i aksamlar kızlarr test gunume cok az kaldı 30 aralık... tabı ozamana kadar kanamam fılan olmassa... cok ama cok dua edıyorum... rabbım kabul eder insallh... cok negatıf gördum bütün endısem korkum bundan dolayı... ama ölede örnekler varkı bırgun rabbımde nasıp ederse cocugumun olacagına ınanıyorum... bu tedavımde 5 . gunden ıtıbaren hep sancım oldu... bıraz farklıydı dıgerlerıine göre eger rabbım nasıp ederde tutatrsa butun belırtıleri... okudugum buun duaları... neler yaptıgımı harfı harfıne yazıcam... ınsallh bı gun banada bu sayfalara kocaman hamıleyımmmm yazmak nasıp olur....
kim dedi
maruldan bişi olmaz yaw abartmadan ye nolcak..
aminn canım inş heycanla bekliyoruz müjdeni hiç negatif düşünme pozitif dün pozitif olsuni aksamlar kızlarr test gunume cok az kaldı 30 aralık... tabı ozamana kadar kanamam fılan olmassa... cok ama cok dua edıyorum... rabbım kabul eder insallh... cok negatıf gördum bütün endısem korkum bundan dolayı... ama ölede örnekler varkı bırgun rabbımde nasıp ederse cocugumun olacagına ınanıyorum... bu tedavımde 5 . gunden ıtıbaren hep sancım oldu... bıraz farklıydı dıgerlerıine göre eger rabbım nasıp ederde tutatrsa butun belırtıleri... okudugum buun duaları... neler yaptıgımı harfı harfıne yazıcam... ınsallh bı gun banada bu sayfalara kocaman hamıleyımmmm yazmak nasıp olur....
kızlar transfer sonrası nane maydanoz yeşillik yeme dediler... cnm cok marul cekti yaaaaaa yesemmm miiiiiiii ...
kızlar beyim gelmek üzeredir gideyim kendime bakım yapayım
merhaba,
bugün kontrolüm vardı. iğnelerim bitti. bu gece 22.00 de çatlatma iğnem vurulacak. cumartesi opum var. inşallah Salı yada Perşembe transfer yapılacak. allah hepimizn şansını açık etsin gönlümüze göre versinheycandan ölücem sanırım.
hayırlı olsun cnm.. transfer esnasında baygın olmuyorsun... bol bol dua et cnm... simdiden hayırlı olsun..
yarın evladına kavuşuyorsun inşallah nasılsın heyecan varmı ? evet yıldız sendeyiz
Battıydı dimi otel..hani bana gitmeyecem bu defa demiştin..kuzum))) burdada buldum seni:)))kızlar eve döndüğüme bin pişmanım...... yaaaaa bu kapı hiç susmuyo telefon durmuyo... herkes bi prof.... kendimi balkondan atasım geldi.... battı bana otel... offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Marul abartmadan ye..digerlerini yeme..kızlar transfer sonrası nane maydanoz yeşillik yeme dediler... cnm cok marul cekti yaaaaaa yesemmm miiiiiiii ...
:)))))))))nane maydanoz düşüğe neden oluyomuş cnm... daha öncekilerde yemedim ondan düşmediler :) yeşillik düşük yaptırıyormuş cnm. hemşire söyledi... yeşillik yasak... kafein yasak...asit yasak...sigara yasak... bitki çayları yasak...
az kaldı kuzularına kavuşmaya çok sevindim canım iğne süreci bitti artık...
bol bol dua et çatlatma iğneni vururken..
nur inmiş benim yüzüme dimi
beni görünce huzur buluyorsun
kızlar biraz önce aradılar 4 yumurta döllendi 2. gün 4 hücreli olmuş normalde 3.gün transfer yapacaklardı ama 5.güne almışlar embriyoların durumu iyi olduğu için dediler ama bu kısımlardan hiç bir şey anlamıyorum.. 5.gün olması iyi mi yani şimdi????????????
i aksamlar kızlarr test gunume cok az kaldı 30 aralık... tabı ozamana kadar kanamam fılan olmassa... cok ama cok dua edıyorum... rabbım kabul eder insallh... cok negatıf gördum bütün endısem korkum bundan dolayı... ama ölede örnekler varkı bırgun rabbımde nasıp ederse cocugumun olacagına ınanıyorum... bu tedavımde 5 . gunden ıtıbaren hep sancım oldu... bıraz farklıydı dıgerlerıine göre eger rabbım nasıp ederde tutatrsa butun belırtıleri... okudugum buun duaları... neler yaptıgımı harfı harfıne yazıcam... ınsallh bı gun banada bu sayfalara kocaman hamıleyımmmm yazmak nasıp olur....
merhaba,
bugün kontrolüm vardı. iğnelerim bitti. bu gece 22.00 de çatlatma iğnem vurulacak. cumartesi opum var. inşallah Salı yada Perşembe transfer yapılacak. allah hepimizn şansını açık etsin gönlümüze göre versinheycandan ölücem sanırım.
kızlar biraz önce aradılar 4 yumurta döllendi 2. gün 4 hücreli olmuş normalde 3.gün transfer yapacaklardı ama 5.güne almışlar embriyoların durumu iyi olduğu için dediler ama bu kısımlardan hiç bir şey anlamıyorum.. 5.gün olması iyi mi yani şimdi????????????
maydonuzu ve diğer saydıklarını duydum aslında ama marulda sorun olacağını düşünmüyorum...nane maydanoz düşüğe neden oluyomuş cnm... daha öncekilerde yemedim ondan düşmediler :) yeşillik düşük yaptırıyormuş cnm. hemşire söyledi... yeşillik yasak... kafein yasak...asit yasak...sigara yasak... bitki çayları yasak...
dogru diyorsun cnm bende marulun yendigini biliyorum doktorum marul ye taze taze demisti, sadece nane ve maydanoza pek yanasmayin denilmisti.
yap yap valla ben transferden beri eşimi pijamayla karşılıyomhiçde sevmem ama napiymmm yatıyorum
Canim heyecan var garip bir duyguymus bu hem cok heycanliyim hem sakinim bazen yerimde duramiyorum :)
evet evet inmiş yüzüne
kokoş olsam nolcakki bakcak kalcak sadece saha çamurlu gösteririm elletmemkokoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
maydonuzu ve diğer saydıklarını duydum aslında ama marulda sorun olacağını düşünmüyorum...
az bişi ye nefsin körelsin
amaannn can boğazdan gelir yesin yaw
ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyiyorum ben
valla bende yarın transfer olsam keşke canım istedi ne güzel
dimi yaaaa
kokoş olsam nolcakki bakcak kalcak sadece saha çamurlu gösteririm elletmem
maydonuzu ve diğer saydıklarını duydum aslında ama marulda sorun olacağını düşünmüyorum...
az bişi ye nefsin körelsin
amaannn can boğazdan gelir yesin yaw
ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyiyorum ben
valla bende yarın transfer olsam keşke canım istedi ne güzel
dimi yaaaa
kokoş olsam nolcakki bakcak kalcak sadece saha çamurlu gösteririm elletmem
yazık eniştemeeeee maça çıkamayacakk
benimkide garibim 20 gündür yanıma bile yaklaşamıyor :18::18:bir kay daha sürer heralde kıyamam aşkıma ama bebşimiz için kycammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?