2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canıım maşallah hamilesin değerin bu sefer çok yükselmişş ama sanırım kese için erken yinede

kızlar sizin Allah iyiliğinizi versin müdahale etcem artık
marka ismi vermeyin ilaç ya da vitaminlerde reklama giriyor yasak bu

canım pardon yaaa

Basla hemen ela. Ama gunde 0.5 mg yani 400-600 mkrogram (mcg) alinmasi gerek fazlasi da arastirmalara gore dusuge neden olabiliomus.

saolll canımmm dıkkat ederım.
günde 1 tane içicem..

Birazdan kalkıp hazırlanmam lazım
Okula gidecem önce kahvaltı yapıyım
Çook kaynatıyosunuz sonra oku oku bitmiyo

tmm canım afiyet olsun görüşürüz...

yaş şartı var canım dediğin gibi tüp bebekten başka şansınız yok dense bile 23 yaş bekleniyor diye biliyorum değişmediyse...

aynen canımm yaş şartı varr..

canımmm hamişsinn hamişşşşşşşşşşş

Cnm ellerine sağlık ellerin dert görmesin :)
Konuyla bi alakası yok ama ben bişi sorucam kimyasal gebelikte bi kaç ay adet düzensizliği oluyormu mesela ben hep 28 günde bir olurum sence değişilklik olurmu gerçi eminim kişiye göre değişiyordur ama merak ettim sende olmuşmuydu

tam olması gerektiği gibi artış var gebelik var canım zaten anlamaya çalıştığımız bozulmuş gebelikmi sağlıklımı...
düzenli artış olması umut verici cidden kese gününe kadar emin olamayız tıbben ama bence gebelik var

bende kimyasal gebeliğe dair düzensizlik olmadı kimyasal gebelikte kanaman olur biter sonra düzene girer adet...
tabii hormon ilaçları ile düzenimiz programlanıyor tedavide onun etkileri olabilir sadece.

Cnm bence çok iyi mesela benim" 9.gün 34 " - " 12.gün 83 " - " 14.gün 66 "ya inmişti senin maşallahhh fazla fazla artmış bence sevinmen lazım inşallahhh devamı gelir cnm benim ben tebrikler diyesim geldi kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahh :)

cok guzel hep katlanmis tebrikler cnmm bol bol dinlenn biraz nazli bir bebis olacak galiba:))

canım okudum evet rabbim bu başladığın işi kolay kılsın sonucunu hayırlı eylesin inşallah :))) senden çok umutluyum ben

amin canım benim Allah ım hayırlı sağlıklı olacaksan nasip etsin hepimize inşallah

hamişsin bence canım ama zaten bizim yükselmeleri görmemiz de yetmiyor önce kese sonra kalp atışı ondan sonra biraz nefes alabiliriz sanırım sakin olmaya çalış bebişini etkileme lütfen göbişinde huzurlu olsun annesi panik yapma

monica harika bir haber bu ama doktorla konuşmadan sevinme sakın çünkü onlar biliyorsun daha iyi bir fikir verebilirler ama çok güzel artması.sağlıklı bir gebelikse devam eder artış zaten..hemen ara doktorunu

Ay bu doktorları eşek sudan gelene kadar dövmek istiyorum bazen :)
Kızlar iyi diyorlar sonuç için ama ben hiç anlamıyorum daha :))
Hadi tüm dualarımız seninle...

Canim sonuc cok guzel takilma artik hsmilesinnnnnn :) cok mutlu oldum hersey gonlunce olsun saglicakla kavus bebegine...

Canım bence hamilesin degerin güzel katlamış Dr Ulaşınca bizede haber kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…