2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımm 23 yaşını doldurman 24 ten gun alman sart..
2 aşılama bile yapmş olsan beklemen gerekk
diye biliyorummmmm

canım 23 yaşında olunması şart diye biliyorum ben hatta ilk merkezimde rapor çıkarırken genç bir çift vardı onlar sorunları olmasına rağmen rapor çıkaramadılar kadının yaşı gereği 23 beklenmeli dediler gözümün önünde o zamanlar öyleydi şimdi şiddetli infertilite durumunda bu şart gözardı ediliyormu onu bilmiyorum bir araştırmam lazım birşey bulursam yazarım sana..
2 kez aşılamaya rağmen gebelik oluşmuyorsa rapor verilir tabii yaş durumu bizi bağlıyor...bu konuda şimdilik net bişi demiyim..

canımm ben fakültede tedavi görüyorum yaa bi bayan vardı 23 yasını tam doldurman gerek dendi....bnde o yüzden azonce oyle cevap verdım arkadaşa

canım uludağ üniv. tüp bebek bölümünü ara bi sor istersen kesın emın olmak ıcın..
istersen telefonunu verırım sanaa

kızlar sizin Allah iyiliğinizi versin müdahale etcem artık
marka ismi vermeyin ilaç ya da vitaminlerde reklama giriyor yasak bu

amann aman keyiff olsun da başka bişey olmasın canım..
ohh ne güzelll..
keşke bende senın yerınde olaydım

Birazdan kalkıp hazırlanmam lazım
Okula gidecem önce kahvaltı yapıyım
Çook kaynatıyosunuz sonra oku oku bitmiyo

canımm ben fakültede tedavi görüyorum yaa bi bayan vardı 23 yasını tam doldurman gerek dendi....bnde o yüzden azonce oyle cevap verdım arkadaşa

yaş şartı var canım dediğin gibi tüp bebekten başka şansınız yok dense bile 23 yaş bekleniyor diye biliyorum değişmediyse...

Kızlaaaaar sonucum çıktı, 150 geldi.
10. gün 16
12. gün 34
16. gün 150
doktoru aradım ulaşamadım, kurban olayım bir şey söyleyin. Artık sevinebilir miyim, hamile miyim fikriniz nedir?
Değer düşük ama hala katlanıyor? Ay kalp krizi geçiricem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…