canım uludağ üniv. tüp bebek bölümünü ara bi sor istersen kesın emın olmak ıcın..
istersen telefonunu verırım sanaa
kızlar saraçoğlu kürü diye bişey okudum..
keçi boynuzunu suda kaynatıp içilen bişey..
aranızda duyan varmı?
bu arada eşim için soruyorum
Bencede öyle canım inşallahhhh faydasını görürüz
cnm bende numara var ararım teşekkürler ilgin için
canım kesinlikle denemeni tavsiye ederim.burada bi çok arkadaşım eşlerine bunu denedi ve hamile kaldı..bak kopy yaptım senin içinİbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız...bak bunu 3 ay dene emin ol faydasını göreceksin..inşallah olur bende bu adetten sonra 3 ay kendime kür yapcam
kızlar saraçoğlu kürü diye bişey okudum..
keçi boynuzunu suda kaynatıp içilen bişey..
aranızda duyan varmı?
bu arada eşim için soruyorum
canım kesinlikle denemeni tavsiye ederim.burada bi çok arkadaşım eşlerine bunu denedi ve hamile kaldı..bak kopy yaptım senin içinİbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız...bak bunu 3 ay dene emin ol faydasını göreceksin..inşallah olur bende bu adetten sonra 3 ay kendime kür yapcam
kuzucummm çok saolll..paylaşımın için..
Bu akşam yapayım da içsin...
Benım derdim sperm bulunsun die canımm..eşim azosperm yaaa...
Ay inşallah bulunurrr..saolll
bizim 10 günümüz kaldı ama yapsam bir işe yarar mı acaba bilemedim..
kürlerden behsediyorsunuzda sormak istedim bu hayıt tohumunu kullanan var mı aldım ama içmeye cesaret edemedim. Yan etkisi vücutta karıncalanma mı ne yapıyomuş. Fsh ı düşürüyomuş. Kullanan var mı?
bizim 10 günümüz kaldı ama yapsam bir işe yarar mı acaba bilemedim..
kürlerden behsediyorsunuzda sormak istedim bu hayıt tohumunu kullanan var mı aldım ama içmeye cesaret edemedim. yan etkisi vücutta karıncalanma mı ne yapıyomuş. fsh ı düşürüyomuş. kullanan var mı?
emin ol yarar bende tüp yaptırırken kendime incir kürü yaptım sadece 10 gün ve çok faydası oldu..hemen dene.tutar inşallah ama olumsuz bi durum olursada sıfırdan başlayıp bunu yaparsın
canım incir kürü yumurta sayısını arttırıp kaliteli yumurta elde etmeni sağlar...6-7 kuru inciri ortadan ikiye kesip 3 su bardağı hazır suyla (çeşme suyu olmaz ) 10 dakika kaynatıyorsun..2 su bardağı çıkıyor zaten.1 su bardağını gece yatarken 1 su bardağınıda sabah aç karnına kalkarken ılık bi şekilde içiyorsun bu kadar..bu çok basit bi kür..kesinlikle yapınincir kürü?
nasıl bişey canım o...
canım incir kürü yumurta sayısını arttırıp kaliteli yumurta elde etmeni sağlar...6-7 kuru inciri ortadan ikiye kesip 3 su bardağı hazır suyla (çeşme suyu olmaz ) 10 dakika kaynatıyorsun..2 su bardağı çıkıyor zaten.1 su bardağını gece yatarken 1 su bardağınıda sabah aç karnına kalkarken ılık bi şekilde içiyorsun bu kadar..bu çok basit bi kür..kesinlikle yapın
Kızlaaaaar sonucum çıktı, 150 geldi.
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
Değer düşük ama hala katlanıyor? Ay kalp krizi geçiricem!
Herkes cok tskkr ederim destklerinz için duamı herzman yapıyorum yer gök duayla tabi olmuyorsa Zorlamanın anlamı yok bakalım hayırlısı olsun hakımzda rabbim inş hayırlı kapılar açar sıkıntılarımız sorunlarımız su gibi akıp gitsin yeni yılda yuvalarımza huzur saglık sıhat bereket ve bebiş gelsin rabbim ne verirse hayırlısını versin inşgünaydın canım..
günaydın inşallahhhhhh şahane bir artışla gelirsin canımcım ama sağlıklı gebelikse...
günaydın canım kıyamam sana...
çok çektin eziyet gördün resmen senden değerli hiç birşey yok dikkatli yazmaya çalışıyorum yuvan sözkonusu doldurmak gaza getirmek istemiyorum seni ama bu yeni bir durum değil çoook öncelerden de bu tarz şeyler oldu hep üzgünsün sana da yazık artık..çok gençsin zorlama artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?