Günaydın kızlar bugün teste gidecek arkadaşlar var mı? inşallah bol pozitifli bir gün olur
Kizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..
rabbim tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir.
eee güzel haberler bekliyorummmmmmmmmmmmmm hadi..
Günaydın kızlar bugün teste gidecek arkadaşlar var mı? inşallah bol pozitifli bir gün olur
Kizlarr gunaydın.
rabbim tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir.
hayırlısıyla olursun ameliyatını ve bebişine kavusursun inşallah canm
günaaaydııınnn
amiiin canm günaaydıınnnn
günaydın canm
ben bi tek cupcakelove biliyorum cnm
günaydııın canm
inşallah canm günaaydıınn
oy maşallah size canm Allahım hayırlısıyla kucagına da aldırsın inşallah
Binde bir mi, gerçekten miiibelkide o yüzden tedaviyi durdurmadı
phala günaydın
tedavin hayırlı olsun
yaptırdığın tahliller hangileri bilmiyorum fakat tekrarlayan düşüklerde ve başarısız tüp bebek denemelerinde yapılması gereken tahliller var ama nedense doktorlar bunları üçüncü denemede faan isteme gereği duyuyorlar
genetik , bağışıklık ve pıhtılaşma testleri
bunları araştırma hastanelerinde veya özelde yaptırmak mümkün
ücret olarak pahalı ve zaman olarak geç çıkan testler fakat çok önemli olduğunu düşünüyorum
bizim için öyle oldu yada
ilk iki tedavimin boşuna olduğunu öğrenmiş olduk
genetik sonuca göre kromozom translokasyonu çıktı ve son üç tedavim pgt ile yapıldı çok şükür hamileyim
bağışıklık testlerimde sorun çıkmadı
pıhtılaşma testlerine göre de MTHFR 1298 heterozigot çıktı ve doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini öğrendik
sorunun eşimin sayı ve morfolojisinden kaynaklandığını düşünürken asıl sorunumuzun genetik olduğunu öğrendik
yani kısacası doktorlarınız ne derse desin bunları muhakkak yaptırın ve yolunuza öyle devam edin
bilinki sorununuz şu diğer sorunları ekarte etmiş olun içiniz rahat olsun
allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
üç aylarımız mübarek olsun
bu mübarek günlerde herkes evladına kavuşsun
Binde bir mi, gerçekten miiibelkide o yüzden tedaviyi durdurmadı
maşallh cnmmmmmmmmmm..
amin insallah
Evet canım öyle :) ben yaptırmak istedim genetik. Doktora söyledim o da bana Bu aynen her başı ağrıyanı tomografiye göndermeye benzer.. Dedi. Çocuğu olmayan herkeste kromozom hatası olacak diye bişe yok. Ama çok istiyosan tabi git yaptır dedi. Eşim istemedi gerek yok dedi. .. Kötü şeyler düşünme
🌸🌸🌸
Kizlarr gunaydın.
tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN
Kizlarr gunaydın.
tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN
NEOLUR bana yardimci olun çok caresizim tüp bebek yaptiricam eşinden dolayı devlette raporsuz ne kadar tutuyor 2 yillik evliyim eşimin değeri 13 mlyn. Varikosel var asilama oldm olumsuz oldu maalesef ilaçla yükseltmeye uğraşmadan tüp bebek istiyorum çünkü daha o zor asilamayi yasamak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun canim..raporsuz fiyatlar merkeze gore ve kullandigim ilaclara gore degisiyor..benim yaklasik olarak 5500 civari tuttu.simdiden hayitli ugurlu bebisli olsun insallah rabbim yuzunu guldursun
kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:
Doğru tahmin ettim. Ama benim haftaya tedavim başlayacak, bu test sonucu da 1 ay sonra çıkacak e o zaman doktor benden niye istedi ki. O zaman demez miydi bu testleri yaptır sonuçlara bakalım tedaviye ondan sonra başlarız diye.
Evet kafam karıştı ya. Aslında eşim doktora dedi ki ben kanda periferik testi yaptırdım ama sonuçlar daha çıkmadı, sonuçları beklememiz gerekmiyor mu? O da hayır dedi, o sonuç seni bilgilendirir tedaviyi etkilemez dedi.Benden istediği testle eşimin yaptırdığı periferik kromozon test ayrı şeyler mi?
Hiç sorma cnm idrar testi yaptırmıcam dedim 8.gün idrar testi yaptım kanı gününde vericem dedim 10.gün kan vermeye gittim ne dediysem tersini yaptım :)
Allahım sizlerde en en ennnnn kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhh
Eveeettt nerede kalmıştık...
Ben geldim
Ben geldim
Ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?