pardon SOLGAR yazıcaktım cnmm
cnm Solgarlara dikkat et doktorun yazmadan kullanma.. bende Solgar Q10 kullandim doktor yazmisti bazi bunyelere ters etki yapabiliyor.
çok güzel olmuş ellerine sağlık şimdi rapor için 23 yasında olmak kesin şart mı yani hani yazmşıssınız ya evlilik şartına Bu şart şiddetli infertilite durumu tespit edildiğinde geçerli değildir) die yaş içinde geçerli değil deme bu yani 24den gün almadan rapor işi yatar mı.....?????
bidee 2 kere aşılama yapılsa fakültede tüp bebeğe hemen geciyolar mı yoksa gene yası mı bekliolar ???????
gülden abla şimdiden teşekkürler
tatlım solgar adı yanlış yazmışım hatta resmini ekledim önceki sayfada..
hı hı b12 vitamini
eşim almıştı kendine..sende b12 kullandım deyince bende içeyim dedim..
aynen canım doktorlar unutuyor bazen
pardon SOLGAR yazıcaktım cnmm
cnm Solgarlara dikkat et doktorun yazmadan kullanma.. bende Solgar Q10 kullandim doktor yazmisti bazi bunyelere ters etki yapabiliyor.
aa
tamam canm ona sorayım madem..
saolll kuzucum
çok güzel olmuş ellerine sağlık şimdi rapor için 23 yasında olmak kesin şart mı yani hani yazmşıssınız ya evlilik şartına Bu şart şiddetli infertilite durumu tespit edildiğinde geçerli değildir) die yaş içinde geçerli değil deme bu yani 24den gün almadan rapor işi yatar mı.....?????
bidee 2 kere aşılama yapılsa fakültede tüp bebeğe hemen geciyolar mı yoksa gene yası mı bekliolar ???????
gülden abla şimdiden teşekkürler
aa canımm neden ?
hala hastamısın yoksa keyıf mı yapıyosun?
canım 23 yaşında olunması şart diye biliyorum ben hatta ilk merkezimde rapor çıkarırken genç bir çift vardı onlar sorunları olmasına rağmen rapor çıkaramadılar kadının yaşı gereği 23 beklenmeli dediler gözümün önünde o zamanlar öyleydi şimdi şiddetli infertilite durumunda bu şart gözardı ediliyormu onu bilmiyorum bir araştırmam lazım birşey bulursam yazarım sana..
2 kez aşılamaya rağmen gebelik oluşmuyorsa rapor verilir tabii yaş durumu bizi bağlıyor...bu konuda şimdilik net bişi demiyim..
Keyiften keyiften
Birde TrtDe benim kore dizim var
Onu setrediyorum
Bende solgaRın cOENZYME ni kullanıyorum Dr tavsiye etmişti 1kutu bitti 2. Ye geçtimpardon SOLGAR yazıcaktım cnmmEki Görüntüle 909031
Kuzum eline emeğine sağlık her zamanki gibi cok güzel olmuş herkesin kafasındaki soru işaretlerini atması için güzel bir sayfa olmuş
kızlarrr bişey dicemm ben iğnelere başlamadan önce folik asit ilacını kullanmaya başlasam olmazmı ki?
amann aman keyiff olsun da başka bişey olmasın canım..
ohh ne güzelll..
keşke bende senın yerınde olaydım
canımm ben fakültede tedavi görüyorum yaa bi bayan vardı 23 yasını tam doldurman gerek dendi....bnde o yüzden azonce oyle cevap verdım arkadaşa
Bende solgaRın cOENZYME ni kullanıyorum Dr tavsiye etmişti 1kutu bitti 2. Ye geçtim
kızlar sizin Allah iyiliğinizi versin müdahale etcem artık
marka ismi vermeyin ilaç ya da vitaminlerde reklama giriyor yasak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?