2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bence güzel valla artık hiç hissetmiyorum bile
bazıları için farklıdır tabiki canım benim bünyem farklı

haklısın bünyeden bünyeye değişir canım ama yumurtlama zamanları adet sancısı gibi oluyosan o zaman kesin yumurtluyosun demektir

haklısın bünyeden bünyeye değişir canım ama yumurtlama zamanları adet sancısı gibi oluyosan o zaman kesin yumurtluyosun demektir

hayır hiçbirşey hissetmiyorum canım
ama olsun bunada şükür adet oluyoruz ya
en azından bir tane yumi oluyo

hayır hiçbirşey hissetmiyorum canım
ama olsun bunada şükür adet oluyoruz ya
en azından bir tane yumi oluyo

hep söylediğimiz bişey var kırmızılar olduğu sürece umut vardır canım adet olmakda önemli bi şey sancılı yada sancısız

Kızlar ıyı geceler ben gıdıyorum ış güç yapımıcaz ama uykumu düzene koymaya çalışıyorum

Kısmen 2014 'de tüp bebek yapacak sayılırım neden kısmen diyeceksiniz şu an tedavimin 4. Günündeyim ve transferim yeni yıla denk geliyor. Rabbim herkese gönlündekini nasip eder inşallah.

Kısmen 2014 'de tüp bebek yapacak sayılırım neden kısmen diyeceksiniz şu an tedavimin 4. Günündeyim ve transferim yeni yıla denk geliyor. Rabbim herkese gönlündekini nasip eder inşallah.

inşallah hayırlı uğurlu olur canım
bizimle takıl stresin azalsın canım

kızlarrr günaydın..................hayırlı cumalarrrrrr.........................................

Cok sevindim canim kat kat artsin betahcg ler :))
Canım amin çok teşekkürler :)

cnm sen ona bakma... kapatr çeneni de agzını kırarım agzını hayra ac de ona.. benim kafamı bozmasın....sen hamilesin dua et tadını cıkart...
Sorma Ayşen yaa, ben de sinir oldum. Hevesim kursağımda kaldı gene. Fazla kişiye açıklama falan diyor Ben haftasonu Ankara'ya gidip bütün sülaleyle kutlama yapıcam halbuki :)

Ben de hepinize dua ediyorum canım Allah razı olsun teşekkür ederim.

Beraber sevinip beraber üzüldüğüm tüm dostlarım, günaydın! Gününüz çok güzel geçsin.
Yıldız'ın transfer günü, bebişi ona sımsıkı tutunsun inşallah.
Bu arada vaktiniz fırsatınız varken şu elektrikler sık sık kesilsin, doğal ısınma yollarına gidilsin... Ben en son ne zaman böyle ısındığımı unuttum valla tedavidir opudur şudur budur derken.
Ayrıca silkeleme nedir bacılar? Cahil miyim ben neyim acaba? bir yaşıma daha girdim, kim kimi nasıl silkeliyor? :)
Öpüyorum hepinizi.

Bugüne bir bak!
Bugünün içinde vardır hayatın tüm gerçekleri..
Varlığımızın tüm doğruları ve tüm gerçekleri
Büyümenin hazzı
Yaşamın anlamı..
Fark edin ,farkında olun...
Yüreğinizdeki Güzelliklerin ve Umutlarınızın Hiç Tükenmemesi dileğiyle
Güzel bir gün olsun. Cebiniz parayla dolsun...Kalbinizde sevgi ,hoşgörü..Bedeninizde sağlık.yüreğinizde aşk,mutluluk olsun.
Sevgiyle ,inançla ,güllerle ,çiçeklerle kalın.
Günaydın Günaydın Herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…