2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
dilber inşallah hayirli sonuçlanir canim ilkmi senin bende mayista ikinciyi olucamda yine heyecanlar başladi bendehayirlara vesile olsun hakkimizda

Ağrılı geçmişti aşılama 2. Sen snra rapor cikarmi dersin yıl olarak duymuyoruz ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar hepiniz nasilsin bercesteden haber varmi bende mayista gidicem rabbim emek zayiliği vermesin hiç birmize inşallah allaha emenet olun

Merhaba canım biraz geç oldu cevaplamam:) ben 34 yaşındayım.3 yıl önceki tedavimde daha kalitesiz emriyolar oluşmuştu bilmiyorum bu tedavide bende eşimde polen kullandık.ben faydası olduguna inanıyorum.bunlar tabiki vesilerabbim hayırlısını nasip etsin

dilber inşallah hayirli sonuçlanir canim ilkmi senin bende mayista ikinciyi olucamda yine heyecanlar başladi bendehayirlara vesile olsun hakkimizda

Mrh.disanur öncelikle teşekkür ederim amin inş. Sevindirici Haberler alırız..Allah kolaylık versin sizede.. benim ilk değil 2010 da ilk tüp bebek denedik sonuç negatif istanbulda yaşıyorduk ozaman biraz ticaret kurbanı olduk 😕 sonra 3 yıl ara verdik o sırada trabzona taşındık 2 aşılama denedim negatif gene 😕 aşılama ları eğitim araştırmada yaptırdık hiç isteyerek gitmemiştim...şimdi beklemekte olduğumu özel clinikte yaptırdık hakkımızda hayırlısı olsun inş. Güzel haberler alırız kadınlar için zor süreç sık sık muayene iğneler insanı yoruyor ama çok şükür inanmış insanlarız Rabbimizden gelene amenna...Rabbim sevdiği kullarını sınar ...inş. Hayırlısıyla sabırlı bir şekilde mükafatımızı alırız 🙏🙏🙏

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:

kizlar merhaba neden sizden bunlari istediler ne tür teedaviler gördünüz merak ettim okuyunca

Bunlar genetik testler, testlerde sorun çıkarsa embriyo oluşamıyor, gelişmesi devam etmiyor.

her ikimizden kan alındı ve hepsini, 250 tl.yaptırdık istanbul medikal genetik tanı merkezi

Eşim üni. de yaptırdı ücret ödemedik. Ama benim üni. gitmem zor o yüzden özelde yaptıracağım yani bir tek ben yaptırmadım. Birde sonuçlar ne zaman çıkıyor? Hemen çıkıyor mu?

1 ay bekledik canım

Doğru tahmin ettim. Ama benim haftaya tedavim başlayacak, bu test sonucu da 1 ay sonra çıkacak e o zaman doktor benden niye istedi ki. O zaman demez miydi bu testleri yaptır sonuçlara bakalım tedaviye ondan sonra başlarız diye.

evet cnm polenin faydasi oluyor illakii.. su anda hangi asamadasin transferin yapildimi.. doktorun kim cnm..

sonuç çıkmadan neden tedaviye başlatmış valla anlamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…