eneeee bi gün girmedik daha 24 saat bile olmadı..
teeee nerelere gelmiş sayfalar..
okuyamayacağım valla..
napıosunuz bakem..
bu arada mevzuda hayli sıcak
fiyatlar aynıymış demekki
benim önlüğümde krem üzerine mavi çiçekli havlumda açık mavi
havlu konusunda bende çok titizim havlu ve nevresim bi evde en fazla olması gerekn eşyadır bence
denemekten ne çıkar şekerimLaf aramızda ben de bazen düşünüyorum endımı sılkelettırmeyı9 9 ana hatalı bile komık
Guldencım sen gitmeden bu sualım olacak fıkır verır mısın canım bu ovulasyon testlerıyle yumurtanın çatlatın catlamadıgını anlayabılr mıyız sence
aynen canım ne yaparsak yapalım hep nasip diyoruz ya işte henüz nasip olmamış demekki...
yıllarca gebelik oluşması için neler neler yapmışım düşününce şaşırıyorum kendime yok yok yok işte..
tedavi ya da doğal gelsin artık diyorum
aynen canımcım hem çok olmalı hemde sık sık değişmeli...
anlattığın desen ve havluyu tahmin edebiliyorum gördüm çünkü...
ooooo aslanlarin hepsi toplanmis muhabbette guzel bakiyorum kizlar:)))
hangi mağazada gördüğünüde söyle tam olsun ama reklamamı girer sayın editörüm
hoşgeldin deryacım nutellayla aşkınız ne alemde
başla o zaman şimdidenTutar mı tutar meleğım ya hayal de bırakmayın çıraya dökmek lazımyumurtlama gunlerı de yakın
eneeee bi gün girmedik daha 24 saat bile olmadı..
teeee nerelere gelmiş sayfalar..
okuyamayacağım valla..
napıosunuz bakem..
bu arada mevzuda hayli sıcak
Laf aramızda ben de bazen düşünüyorum endımı sılkelettırmeyı9 9 ana hatalı bile komık
Guldencım sen gitmeden bu sualım olacak fıkır verır mısın canım bu ovulasyon testlerıyle yumurtanın çatlatın catlamadıgını anlayabılr mıyız sence
ohhoooooo oooooo çoktaaaan bittii..
kısa süreli bi aşktı kuzum bizimkisi..
küçük bi kaçamak diyelim biz onaaa..
ayıptı sölemesi yılbaşı için girdiğim bir iç çamaşırcıda buldum
mağazalar zenciri olan bi yer değil yerel tükkan
güldenim biliyomusun bu aralar bide magnetlere taktım kafayı habire magnet alıyorum bugünde iki kalp içiçe bide dört yapraklı yonca magnet aldım çok güzeller
bebek fikrinden uzaklaşayım diye kendimi alışverişe veriyorum işte
ayyyy ben kiiiim bu konular kiiiiimmm ben akıllı uslu sakin sessiz hatunum..çok sıcak gündem üzerine geldin hiç te sevmezsin zaten bu konuları dimi
kendimize halı muamelesi yaptırtmayalım hanımlar
ovulasyon testi ile bundan %100 emin olamıyoruz tabii..ovu testi LH testidir LH tavan yaptığında yumurta çatlar normal şartlarda dediğim gibi tahmin edebiliyoruz...kesin anlamak sadece ultrason yolu ve adetin 21.günü kanda bakılan progesteron değeri ile anlaşılır başka yolu yok...
denemekten ne çıkar şekerim
hem bellimi olur ya tutarsa
inş 2014 yılı bizim yılımız olur hep dua ediyorum kendime ve tüm isteyenlere
ya bi tanıdık vardı gelini hamileyken evlenmişti gelinliğin içinde kocaman bi göbeği vardı
daha çook geçmedi şimdi ikinciye hamileymiş yine offf moralim bozuluyo böyle duyunca
bazen diyorum kaçak oldumu hemen oluyonişanlıyken bu iş olsaymış hemen kalırmıydım acaba
yeni konu mu yaptınız canlar hadi hayırlısı ugurlu gelsin hepiciniz bebiş alın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benimde 32+3 günlük olduk cumartesi gidicez kontrole gene
yarında odamız gelicek ıslak mendilinden bezine kada rherşeyimiz tamam çok şükürkıyafetlerinide yıkadım kurutuyorum ütülenmesi kaldı bitek nasıl ütülencek o minak şeyler kafam hiç almıyo dünya kadar çamaşır oldu yığılı duruyo bi köşede şuan
bugün bi arkadaşımın daha hamile oldugunu öğrendim nerdeyse dua edicem tanıdıgım kalmadı çok şükür rabbim herkeze nasip etsin insana olmayınca hiç olmucakmış gb geliyo ama oluncada diyosunki varmış bi zmanı ama insanız işte sabredemiyoruz malesef...
bugün zeynebim annesinin içinde bayabi esniyo karnımın hareket ettiğini görüyorum resmen tekmeleri aştı mevzu ilerledi amacı ne bilmiyorum canıma cıyo bazen bazende hareket etsin diye bişiler yiyiorum karnımla oynuyorum her anına şükrediyorum hepimiz bebekelrinin kıymetini bilen anneler olucaz ... kimseyi oyalamasın rabbim bu yolda tez vakitte yollasın evlerimizin neşesini
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
güldenim biliyomusun bu aralar bide magnetlere taktım kafayı habire magnet alıyorum bugünde iki kalp içiçe bide dört yapraklı yonca magnet aldım çok güzeller
bebek fikrinden uzaklaşayım diye kendimi alışverişe veriyorum işte
hıııııııııım
ayıptır sölemesi bende bi iç çamaşırcıda buldum ama benim girdiğim mağazanın hemen hemen her ilde şubesi var
sara canısım bende senin gibiyim farklı bi versiyonu..
bebe fikrinden uzaklaşayım die kitap alıyorum,okuyorum..
ama en sonunda yine kendimi yine burda buluyooom
ayyyy ben kiiiim bu konular kiiiiimmm ben akıllı uslu sakin sessiz hatunum..
inandınız mııı pekiii
ben inandım sizde inanıın
kuzunun ismi zeynep olcak dimi nasılda bildim
Allah sağlıklı kolay doğum versin canım maşallah herşeyide hazır anneciği bekliyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?