çok saol canım...
bende düzen labaratuvarı acaba dedim başka yerler çıktı
ne yapılması gerekiyor detay verebilirmisin...kan aç karnınamı veriliyor mesela,gittiğimde doktor yönlendirmesi olmadan ben kanda genetiğime baktırcam deyince yapıyorlarmı hemen..
adet tarihine göre hesap yapılıyor canım farkı yokki zaten normalden..
adet oluyorsun o gün itibari ile tüpe başlıyorsun toplama transfer günleride çok fazla sarkmıyor zaten doğal süreçtede gebe kalsan yaklaış aynı hesap tutar..
canım buradan hesapla tüp bebek için doğum tarihi hesaplama:
http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
didem son adet tarihin ne canım sanırım aramızda pek fark yokteşekkürler arkadaslar o zaman 5 haftalık hamiş oluyorum ben
bencede canım bak onlar hiç 6 gün bebişlerini dışarda beklete biliyomu ama biz farklıyız işte
teşekkürler arkadaslar o zaman 5 haftalık hamiş oluyorum ben
illaki tedaviden yapcam bebeği ben öyle sıradan bebe doğuramam zaten...
illa trendlere uycam tüp baby yapcam ben doğalını herkes yapar
aramıza hoş geldin canım bizi ancak bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar anlıyolar gerçekten dediğin gibi sorun kendinde olunca kendini gerçekten eksik hissediyosun ama sakin kafayla düşününce rabbimden geleni kabulleniyoruz kısmetimizde bu varmış diye rahatlıyoruz benimde tüplerim bağlandığında kendimi kısırlaşmış ve hiç bi işe yamayan sorunlu biri olarak görüyodum tüplerin bağlanması okadar zoruma gitmiştiki elbet kabullenmek çok zor oluyor en önemlisi bu süreçte eşimizden tam destek görmek inana ozaman herşeyin altından kalkıyosun ilk denemde olmazsa diye düşünme bak benimde ilk denememdi ve çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim inş sende ilk denemende hayırlı sonuç alırsın
9ay cnm bende tranfer onceleri hafta sonu gezmesinde olunca alis veris merkezlerinin bebek odalarinda ignemi yapiyorum:))
evet ozel sektor anlatmakla bitmez cnm cim bu tedavi ile kesinlikle cok yipratici, ben tedaviyi yillardir kimseden saklamiyorum cnm birde onun yuku agir geliyordu.. artik herkez bilince en azindan hadi bebek sirasi sizde demiyorlar artik.
Eki Görüntüle 908952 günaydın kızlar akşm konuştuk ama değişen bişey olmaycak gibi çümkü hep ben suçlandım için bi hafta deneyecem olmzsa olmaz artık benden pes rabbim herkesin yuvasına huzur saglık bereket neşe ve bol bol bebek nasip etsin biraz başım dönüyor tansiyonummu çıktı nedir anlamadım
kızlar saraçoğlu kürü diye bişey okudum..
keçi boynuzunu suda kaynatıp içilen bişey..
aranızda duyan varmı?
bu arada eşim için soruyorum
Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım."Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum.Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
Bizi doktorumuz yönlendirdi. Kanı verirken açlık/tokluk fark etmiyor. Gittiğimiz merkezin kurucusu, Muhterem Bahçe, kendini bu işe adamış bir doktor. İstersen arayıp bir sor, ister kağıdı olmadan da verebileceğini düşünüyorum. Fazla vakit kaybetmeden yaptırmakta fayda var, çünkü sonuç geç çıkıyor.
öptm öptm
anamm ne güldümm
Cnm bahçeci umut tüp bebek merkezinemi gidiyorsun bende oraya gidiyorum doktorum süleyman bey inşallah ilk tedavinde başarılı olursun cnm ...
Burası gerçekten çok iyi .... Sağolsun kızlar iyi günündede kötü günündede destek oluyorlar mesela ben daha yeni kimyasal gebelik yaşadım baya yıkıldım ama burası sayesinde toparlandım çok şükür ...
niye gülüyon ki bana ezikmiyim ben hayır açıkta bi yerimde yokki gördünde gülüyon
merhaba, oncelıkle gecmıs olsun ... sızı sızden daha ıyı anlayabılecek bırı olmaz boyle zamanlarda ama paylasmak en azından sıkıntıları bırazda olsa asmak demektır bana gore... bloklarda yazıları okudugumda anlıyorum kı aynı derde sahıp olanlar bırbırıne daha yakın hıssedıyor kendını... bu arada ben bahcecı fulyaya gıdıyorum,mustafa beye, nasıpse ocak ayında baslayacagız tedavıye... sızın ve tum evlat sahıbı olmak ısteyenler ıcın dua edıyorum Rabbıme, dılerım en kısa zamanda sızde bebegınızı kucagınıza alırsınız...
didem son adet tarihin ne canım sanırım aramızda pek fark yok
canım bizde eşimle akşam bunu konuştuk eğer ikiz olursa aşkım 2 tane yetrli en azından bundan sonra yıpranmazsın dedi bende dedimki aşkım benim orda bir yavrum daha var ona kıyamam ben ikizde olsa 3 4 sene sonra onuda alırım nasip olursa bırakmam yavrumu kız nasıl kıyım ona bırakmam ben yavrumu varsın 3 olsunşimdi anneliğimizi sorguladım bak biz evlatlarımızı hastaneye terk ediyoruz kiiiii
bir kaç gün bile olsa nasıl bırakırız embriyocuklarımızı hadi aldık göbüşe diyelim ya geride kalan kardeşleri buz gibi ortamda kalıyorlar belkide yıllarca donuyorlar yavrucaklar
Kızlar bugün kırmızılar geliyor gibi. Yarın inşallah başlıyorum!!!
Canım kesin yap çok faydalı.
Merhaba arkadaşlar bende 2014te tüp bebek denemesi yapacaklardanım. 22 yaşındayım sorunumuz spermlerde sayı-hareket-morfoloji sorunu Ocak adetiyle birlikte Ankara Medicana Tolga Ecemiş'le tedavimize başlıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucaklarmızı boş bırakmasın inşAllah bu topicteki herkes 2014 annesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?