2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bizi doktorumuz yönlendirdi. Kanı verirken açlık/tokluk fark etmiyor. Gittiğimiz merkezin kurucusu, Muhterem Bahçe, kendini bu işe adamış bir doktor. İstersen arayıp bir sor, ister kağıdı olmadan da verebileceğini düşünüyorum. Fazla vakit kaybetmeden yaptırmakta fayda var, çünkü sonuç geç çıkıyor.

öptm öptm

teşekkürler arkadaslar o zaman 5 haftalık hamiş oluyorum ben

bencede canım bak onlar hiç 6 gün bebişlerini dışarda beklete biliyomu ama biz farklıyız işte

şimdi anneliğimizi sorguladım bak biz evlatlarımızı hastaneye terk ediyoruz kiiiii
bir kaç gün bile olsa nasıl bırakırız embriyocuklarımızı hadi aldık göbüşe diyelim ya geride kalan kardeşleri buz gibi ortamda kalıyorlar belkide yıllarca donuyorlar yavrucaklar

merhaba, gec cevap yazabıldıgım ıcın uzgunum... oncelıkle hayırlı olsun,Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bebegınızı dılerım... ben de ıyı dusunmeye calısıyorum ve dua edıyorum Rabbıme dıleyen herkeze evlat sevgısını yasamayı nasıp etsın ınsallah...

Kızlar bugün kırmızılar geliyor gibi. Yarın inşallah başlıyorum!!!

Canım sanırım ben de söylemek durumunda kalacağım bu defa. Hesap yapıyorum mutlaka bir uçuş denk geliyor bir şeylere. Dediğin gibi bir de bu stresi yaşamayayım.

Canım çok üzüldüm. Allah evinize huzur versin. Birisi evin her odasında Kuran okumayı ve dua etmeyi önermişti evdeki huzur için.

kızlar saraçoğlu kürü diye bişey okudum..
keçi boynuzunu suda kaynatıp içilen bişey..
aranızda duyan varmı?
bu arada eşim için soruyorum

Canım kesin yap çok faydalı.

Canım inşallah yükselir değerin. Çok daha düşük değerlerle başlayıp sağlıklı bir şekilde devam edenleri çok gördük.

tamam canım önce bi arar sorarım ona göre giderim

merhaba, oncelıkle gecmıs olsun ... sızı sızden daha ıyı anlayabılecek bırı olmaz boyle zamanlarda ama paylasmak en azından sıkıntıları bırazda olsa asmak demektır bana gore... bloklarda yazıları okudugumda anlıyorum kı aynı derde sahıp olanlar bırbırıne daha yakın hıssedıyor kendını... bu arada ben bahcecı fulyaya gıdıyorum,mustafa beye, nasıpse ocak ayında baslayacagız tedavıye... sızın ve tum evlat sahıbı olmak ısteyenler ıcın dua edıyorum Rabbıme, dılerım en kısa zamanda sızde bebegınızı kucagınıza alırsınız...

hoş geldin canımmmmmmm..
Allahım tez zamanda yavrumuzu versin bize inşallah

Merhaba arkadaşlar bende 2014te tüp bebek denemesi yapacaklardanım. 22 yaşındayım sorunumuz spermlerde sayı-hareket-morfoloji sorunu Ocak adetiyle birlikte Ankara Medicana Tolga Ecemiş'le tedavimize başlıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucaklarmızı boş bırakmasın inşAllah bu topicteki herkes 2014 annesi olur

canım bizde eşimle akşam bunu konuştuk eğer ikiz olursa aşkım 2 tane yetrli en azından bundan sonra yıpranmazsın dedi bende dedimki aşkım benim orda bir yavrum daha var ona kıyamam ben ikizde olsa 3 4 sene sonra onuda alırım nasip olursa bırakmam yavrumu kız nasıl kıyım ona bırakmam ben yavrumu varsın 3 olsun

Kızlar bugün kırmızılar geliyor gibi. Yarın inşallah başlıyorum!!!

Canım kesin yap çok faydalı.

ooooo ne güzel canımm hadi bakalımm hayırlısı ıle baslaa ve bebişini al da gel
yapıcam yapıcam canımm..
inşallah bizde de sperm bulunur bende bebişimi alırımmm

hoş geldin canımmmmmmm hayırlısı olsun bakalım..
ilk denemen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…