2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun tedavin inşallah emeklerimiz boşa gitmez. kocaelinde nerede tedavi gidiyorsun bende kocaelindeyim umuttepede başladım 2 hafta sonra bir sıkıntı olmazsa bende iğnelere başlıycam

Aaaa sende mi buralardasın. Ben Bursa Acıbademdeyim bu sefer. İnşallah senin de benimde tedavi sonucumuz güzel olur.

Canım duan için çok teşekkür ederim, Rabbim herkese yardımnetsin.
Ben özellikle doktora sordum çünkü bir yerden duymuştum, adetime bir hafta var folikülde yumurta gözükürmü dedim, doktorda evet dedi.

adetin 21 günü bir sonraki ayın folükülerini görebiliyorlar canımmm

valla kızlar çok şey bildiğimi düşünürken bunu bilmediğimi görünce kendimi resetlemem ve bilgi yüklemesi yapmam gerektiğine karar verdim

slm canım listede benide yenileyebilirsin. tedaviye başladım ankara başkent hastanesi.şu an ilaçlara devam. uzun protokol uygulandı.pregonda: 8. günüm :13::13:

tamam canımcım güncellerim durumunu..
hulusi hoca uzun protokolcüdür o kadar ısrar etmişimdir bir kez de kısa olsun diye olmaaazzz dedi

Ben de tedavideyim. An itibariyle çatlatma iğnemi yatık.

hayırlı olsun tatlım mübarek geceye dek gelmiş..
bilgilerini yazarsan senide listemize eklerim..

tamam canım eklerim ilk fırsatta..

Offf off çok üzüldüm içim cız etti. Allah beterinden saklasın, çok geçmiş olsun.

İnanmıyorum caanim abim orda kuzenim orda üniversiteyi orda okudum ben....arar bulurum izini.orda eray caliskani duydum iyi diye

Eray bey'i bende duymuştum ama ben gitmedim. Demek abin kuzenin buralarda ne güzel, bizim buralar güzeldir. Ben ama İzmitte değil Kocaeli'nin güzel bir kasabasına yaşıyorum, masmavi denizimiz var yemyeşil dağlarımız vardır. Ne demek gelirsen görüşürüz.

canım bana bir önerin vardı hamilelerimiz için bir topik açalım demiştin hala aynı fikirdemisin

Aaaa sende mi buralardasın. Ben Bursa Acıbademdeyim bu sefer. İnşallah senin de benimde tedavi sonucumuz güzel olur.

evet bende buralarda olmaya çalışıyorum stresimi atmaya çalışıyorum günü gelsede başlasam diyorum. İnşallah tüm isteyenlerin tedavileri tez zamanda olumlu sonuçlanır. Rabbim emeklerimizi çekiğimiz sıkıntıları boşa çıkarmasın.

Kocaeli'ndeyim dedin ya ben ona "aaa sende mi buradasın" dedim.

Merhaba Yasev, ben o ilacı iki kez kullandım ama kist için değil, düzenli adet görebilmek için. Hamile kalmama engel olmasın diye doğum kontrol ilacı yerine onu vermişti doktorum. Hangi gün başlayacağını doktoruna ya da en azından hemşireye teyit ettirsen iyi olur. Önce beyazlar sonra kahverengiler kullanılıyor, akabinde 1 hafta içinde adet görüyorsun.

canım bana bir önerin vardı hamilelerimiz için bir topik açalım demiştin hala aynı fikirdemisin

canim bizler actikta pek beceremiyoz liste yapmasi acsan iyi olur yukselmeleri yazarsin bizde takip ederiz tecrubelerimiZ olur kimsenin aklinda soru isareti kalmaz ozel maj atip soruyo arkadaslar ne belirti var ne yapiyosunuz ne kullaniyonuz kacinci gun embriyolari kac transfer idrar tahlili sonucu beta kacinci gun ne kadardi falan hem bu surecte hep beraber yururuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…