evet yaptırdım ve mthfr c677 t taşıyıcı çıktı,kan sulandırıcıya başladım...
dilber inşallah hayirli sonuçlanir canim ilkmi senin bende mayista ikinciyi olucamda yine heyecanlar başladi bendehayirlara vesile olsun hakkimizdaIyi akşamlar arkadaşlar canım çokta düşük değilmiş eşinin sayıları benimde elimde Varikosel var ama ameliyat gereksiz tüp bebekte yeterli 13 milyon önemli olan Morfolojisi canını sıkma bende tüp yaptırdım sonuç beklemekteyim ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm merhabaa.. ne yazikki rezerv azligi ve kalite tupte onemli bir sikinti.. sen kac yasindasin doktorun kim cnm.. havuz sistemini uygulayan arkadaslarim var.. bende bu siralar havuz degilde cok sik pes pese tedavi + transfer yaptiriyorum.. insallah bebislerimize bu yollarin biriyle kavusacagiz.. hurma polenini gecen hafta bi arkadasim anlatti bana kaliteye faydasi var deniliyor bende bu tedavi tutmazsa hemen alacagim...
dilber inşallah hayirli sonuçlanir canim ilkmi senin bende mayista ikinciyi olucamda yine heyecanlar başladi bendehayirlara vesile olsun hakkimizda
kizlar merhaba neden sizden bunlari istediler ne tür teedaviler gördünüz merak ettim okuyunca
evet yaptırdım ve mthfr c677 t taşıyıcı çıktı,kan sulandırıcıya başladım...
kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:
kizlar merhaba neden sizden bunlari istediler ne tür teedaviler gördünüz merak ettim okuyunca
Bu tahlilleri kaça yaptırdın canım?
Günaydın canım, ameliyatın seni bebeğine yaklaştıracak canım sabırlı ol, korkma hepsi geçecek.
her ikimizden kan alındı ve hepsini, 250 tl.yaptırdık istanbul medikal genetik tanı merkezi
Eşim üni. de yaptırdı ücret ödemedik. Ama benim üni. gitmem zor o yüzden özelde yaptıracağım yani bir tek ben yaptırmadım. Birde sonuçlar ne zaman çıkıyor? Hemen çıkıyor mu?
1 ay bekledik canım
Merhaba canım biraz geç oldu cevaplamam:) ben 34 yaşındayım.3 yıl önceki tedavimde daha kalitesiz emriyolar oluşmuştu bilmiyorum bu tedavide bende eşimde polen kullandık.ben faydası olduguna inanıyorum.bunlar tabiki vesilerabbim hayırlısını nasip etsin
Doğru tahmin ettim. Ama benim haftaya tedavim başlayacak, bu test sonucu da 1 ay sonra çıkacak e o zaman doktor benden niye istedi ki. O zaman demez miydi bu testleri yaptır sonuçlara bakalım tedaviye ondan sonra başlarız diye.
sonuç çıkmadan neden tedaviye başlatmış valla anlamadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?