cnm benım tedavın hayırlı olsun bol yumişli olsun inşaallahhhhh
Hadii guzel haberlerle tatlimm..insallah insallahhİnşallah canım çıkınca haberdar ederim sizi.
Amin canım benim bakalım kaç yumurta oldu görceğiz
İkizler yoldaaaaaacanlar nasılsınız.pek gelemedim.lekelenmem başladı kaç gündür raporluyum.iğne vuruluyorum.doktora erken gitmek zorunda kaldım 2 kese göründü şimdilik.konuşmak için erken dedi doktor.pzts tekrar kontrolüm var sizler neler yaptınız?
Bu mübarek aylar hürmetine RABBİM Dualarımızı kabul eylesin.Çabalarımız boşa çıkmasın inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım çıkınca haberdar ederim sizi.
Gecmis olsun..dinlene dinlene atlatirsin hayırlısiyla biseycik olmaz..kucagina almak nasip olsun bebiklerinii tebrik ederimcanlar nasılsınız.pek gelemedim.lekelenmem başladı kaç gündür raporluyum.iğne vuruluyorum.doktora erken gitmek zorunda kaldım 2 kese göründü şimdilik.konuşmak için erken dedi doktor.pzts tekrar kontrolüm var sizler neler yaptınız?
İkizler yoldaaaaaahayırlı olur inşallah
Gecmis olsun..dinlene dinlene atlatirsin hayırlısiyla biseycik olmaz..kucagina almak nasip olsun bebiklerinii tebrik ederim
Merhaba canım sana danışmak istediğim bişey var. Genetik ve pıhtılaşma sonuçlarımı aldım. Ama doktora gösteremedim henüz.
Faktör V Leiden Mutasyon : NORMAL
Protrombin Mutasyon : NORMAL
MTHFR Mutasyon ( C6771 ) : HETEROZİGOT
MTHFR Mutasyon ( A1298C ) : HETEROZİGOT
Protein S ve Protein C Referans aralığında
Karyotip eşimin 46XY Benim 46XX (Bunlarda sorun yok diye anlıyorum)
canım yeni gördüm..
HETEREZİGOT olanlar haricinde diğerleri normal..
heterezigotda çok önemli değil ancak kan pıhtılaşman var önlem amaçlı gebelik kaybı yaşamamak için sana muhtemelen kan sulandırıcı iğne ya da hap verecekler b12, b6, folik asit bunların takviesi lazım zaten bunları veriyorlar bize tedavide...
homozigot olsa kalıtsal hastalık olarak değerlendirilirsi ama senin ki sadece taşıyıcılık..
bir çok kadında olan bir durum bu..
Tatlım sen bir daha bir yerlere gidersen listeyi bana emanet et. Sen yokken notları alır geldiğinde sana veririm. Sana kolaylık olur.
Güldencim hoşgeldin... Sana zahmet benim bilgilerimi de güncelleyebilir misin? O satır üzüyor beni her baktığımda.
yaşım 32 oldu. 2. deneme. Tedavi mayısta başlıyor. yer aynı.
çok teşekkürler.
günaydın canım hoşgeldinben başladım haberin olsun iğnelerin 5.günündeyim güzellikler yakındır inşallah
günaydın canm amin sen geldin topik hareketlendi ya gitme öle kaybolma bırakma bizi
günaaydıın canmm amiin inşallah
Nasil olsunn cancazzzimmm gun geçmiyor :)) heyecan da var tabisidee..oyle iste:)rabbim hakkimizda hayirlisini versinnHayırlı cumalar kızlar ayrıcakandiliniz mübarek olsun.dün işbaşı yaptım.öğlen 3 akşam 11 canlarım yaz saati başlamış.sandalye ile oturup çalıştım...adet belirtilerim yok şuan için.salı test günü belli olcak.tasruk canım geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.salı günü test olcak kaderdaşlarım heyecan dorukta sizde gelişmeler nasıl.
çok sağol canım yorumun için peki bu gebeliğin oluşmasına engel bir durum değil dimi? sadece düşük olmaması için önlem amaçlı iğne yada hap verilebilir.
hayır canım kan pıhtılaşması gebelik kaybına yol açan bir durum..
onunda çaresi var çok şükür..
gebelikten 1 ay önce hap veriyorlar genelde tedavi sırasında da ya hap ya da iğne ile devam ediyorsun..
Nasil olsunn cancazzzimmm gun geçmiyor :)) heyecan da var tabisidee..oyle iste:)rabbim hakkimizda hayirlisini versinn
Kızlar yarın iğnelere başlıyorum benim için ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?