bi kür..kesinlikle yapın

keşke bende yapsaydım... bebegin tutunmasında yumurta kalitesi cok önemli.....ben sadece bal cörekotu ve tarcın yaptım...

günaydın kızlar
sabahtan açtım bilgisayarı ama 2 komşum kahveye gelince muhabbete daldım ancak günaydın diyebildim o da öğleni buldu
yarına misafirlerim olacağı için bugünüm mutfakta geçecek akşama da doktor randevumuz var...
o sebeple selam verip kaçayrumm görüşmek üzere güzel haberlerle dolu musmutlu bir gününüz olsun inşaallah

canım değerin gayet güzel yükselmiş bence hamilesin ayy çok sevindim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş

Herkes cok tskkr ederim destklerinz için duamı herzman yapıyorum yer gök duayla tabi olmuyorsa Zorlamanın anlamı yok bakalım hayırlısı olsun hakımzda rabbim inş hayırlı kapılar açar sıkıntılarımız sorunlarımız su gibi akıp gitsin yeni yılda yuvalarımza huzur saglık sıhat bereket ve bebiş gelsin rabbim ne verirse hayırlısını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…