2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İnşallah canım iyi ve mutlu haberlerini bekliycez. Buarada hatırladığım kadarıyla irenbedemi tedavi oluyordun.

aminn canım inş heycanla bekliyoruz müjdeni hiç negatif düşünme pozitif dün pozitif olsun

kızlar beyim gelmek üzeredir gideyim kendime bakım yapayım

Tatlim cok sevindim..hadi hayirli olsun :) guzel haberlerini heyecanla bekliyoruz.

Battıydı dimi otel..hani bana gitmeyecem bu defa demiştin..kuzum))) burdada buldum seni:)))
kızlar transfer sonrası nane maydanoz yeşillik yeme dediler... cnm cok marul cekti yaaaaaa yesemmm miiiiiiii ...
Marul abartmadan ye..digerlerini yeme..
:)))))))))

az kaldı kuzularına kavuşmaya çok sevindim canım iğne süreci bitti artık...
bol bol dua et çatlatma iğneni vururken..

nur inmiş benim yüzüme dimi
beni görünce huzur buluyorsun

evet evet inmiş yüzüne

Evet canım çok iyi bir şey bu. İnşallah tutunur.

cnm arkadasim rabbim dualarini kabul etsin insallah.hsyirlisiyla guzel sonuc alirsin.rahat olmaya calis cnm son gunler daha zor geciyor.kendini oyalayacak seyler bul tatlim.mujdeli haberlerini bekliyoruz :)))

hayirli olsun cnm insallah rahat ol.yumislerin bol ve kaliteli olsun insallah.

cok iyi bisey cnm.hayirlisi olsun insallah tatlim.

maydonuzu ve diğer saydıklarını duydum aslında ama marulda sorun olacağını düşünmüyorum...
az bişi ye nefsin körelsin

dogru diyorsun cnm bende marulun yendigini biliyorum doktorum marul ye taze taze demisti, sadece nane ve maydanoza pek yanasmayin denilmisti.

amaannn can boğazdan gelir yesin yaw
yap yap valla ben transferden beri eşimi pijamayla karşılıyomhiçde sevmem ama napiymmm yatıyorum

ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyiyorum ben

Canim heyecan var garip bir duyguymus bu hem cok heycanliyim hem sakinim bazen yerimde duramiyorum :)

valla bende yarın transfer olsam keşke canım istedi ne güzel

evet evet inmiş yüzüne

dimi yaaaa

kokoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kokoş olsam nolcakki bakcak kalcak sadece saha çamurlu gösteririm elletmem

yazık eniştemeeeee maça çıkamayacakk

Son düzenleme:

benimkide garibim 20 gündür yanıma bile yaklaşamıyor bir kaç ay daha sürer heralde kıyamam aşkıma ama bebşimiz için kycammmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…