2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
beni de listeye eklersen sevinirim arkadaşım evet 1 ay önce kist yoktu canım lucrinden oldu sanırım teşekkür ederim beni rahatlattığın için

canımcım bilgilerini yazdıysan görmedim çok yoğunum ara ara bakabiliyorum topiğe..
tekrar yazarsan sevinirim

bu dönemde herkeste pek bilmiş olur şimdi akıl veren verene
kolay gelsin canım

Tum transfer yapilcaklar ve test gunu bekleyenler e allah yardumciniz olsun basarili ve pozitifli tedavileriniz olsun insallah :)

Teşekkür ederim canım yarın transferim var çok heyecanlıyım...İnsallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız hepimiz bu yıl hamiş gezeriz.

Teşekkür ederim canım yarın transferim var çok heyecanlıyım...İnsallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız hepimiz bu yıl hamiş gezeriz.

hayırlı olsun cnm.. transfer esnasında baygın olmuyorsun... bol bol dua et cnm... simdiden hayırlı olsun..

yarın evladına kavuşuyorsun inşallah nasılsın heyecan varmı ? evet yıldız sendeyiz

selam kızlar iyi akşamlar
bugün ilk defa beşamel soslu fırında karnabahar yaptım
kocamı bekliyorum yiyecez ama harika görünüyordu daha pişmeden
yiyince tavsiyelerimi sunarım

hep tup soruyoz tatlım... bişiy sorcam bu sitede editor olmanın fonksyonu nedir

çok fonksiyonlu çok

selam kızlar iyi akşamlar
bugün ilk defa beşamel soslu fırında karnabahar yaptım
kocamı bekliyorum yiyecez ama harika görünüyordu daha pişmeden
yiyince tavsiyelerimi sunarım

ayyy bendemi yapsam ne ama ağrım var bugün kalsın...
çok severim karnubaharı kokusuda şahanedir
eminim güzel olmuştur canım ellerine sağlık..

Hadi gel birlikte yiyelim canım
Ben pişirirken biraz süt ve sirke ekleyip haşlıyorum
Çok kokmuyo
çok fonksiyonlu çok

ayyy bendemi yapsam ne ama ağrım var bugün kalsın...
çok severim karnubaharı kokusuda şahanedir
eminim güzel olmuştur canım ellerine sağlık..

i aksamlar kızlarr test gunume cok az kaldı 30 aralık... tabı ozamana kadar kanamam fılan olmassa... cok ama cok dua edıyorum... rabbım kabul eder insallh... cok negatıf gördum bütün endısem korkum bundan dolayı... ama ölede örnekler varkı bırgun rabbımde nasıp ederse cocugumun olacagına ınanıyorum... bu tedavımde 5 . gunden ıtıbaren hep sancım oldu... bıraz farklıydı dıgerlerıine göre eger rabbım nasıp ederde tutatrsa butun belırtıleri... okudugum buun duaları... neler yaptıgımı harfı harfıne yazıcam... ınsallh bı gun banada bu sayfalara kocaman hamıleyımmmm yazmak nasıp olur....

kızlar transfer sonrası nane maydanoz yeşillik yeme dediler... cnm cok marul cekti yaaaaaa yesemmm miiiiiiii ...

Hadi gel birlikte yiyelim canım
Ben pişirirken biraz süt ve sirke ekleyip haşlıyorum
Çok kokmuyo

keşke yaa iyi olurdu yemek yok bu akşam adet oldum ya hani ağrılarım var kapalıyım bugün
kocama dedim yemek yok pizza söyleriz dedi onunla idare etcez artık..

inşallah canım bu ağrıların sebebi bebektir yürekten istiyorum gebe kalmanı...
az kaldı güzel haber vereceğine inanıyorum bu kez

kim dedi
maruldan bişi olmaz yaw abartmadan ye nolcak..

nane maydanoz düşüğe neden oluyomuş cnm... daha öncekilerde yemedim ondan düşmediler :) yeşillik düşük yaptırıyormuş cnm. hemşire söyledi... yeşillik yasak... kafein yasak...asit yasak...sigara yasak... bitki çayları yasak...

canım o merkezlerin isimlerini alabilirmiyim benimde 4. Deneme olacak devam etmiyo hamile kalsam bile

Tabi ki tatlim. Genlab ve Genart yapiyor. Bizim klinigin Genlab ile anlasmasi vardi, orada yaptirdik. 12 gun sonra cikiyor sonuc. Insallah bisry cikmaz ama ciksa bile tedavisi var. Allah dery verip derman aratmasin.
Sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…