2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..

tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN

Son düzenleme:
eee güzel haberler bekliyorummmmmmmmmmmmmm hadi..

günaydııın canm

Günaydın kızlar bugün teste gidecek arkadaşlar var mı? inşallah bol pozitifli bir gün olur

inşallah canm günaaydıınn

Kizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..
rabbim tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir.

oy maşallah size canm Allahım hayırlısıyla kucagına da aldırsın inşallah

Binde bir mi, gerçekten miii belkide o yüzden tedaviyi durdurmadı

Evet canım öyle :) ben yaptırmak istedim genetik. Doktora söyledim o da bana Bu aynen her başı ağrıyanı tomografiye göndermeye benzer.. Dedi. Çocuğu olmayan herkeste kromozom hatası olacak diye bişe yok. Ama çok istiyosan tabi git yaptır dedi. Eşim istemedi gerek yok dedi. .. Kötü şeyler düşünme

🌸🌸🌸

Amin canım, bilgilerin için çok çok teşekkür ederim. Sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun inşallah.

Binde bir mi, gerçekten miii belkide o yüzden tedaviyi durdurmadı

Evet canım öyle :) ben yaptırmak istedim genetik. Doktora söyledim o da bana Bu aynen her başı ağrıyanı tomografiye göndermeye benzer.. Dedi. Çocuğu olmayan herkeste kromozom hatası olacak diye bişe yok. Ama çok istiyosan tabi git yaptır dedi. Eşim istemedi gerek yok dedi. .. Kötü şeyler düşünme

🌸🌸🌸

Anladım canım. Sonuçta eşim yaptırdı, bende bir ara yaptırırım.

tebrık ederm cnm...Rabbım kucagına almayı nasıp etsınnnn...
dualarında bıze de yer ver cnm...duana canı gonulden amın dıorummm

Ne kadar güzel bir duygu değil mi! Hiç bu kadar uzak olacağımı düşünemezdim ama Allah gene de bize de hayırlısıyla verir. Senide tebrik ediyorum yeğenimize iyi bak olur mu

canım sadece tüp bebek olursa; bursa uludağ üniversitesinde raporlu 1500 raporsuz 4500 demişlerdi ocak ayıydı.... bu arada tatlım tüp bebek aşılamadan daha zor diye biliyorum ben... Rabbim yar ve yardımcın olsun

Gecmis olsun canim..raporsuz fiyatlar merkeze gore ve kullandigim ilaclara gore degisiyor..benim yaklasik olarak 5500 civari tuttu.simdiden hayitli ugurlu bebisli olsun insallah rabbim yuzunu guldursun

kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:

canım şimdiden çok geçmiş olsun.... inşallah vesile olsun Rabbim tez vakitte bebişine kavuştursun... ağrısız sızısız geçer inşallahh

anlamadım nası yani? hiç tedavinin süreci hakkında bir şey söyledi mi uzun yada kısa protokol olması ile ilgili... gerçi öyle olsa bile biraz saçma olmuş ama, sanırım tedaviye başlayacak ama sonrasında senin hakkında bilgi sahibi olacak... vardır bi bildikleri demek istiyorum ancak çok da mantıklı gelmedi açıkcası....

phalam kuzum benım...cnm senın ilk tedavın iptal oldu baska da tedavı olmadıgın ıcın genetık ıstememesı normal...genetık cunkı bır ıkı denemeden sonra bakılan bı durum...esılanın dedıgı gıbı bınde bır ıhtımal...ama ıcıne kurt düşecekse genetıgı yaptır oyle basla tedavıne...sunu unutma bu yola hayaller,umutlar ve paramızla cıkıyoruz..senın kafan ne kadar rahat olursa tedavıde o kadar kolay ve olumlu gecıcek....umarım herseyın gönlünce olacak güzel arkadasımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…