2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ya o testi isteme yada sonucunu bekle.. Hayret yani doktorun da yaptığı iş.. Neyse sen kafanı karıştırma boşver.. Yolunda gideceğine inan..

🌸🌸🌸

Ya o testi isteme yada sonucunu bekle.. Hayret yani doktorun da yaptığı iş.. Neyse sen kafanı karıştırma boşver.. Yolunda gideceğine inan..

🌸🌸🌸

Evet kafam karıştı ya. Aslında eşim doktora dedi ki ben kanda periferik testi yaptırdım ama sonuçlar daha çıkmadı, sonuçları beklememiz gerekmiyor mu? O da hayır dedi, o sonuç seni bilgilendirir tedaviyi etkilemez dedi. Benden istediği testle eşimin yaptırdığı periferik kromozon test ayrı şeyler mi?

Kuzum iyi yolculuklar yine el sallarim sende bana sallaucak saat kaçta:26:
tamam canım el salla bana bende sana sallıcam
saat 17:40 surlarında izmir semalarında olacağım
gmz den haber varmı hiç nerlere kayboldu kızcağız :26:

Allah razı olsun cnm şuan ezan okunuyor sana allahım sağlıklı tatlımı tatlı kız nasip eder inşallahhhhhhhhhh

sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnn
ne zaman öğrendin canım 30 nisan test değilmiydi senin
Allah ım kucağına almayıda nasip etsin çok sevindimmm çooooook
Ayyy çok duygulandım ya ben gözden kaçırmışım valla bgn test diye biliyorum hatta idrar yapmıcam günümü beklicem falan diyordun ya sabah sabah süper haber okudum

gunaydın kızlarr....gununuz aydın bol bereketlı ve şu üç ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz hamiş olalım ve sağlıklı bebeklerimiz olsun işsAllah...Aminnn

Hiç sorma cnm idrar testi yaptırmıcam dedim 8.gün idrar testi yaptım kanı gününde vericem dedim 10.gün kan vermeye gittim ne dediysem tersini yaptım :)
Allahım sizlerde en en ennnnn kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de aynı şeyler ama kesin olarak bilemiyorum. Kromozomda herhangi bişe çıkarsa pgt yöntemi uygulanır nası tedaviyi etkilemiyo anlamadım.. Ama herhangi bişe çıkma ihtimali de çok çok çok düşük bunu bil. Binde bir karşılaşılan bişe diye doktor bize önermedi genetik testi..

🌸🌸🌸

Binde bir mi, gerçekten miii belkide o yüzden tedaviyi durdurmadı

amin cnm hepimiz kavusacaz bı gun meleklerımıze...bende bılmıodm bu testı tum genetık ve pıhtılaşma testlerı yapıldı...cok şükür temız cıkınca hepsi; tek sey histeroskopı kaldı dedı...bende ne gerekıosa yapalım deyınce o zaman bı de cd56 bakalım dedı...hayırlısı Allahtan...hersey vesıle be kuzumm...beklıom sonucu dört gözle...

kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:

hayırlısıyla olursun ameliyatını ve bebişine kavusursun inşallah canm

günaydınlarrrrr

günaaaydııınnn

gunaydın kızlarr....gununuz aydın bol bereketlı ve şu üç ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz hamiş olalım ve sağlıklı bebeklerimiz olsun işsAllah...Aminnn

amiiin canm günaaydıınnnn

Âmin canım âmin.... Günaydın arkadaşlar

günaydın canm

phala günaydın

tedavin hayırlı olsun

yaptırdığın tahliller hangileri bilmiyorum fakat tekrarlayan düşüklerde ve başarısız tüp bebek denemelerinde yapılması gereken tahliller var ama nedense doktorlar bunları üçüncü denemede faan isteme gereği duyuyorlar
genetik , bağışıklık ve pıhtılaşma testleri
bunları araştırma hastanelerinde veya özelde yaptırmak mümkün
ücret olarak pahalı ve zaman olarak geç çıkan testler fakat çok önemli olduğunu düşünüyorum
bizim için öyle oldu yada
ilk iki tedavimin boşuna olduğunu öğrenmiş olduk
genetik sonuca göre kromozom translokasyonu çıktı ve son üç tedavim pgt ile yapıldı çok şükür hamileyim
bağışıklık testlerimde sorun çıkmadı
pıhtılaşma testlerine göre de MTHFR 1298 heterozigot çıktı ve doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini öğrendik
sorunun eşimin sayı ve morfolojisinden kaynaklandığını düşünürken asıl sorunumuzun genetik olduğunu öğrendik
yani kısacası doktorlarınız ne derse desin bunları muhakkak yaptırın ve yolunuza öyle devam edin
bilinki sorununuz şu diğer sorunları ekarte etmiş olun içiniz rahat olsun
allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
üç aylarımız mübarek olsun
bu mübarek günlerde herkes evladına kavuşsun

Günaydın kızlar bugün teste gidecek arkadaşlar var mı? inşallah bol pozitifli bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…