2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benimkide garibim 20 gündür yanıma bile yaklaşamıyor bir kaç ay daha sürer heralde kıyamam aşkıma ama bebşimiz için kycammmmmmmm

ne yazığı yaw dün gece o hooooooo sabahların olmasın yaniiiii

riskli dönemi atlatın sonra koyverin gitsin:124::124::118::111::111::103::103::98::86::89:

Ohh maşallah bizde de elektrik kesildiy:di
Bizde boş boş oturmayalım dedik
Bu aradda gebelikte cinsellik önemli eşin senden uzak durmasın yoksa
Sende soğukluk olmasın sonra

Iyı akşamlar ben geldııımmmmm bugün erken yetmiştim guldencım ben de Aslan kadınlığım 27 Temmuz

Transferı yapılan arkadaslarım ınsallah bebıslı sonuclar alırlar

Monıcalllerım ınsallah degerın daha da yükseltir bebısıne kavuşursun canım dua edıyorum

Ohh maşallah bizde de elektrik kesildiy:di
Bizde boş boş oturmayalım dedik
Bu aradda gebelikte cinsellik önemli eşin senden uzak durmasın yoksa
Sende soğukluk olmasın sonra

elektirik kesilince ev soğur doğalgaz gider doğal ısınma yöntemlerine geçilir her bakımdan daha tasarrufludur bu şekilde ısınmak her bakımdan uzmanlar tarafından önerilmektedir

kürlerden behsediyorsunuzda sormak istedim bu hayıt tohumunu kullanan var mı aldım ama içmeye cesaret edemedim. yan etkisi vücutta karıncalanma mı ne yapıyomuş. fsh ı düşürüyomuş. kullanan var mı?

Asucum ben adet duzenımı hayır suyu ve kilo vermeye borçluyum bu de soğan kuru yapmıştım oncesınde hormonları dengeledığı soylenıyor ozellıkle pko rahatsızlığı ıcın ıdeal

ben 24 temmuz sen 27 temmuz hoşgeldin aslan kadınııııı:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…