Evet canım orada başladım, inşallah hayırlı olur.
hayırlı olsun tedavin inşallah emeklerimiz boşa gitmez. kocaelinde nerede tedavi gidiyorsun bende kocaelindeyim umuttepede başladım 2 hafta sonra bir sıkıntı olmazsa bende iğnelere başlıycam
Canım duan için çok teşekkür ederim, Rabbim herkese yardımnetsin.
Ben özellikle doktora sordum çünkü bir yerden duymuştum, adetime bir hafta var folikülde yumurta gözükürmü dedim, doktorda evet dedi.
adetin 21 günü bir sonraki ayın folükülerini görebiliyorlar canımmm
slm canım listede benide yenileyebilirsin. tedaviye başladım ankara başkent hastanesi.şu an ilaçlara devam. uzun protokol uygulandı.pregonda: 8. günüm :13::13:
Ben de tedavideyim. An itibariyle çatlatma iğnemi yatık.
Günaydın canım bilgilerim: yaş 31 1 tüp 2 aşılama denedim şuan 2.tüpün sonucunu bekliyorum trabzon clinart a tedavi görüyorum eşimin Sperm sayısı az ve hareketliliği düşük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm arkadaslar umarim herkez iyidir ben bayadir giremiyordum cunki sol elimin serce parmagini matkap kopardi hastanede yatiyorum cuma kesicekler parmagimi ama aklimda sizlerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnanmıyorum caanim abim orda kuzenim orda üniversiteyi orda okudum ben....arar bulurum izini.orda eray caliskani duydum iyi diye
Aaaa sende mi buralardasın. Ben Bursa Acıbademdeyim bu sefer. İnşallah senin de benimde tedavi sonucumuz güzel olur.
Günaydın topik halkı
Allah hepimizin iyiliğini versin inşallah
Günaydın topik halkı
Allah hepimizin iyiliğini versin inşallah
Dua et canım en azından bir kaç yumurtam gözüksün inşallahayy hadi güzel sonuçlara ulaş inşallah canm benm dualarım seninle
günaydıın canm
hadı bakalım cnm hayırlı olsun ınsallah
kalbım senınleee
evet bende buralarda olmaya çalışıyorum stresimi atmaya çalışıyorum günü gelsede başlasam diyorum. İnşallah tüm isteyenlerin tedavileri tez zamanda olumlu sonuçlanır. Rabbim emeklerimizi çekiğimiz sıkıntıları boşa çıkarmasın.
Slm kızlar kist için cyclo progynova kullanan var mı ? Bu ay uzun protokolle baslayacaktık tüpe ama küçük kist gördü .kongrede olduğu için dra ilaç kullanımını soramıyorum.prospektusunde adetin 5. Gunü başlanır yazıyo.birde beyaz drajeden başlıcam heralde di mi?ay bilgisi olan varsa yazabilir mi? Birde kullanan varsa ilacı kistinizi yok etti mi? Merak ediyorum.
Kocaeli'ndeyim dedin ya ben ona "aaa sende mi buradasın" dedim.
Günaydınnnnnn amin İnşallah hepimizin iyiliğini verir....
Allah seninde iyiliğini versın kıığzzz Insallah.:))
canım bana bir önerin vardı hamilelerimiz için bir topik açalım demiştin hala aynı fikirdemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?