günaydınlarrrrr
Sana da günaydın canım
Doğru tahmin ettim. Ama benim haftaya tedavim başlayacak, bu test sonucu da 1 ay sonra çıkacak e o zaman doktor benden niye istedi ki. O zaman demez miydi bu testleri yaptır sonuçlara bakalım tedaviye ondan sonra başlarız diye.
Ya o testi isteme yada sonucunu bekle.. Hayret yani doktorun da yaptığı iş.. Neyse sen kafanı karıştırma boşver.. Yolunda gideceğine inan..
🌸🌸🌸
günaydınlarrrrr
tamam canım el salla bana bende sana sallıcamKuzum iyi yolculuklar yine el sallarim sende bana sallaucak saat kaçta:26:
Allah razı olsun cnm şuan ezan okunuyor sana allahım sağlıklı tatlımı tatlı kız nasip eder inşallahhhhhhhhhh
Günaydın canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım el salla bana bende sana sallıcam
saat 17:40 surlarında izmir semalarında olacağım
gmz den haber varmı hiç nerlere kayboldu kızcağız :26:
sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnn
ne zaman öğrendin canım 30 nisan test değilmiydi senin
Allah ım kucağına almayıda nasip etsin çok sevindimmm çooooook
Ayyy çok duygulandım ya bengözden kaçırmışım valla bgn test diye biliyorum hatta idrar yapmıcam günümü beklicem falan diyordun ya sabah sabah süper haber okudum
Evet kafam karıştı ya. Aslında eşim doktora dedi ki ben kanda periferik testi yaptırdım ama sonuçlar daha çıkmadı, sonuçları beklememiz gerekmiyor mu? O da hayır dedi, o sonuç seni bilgilendirir tedaviyi etkilemez dedi.Benden istediği testle eşimin yaptırdığı periferik kromozon test ayrı şeyler mi?
Amin canım benimgunaydın kızlarr....gununuz aydın bol bereketlı ve şu üç ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz hamiş olalım ve sağlıklı bebeklerimiz olsun işsAllah...Aminnn
Bence de aynı şeyler ama kesin olarak bilemiyorum. Kromozomda herhangi bişe çıkarsa pgt yöntemi uygulanır nası tedaviyi etkilemiyo anlamadım.. Ama herhangi bişe çıkma ihtimali de çok çok çok düşük bunu bil. Binde bir karşılaşılan bişe diye doktor bize önermedi genetik testi..
🌸🌸🌸
evet canımm ama bende doktor istememişti ben kendim yaptırmıştım doktora gösterdiğimde hiç ilgilenmemişti..
sen şanslıymışsın..
çok sağol canım inşallah sonucun iyi çıkar merakla bekliyorum..
gunaydın kızlarr....gununuz aydın bol bereketlı ve şu üç ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz hamiş olalım ve sağlıklı bebeklerimiz olsun işsAllah...Aminnn
kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:
günaydınlarrrrr
gunaydın kızlarr....gununuz aydın bol bereketlı ve şu üç ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz hamiş olalım ve sağlıklı bebeklerimiz olsun işsAllah...Aminnn
Âmin canım âmin.... Günaydın arkadaşlar
hayırlısıyla olursun ameliyatını ve bebişine kavusursun inşallah canm
günaaaydııınnn
amiiin canm günaaydıınnnn
günaydın canm
Evet kafam karıştı ya. Aslında eşim doktora dedi ki ben kanda periferik testi yaptırdım ama sonuçlar daha çıkmadı, sonuçları beklememiz gerekmiyor mu? O da hayır dedi, o sonuç seni bilgilendirir tedaviyi etkilemez dedi.Benden istediği testle eşimin yaptırdığı periferik kromozon test ayrı şeyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?