beni de listeye eklersen sevinirim arkadaşımevet 1 ay önce kist yoktu canım lucrinden oldu sanırım teşekkür ederim beni rahatlattığın için
kızlar eve döndüğüme bin pişmanım...... yaaaaa bu kapı hiç susmuyo telefon durmuyo... herkes bi prof.... kendimi balkondan atasım geldi.... battı bana otel... offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Tum transfer yapilcaklar ve test gunu bekleyenler e allah yardumciniz olsun basarili ve pozitifli tedavileriniz olsun insallah :)
Teşekkür ederim canım yarın transferim var çok heyecanlıyım...İnsallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız hepimiz bu yıl hamiş gezeriz.
canımcım bilgilerini yazdıysan görmedim çok yoğunum ara ara bakabiliyorum topiğe..
tekrar yazarsan sevinirim
hep tup soruyoz tatlım... bişiy sorcam bu sitede editor olmanın fonksyonu nedir
selam kızlar iyi akşamlar
bugün ilk defa beşamel soslu fırında karnabahar yaptım
kocamı bekliyorum yiyecez ama harika görünüyordu daha pişmeden
yiyince tavsiyelerimi sunarım
sebep :azosperm yaş:25 doç.dr murat arslan jineplus ilk deneme işlemler pembe mavide olucak tatlımm
çok fonksiyonlu çok
ayyy bendemi yapsam ne ama ağrım var bugün kalsın...
çok severim karnubaharı kokusuda şahanedir
eminim güzel olmuştur canım ellerine sağlık..
selam kızlar iyi akşamlar
bugün ilk defa beşamel soslu fırında karnabahar yaptım
kocamı bekliyorum yiyecez ama harika görünüyordu daha pişmeden
yiyince tavsiyelerimi sunarım
Hadi gel birlikte yiyelim canım
Ben pişirirken biraz süt ve sirke ekleyip haşlıyorum
Çok kokmuyo
kızlar transfer sonrası nane maydanoz yeşillik yeme dediler... cnm cok marul cekti yaaaaaa yesemmm miiiiiiii ...
i aksamlar kızlarr test gunume cok az kaldı 30 aralık... tabı ozamana kadar kanamam fılan olmassa... cok ama cok dua edıyorum... rabbım kabul eder insallh... cok negatıf gördum bütün endısem korkum bundan dolayı... ama ölede örnekler varkı bırgun rabbımde nasıp ederse cocugumun olacagına ınanıyorum... bu tedavımde 5 . gunden ıtıbaren hep sancım oldu... bıraz farklıydı dıgerlerıine göre eger rabbım nasıp ederde tutatrsa butun belırtıleri... okudugum buun duaları... neler yaptıgımı harfı harfıne yazıcam... ınsallh bı gun banada bu sayfalara kocaman hamıleyımmmm yazmak nasıp olur....
kim dedi
maruldan bişi olmaz yaw abartmadan ye nolcak..
canım o merkezlerin isimlerini alabilirmiyim benimde 4. Deneme olacak devam etmiyo hamile kalsam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?