2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
başla o zaman şimdiden çalışmalarabelki tüpü değil silkelemeyi bekliyodur bebiş

Icraya dökmek lazım dıcektım çıraya demısım çayda cıra hopaaaa

Calışmalar start vereydim o zaman

Saracım ben de yenı pıke yaptırıyorum dantelını 8 yılda ancak ordum
Yarın da küçük banyo havlularından alıp kenar örmeyi dusunuyorum ıyı oyalıyor el ısı ınsanı KPSS de yaklaşıyor ama hıc strese gürmek ıstemıyorum bu sene

kitap almakmı onu bana sor sen eve yeni bi kitaplık şart oldu kitapçıları gezmeyi de çok severim her girdiğim kitapçıdan eli boş çıktığım daha görülmemiştir ama aynı hızda okuyomusun dersen bu aralar pek fırsatım olmuyo

hiii çok tehlikeli ocağınıza incir ağacımı dikcen sen

inciri hele reçelini çok severim

canım senin branşın ne peki
kpss illetinden ben çok çektim

muayyen günüm sebebiyle ağrılarım tavan yapmış durumda suitime dinlenmeye çekiliyorum iyi geceler

el işini bende seviyorum canım ben bu sıralar yazma kenarlarına oya yapıyorum el işide insanın kafasını bayağı dağıtıyo

seninde ellerine sağlık güle güle kullan canım

Son düzenleme:
canım senin branşın ne peki
kpss illetinden ben çok çektim

Canım benım branş kamu yonetımı puanımız yüksek sızın 70 cıvarı bızım 85 ,canım denmelerden 83 cıvarı alırken heyecandan ıptal oldum sınavda 73 el sonuçlandı 2012 sn kaçlar atandın canım

el işini bende seviyorum canım ben bu sıralar yazma kenarlarına oya yapıyorum el işide insanın kafasını bayağı dağıtıyo

maşallah bizim hamaratlara
ben son zamanda ne kitap okuyorum
ne elişi yapıyorum
bekleyen kitaplarım var okumam lazım
spor yapmam lazım
bu arada ben 91 olmuşum tabi hastalıktan gitti kilolar
ama yinede yüzüm güldü bugün de dikkat ettim yediklerime

ne güzel canım gitsin kilolar ama hastaalıktan gitmesin önce sağlık

evet canım sizinki zo gerçekten
ama ben atandığımda 76 yla atandım ve sınırdaydım
Allah kolaylık versin çok zor bir durum
inşalah hayırlısıyla olur

muayyen günüm sebebiyle ağrılarım tavan yapmış durumda suitime dinlenmeye çekiliyorum iyi geceler

oyy prenses süitine gidiyomuş
adet sancısı ben hiç çekmiyorum
önceden yeri göğü inletirdim
artık hiç bişey yok sancının olması bile güzel demek ki yumurtluyorsun duvarın temizleniyor
off bende olmuyo bunlar artık

Âmin canım âmin sen ıyıleştın mı Msj yazdım gecmıs olsin dıye okumadın herhalde sarayıma da yazdım o da gormedı

Saracım mode rahatsızlıklar ben de de var. Bu arada cupecake ovulasyon testıyle olan gelışmelerımı yazacam bakalım canım.

Güldencım sana da ıyı geceler

hadi yaaa sancı olması iyi bişeymi bende bazı aylar hiç sancı olmam oooh ne güzel diye sevinirim

canım ben bana yazılanlara genelde cevap veriyorum ama yazmamışsam gözümden kaçmıştır kusura bakma emi

moda rahatsızlık derken :44::44::44::44::44::44:

yok canım gelmediki mesaj bana yazdın dimi mesaji
iyiyim canım daha iyiyim çok şükür
haftaya yılbaşında istanbuldayım
akacam gecelere

Ehueh bu telefonda ne çektdim ben ben ne yazıyorum o ne cevırıyo estafirullah canım gözünden kaçmıştık
Mide rahatsızlığı ben de de var canm gastrıt reflu mıde
kapağı gevsemesı.

hadi yaaa sancı olması iyi bişeymi bende bazı aylar hiç sancı olmam oooh ne güzel diye sevinirim

bence güzel valla artık hiç hissetmiyorum bile
bazıları için farklıdır tabiki canım benim bünyem farklı

Ehueh bu telefonda ne çektdim ben ben ne yazıyorum o ne cevırıyo estafirullah canım gözünden kaçmıştık
Mide rahatsızlığı ben de de var canm gastrıt reflu mıde
kapağı gevsemesı.

haaaa mide rahatsızlığı Allah iyiliğini versin canım bendede gastrit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…