cnm yıldızın bugün transferi var... şu mubarek günde rabbimmmmm hayırlı güzel sonuçlandırsın inşllah......
merhaba,
bugün kontrolüm vardı. iğnelerim bitti. bu gece 22.00 de çatlatma iğnem vurulacak. cumartesi opum var. inşallah Salı yada Perşembe transfer yapılacak. allah hepimizn şansını açık etsin gönlümüze göre versinheycandan ölücem sanırım.
kızlar eve döndüğüme bin pişmanım...... yaaaaa bu kapı hiç susmuyo telefon durmuyo... herkes bi prof.... kendimi balkondan atasım geldi.... battı bana otel... offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
inşallah tesede kocişlerde sperm bulunucak canım hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi tedavi sürecinde birbirimize burdan destek oluruz
sebep :azosperm yaş:25 doç.dr murat arslan jineplus ilk deneme işlemler pembe mavide olucak tatlımm
i aksamlar kızlarr test gunume cok az kaldı 30 aralık... tabı ozamana kadar kanamam fılan olmassa... cok ama cok dua edıyorum... rabbım kabul eder insallh... cok negatıf gördum bütün endısem korkum bundan dolayı... ama ölede örnekler varkı bırgun rabbımde nasıp ederse cocugumun olacagına ınanıyorum... bu tedavımde 5 . gunden ıtıbaren hep sancım oldu... bıraz farklıydı dıgerlerıine göre eger rabbım nasıp ederde tutatrsa butun belırtıleri... okudugum buun duaları... neler yaptıgımı harfı harfıne yazıcam... ınsallh bı gun banada bu sayfalara kocaman hamıleyımmmm yazmak nasıp olur....
nane maydanoz düşüğe neden oluyomuş cnm... daha öncekilerde yemedim ondan düşmediler :) yeşillik düşük yaptırıyormuş cnm. hemşire söyledi... yeşillik yasak... kafein yasak...asit yasak...sigara yasak... bitki çayları yasak...
yap yap valla ben transferden beri eşimi pijamayla karşılıyomhiçde sevmem ama napiymmm yatıyorum
korkuyo herifim ben 9 ay sana yaklaşmam daha diyo
pek masum gibi durmuyosunama neyse
Eki Görüntüle 909882 baksana masum diilmiyim ben yaaaa
yeni konu mu yaptınız canlar hadi hayırlısı ugurlu gelsin hepiciniz bebiş alın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benimde 32+3 günlük olduk cumartesi gidicez kontrole gene
yarında odamız gelicek ıslak mendilinden bezine kada rherşeyimiz tamam çok şükürkıyafetlerinide yıkadım kurutuyorum ütülenmesi kaldı bitek nasıl ütülencek o minak şeyler kafam hiç almıyo dünya kadar çamaşır oldu yığılı duruyo bi köşede şuan
bugün bi arkadaşımın daha hamile oldugunu öğrendim nerdeyse dua edicem tanıdıgım kalmadı çok şükür rabbim herkeze nasip etsin insana olmayınca hiç olmucakmış gb geliyo ama oluncada diyosunki varmış bi zmanı ama insanız işte sabredemiyoruz malesef...
bugün zeynebim annesinin içinde bayabi esniyo karnımın hareket ettiğini görüyorum resmen tekmeleri aştı mevzu ilerledi amacı ne bilmiyorum canıma cıyo bazen bazende hareket etsin diye bişiler yiyiorum karnımla oynuyorum her anına şükrediyorum hepimiz bebekelrinin kıymetini bilen anneler olucaz ... kimseyi oyalamasın rabbim bu yolda tez vakitte yollasın evlerimizin neşesini
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
muayyen günüm sebebiyle ağrılarım tavan yapmış durumda suitime dinlenmeye çekiliyorum iyi geceler
Kısmen 2014 'de tüp bebek yapacak sayılırım neden kısmen diyeceksiniz şu an tedavimin 4. Günündeyim ve transferim yeni yıla denk geliyor. Rabbim herkese gönlündekini nasip eder inşallah.
canım tabloya işlermisin iğnelere başladım dün itibariyle,
kızlarrr günaydın..................hayırlı cumalarrrrrr.........................................
günaydın herkesee
ben bi geçmişi okuyup geliiiimmmm
günaydın hayırlı cumalar herkese
cnm yıldızın bugün transferi var... şu mubarek günde rabbimmmmm hayırlı güzel sonuçlandırsın inşllah......
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
sanada canımhayırlı cumalarr canımmmmmmmm
Herkese günaydın
Transfer olacaklar Allah ım işinizi rast getirsin bebişleriniz sımsıkı tutunsun.
Bugün tedavide 3.günüm iğnelere devam :18:
sanada canım
amin canımmmmmmmmm...
nasılll acı varmı acı
acı olmazmı puregon acıtmıyor da merional beterama bebişler için herşeye değer
anneme geçtim sabahın körü hasta gibiyim havam yok buralardayım canlar sık sık yazmaya çalışırım...
iyiyim canım nasıl olsun işteyim bildiğin gibi işte..nasılsın canım..
dun anneme soyledım bugun cuma saatı senın dedığın gıbı yasın okuyup namaz kılıp duaya başlıcakkkk..
saol bılgılendırdığın ıcın canım
iyiyim canım nasıl olsun işteyim bildiğin gibi işte..
iyi yapmıssın canım o şekilde başlanrsa daha iyi diye düşünüyorum Rabbim kabul etsin inşallah
kızlar cnm bii sigara istiyo kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offfffffffffff.........
Günaydııııın canlarım
Ben okula gidiyorum
günaydın herkesee
ben bi geçmişi okuyup geliiiimmmm
Eki Görüntüle 910120
Bugüne bir bak!
Bugünün içinde vardır hayatın tüm gerçekleri..
Varlığımızın tüm doğruları ve tüm gerçekleri
Büyümenin hazzı
Yaşamın anlamı..
Fark edin ,farkında olun...
Yüreğinizdeki Güzelliklerin ve Umutlarınızın Hiç Tükenmemesi dileğiyle
Güzel bir gün olsun. Cebiniz parayla dolsun...Kalbinizde sevgi ,hoşgörü..Bedeninizde sağlık.yüreğinizde aşk,mutluluk olsun.
Sevgiyle ,inançla ,güllerle ,çiçeklerle kalın.
Günaydın Günaydın Herkese
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
Eki Görüntüle 910145 Eki Görüntüle 910147 Eki Görüntüle 910149 Eki Görüntüle 910144 Eki Görüntüle 910148 Eki Görüntüle 910146
Güüünnaayyddıınnnnnnn
Harika şahane birgün bizimle olsun
Herkese hayırlı cumalar
Bugün yasemin0606 ve yıldız30 bugün transfer oluyorlar
Eki Görüntüle 910139 Eki Görüntüle 910139 Eki Görüntüle 910139
Eki Görüntüle 910140 Eki Görüntüle 910140 Eki Görüntüle 910140 Eki Görüntüle 910140 Eki Görüntüle 910140
iyiyim canım sanada tekrar günaydın teşekkür ederim sen nasılsın..günaydın nafişim nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?