kızlar saraçoğlu kürü diye bişey okudum..
keçi boynuzunu suda kaynatıp içilen bişey..
aranızda duyan varmı?
bu arada eşim için soruyorum
Günaydın cnm dün hep aklımdaydın o kadar çok istedimki yuvanın düzelmesini inşallah 1 hafta içinde kıymetini anlar pişman olur
Amin canım inş hayırlısı olur hepinize cok tskler allhım hepinize bebişini yollasın bu yeni yılda inş
Evet kızlar bugüne kadar neden gebe kalamadığımızı açıklıyorum
Eki Görüntüle 909153 işte elinde çiçekle gelen bir spermdi tek derdimiz romantik yumilerimiz o romantik spermi beklediler o kadar zaman..çiçekle gelen spermi hangi yumi kabul etmez Allah aşkına söyleyin haksızmıyım
Gülden her yazını inan heyecanla okuyorum hamileyim diyecekmişsin gibi geliyor hele şu son mesajında kalbim güm güm attı hadi yarın olsunda yap bi test :))))
yok be gülüm valla azcık şüphe etsem paylaşırım sizinle bendeki hal regl hali ağrılarım son durumum bu geldi gelecek yani..keşke öyle olsa...
Sen öyle düşünmeye devam et allah büyük heran bi süpriz olabilir cnm benim hayat mucizelerle doluu
kızlar günaydınlar.beni de aranıza alın..yaşım 31.2010 da doğal yolla ikiz gebeliğim gelişim geriliği yüzünden 10 haftalık sonlandı.2013 mayısta 1 .tüp negatif.eylül 2013 te dondurulmuşlarla 2.deneme negatif oldu.3. denemem de 2014 şubat reglimde bahçeci fulya tüp bebekte olacak.sorun pko.kromozom testi de yaptırdım.bi sorun yok.hakkımızda hayırlısı..
slm kızlar... gunaydın....... sabah beri yazdıklarınızı ancak okudum walla....maşallah sayfa hızınıza yetişemiyorum...
canım incir kürü yumurta sayısını arttırıp kaliteli yumurta elde etmeni sağlar...6-7 kuru inciri ortadan ikiye kesip 3 su bardağı hazır suyla (çeşme suyu olmaz ) 10 dakika kaynatıyorsun..2 su bardağı çıkıyor zaten.1 su bardağını gece yatarken 1 su bardağınıda sabah aç karnına kalkarken ılık bi şekilde içiyorsun bu kadar..bu çok basit bi kür..kesinlikle yapın
evet canım bende eşime yapmıştım çok iyi geliyor. keçi buynuzu pekmezide iyi geliyor
Eki Görüntüle 909153 işte elinde çiçekle gelen bir spermdi tek derdimiz romantik yumilerimiz o romantik spermi beklediler o kadar zaman..çiçekle gelen spermi hangi yumi kabul etmez Allah aşkına söyleyin haksızmıyım
ayy keşke öyle olsa bende hiç ummadığım zamanda geldi süpriz oldu diye yazanlardan olayım inşallah
inşallah canımmmmmm yaaa..
Allah gönlüne göre versinnnnnn
Süperrrrrr bayıldımEvet kızlar bugüne kadar neden gebe kalamadığımızı açıklıyorum
süpermiş..moron gibiyim bugün, güldürdün beni valla.
bu arada özel msj atamıyorum, çünkü toplamda daha 32 tane mesajım olmuş, 50 olması için uğraşmam gerekiyor :))
hadi yap artık şu testi, noooolur.
Süperrrrrr bayıldımHadi güldenimmm test yap halay çekelim
canım bende kendıme yumurta kalitesi için kür yapayım dedım ama böyle bişey okudum
(kızlar bende gecen ay çörek otu tarcın bal karışımını kullandım tüp bebek tedavisine başlamıştık fakat çok fazla yumurta oluştuğu için tedavim yarıda kesildi normal bi zamanda kullanılsa evet çok faydalı ama hem ilaçlar hem karışım 50 nin üzerinde yumurta oluşturdu bu duruma yan etki denirmi dneilezmi biliyorum hayırlısı olsun hakkımızda )
acaba kullanmasam mı?
sevindim canım tebessüm olmuşum yüzünde..
açıktan yaz nerde yapıldığını söylemende bi sakınca yok canım...
testim yok ama ovulasyon testi var evde gebelik varsa koyu ikinci çizgi çıkıyor LH testinde de en iyisi ondan yapayım geleyim..bir fikir verebilir bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?