riskli dönemi atlatın sonra koyverin gitsin:124::124::118::111::111::103::103::98::86::89:
ne yazığı yaw dün gece o hooooooo sabahların olmasın yaniiiii
korkuyo herifim ben 9 ay sana yaklaşmam daha diyo
iyi akşamlar
neler oluyor burdaaaaaaaa
daha çok taze bir ay sonra görüşelim
pek masum gibi durmuyosunkonu nasıl buralara geldi bende anlamadım hep bu kızlar yüzünden ben gayet masumum yani
konu nasıl buralara geldi bende anlamadım hep bu kızlar yüzünden ben gayet masumum yani
bencedee katılıyorum şekerim:13:
benimkide garibim 20 gündür yanıma bile yaklaşamıyor bir kaç ay daha sürer heralde kıyamam aşkıma ama bebşimiz için kycammmmmmmm
ne yazığı yaw dün gece o hooooooo sabahların olmasın yaniiiii
riskli dönemi atlatın sonra koyverin gitsin:124::124::118::111::111::103::103::98::86::89:
hep böyle başlıyor eşler çok duydum ben gebelerimizden eşim bana dokunmayacakmış 9 ay diye o hoooooooo doktor sorun olmaz dediği an full ekşın
hep senin kokoşluğun yüzünden geldik buralara
Ohh maşallah bizde de elektrik kesildiy:di
Bizde boş boş oturmayalım dedik
Bu aradda gebelikte cinsellik önemli eşin senden uzak durmasın yoksa
Sende soğukluk olmasın sonra
elektirik kesintisi size yaradı deseneOhh maşallah bizde de elektrik kesildiy:di
Eki Görüntüle 909882 baksana masum diilmiyim ben yaaaa
Ohh maşallah bizde de elektrik kesildiy:di
kürlerden behsediyorsunuzda sormak istedim bu hayıt tohumunu kullanan var mı aldım ama içmeye cesaret edemedim. yan etkisi vücutta karıncalanma mı ne yapıyomuş. fsh ı düşürüyomuş. kullanan var mı?
elektirik kesilince ev soğur doğalgaz gider doğal ısınma yöntemlerine geçilir her bakımdan daha tasarrufludur bu şekilde ısınmak her bakımdan uzmanlar tarafından önerilmektedir
Iyı akşamlar ben geldııımmmmm bugün erken yetmiştim guldencım ben de Aslan kadınlığım 27 Temmuz
Transferı yapılan arkadaslarım ınsallah bebıslı sonuclar alırlar
Monıcalllerım ınsallah degerın daha da yükseltir bebısıne kavuşursun canım dua edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?