Ben de tedavideyim. An itibariyle çatlatma iğnemi yatık.
Kızum tedavin hayirli sonu bebisli olsun inşallah içini ferah tut bu sefer hersey güzel olacak ve kutlamayi yapıcaz
hayirli olsun bu mubarek gece de herkesin duasi kabul olsun canimm Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Âmin canım Allah razı olsun. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun. Bu arada seni görüyorum hep. Hamileliğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allah.
canımmmmm çok güzel :) rabbim en yakın zamanda sağlıkla kullanmayı nasip etsin :)
Allahım dualarımızı kabul etsin babişlerimizi sağlıkla bize göndersin canım :) bizde oruca başladık 2. gündü bugün eşimle 7 gün tutacağız Allahımdan diliyoruz o da nasip eder inşallah :)
Ben de tedavideyim. An itibariyle çatlatma iğnemi yatık.
İnşallah hayırlı uğurlu ve bebekli olur tedavin canım
kızlar inşaallah regaib kandilinin ve bütün mübarek ay ve gecelerin yüzü suyu hürmetine Rabbim inşaallh hayırlısıyla yüregimizdeki evlat hasretliğini dindirsin ve gönüllerimizdeki tüm güzel isteklerimizi en kısa zamanda bizlere ve tüm isteyen kullarına yaşamayı nasip etsin inşaallahhhh.
hayirli olsun bu mubarek gece de herkesin duasi kabul olsun canimm Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar yarın iğnelere başlıyorum benim için ne olur dua edin
Amin canım inşallah
Rabbim bu güzel günlerin hürmetine herkesi sevindirsin inşallah
Bu mubarek cuma gününden hepinize saglıklı sıhatli huzrlu bereketli mutlu ve bol bol pozitifli birgün diliyorum günaydın kızlarevmde bi furbybim var eğlenceliEki Görüntüle 1097011 ne var ne yok arkadaşlar fazla kimseler yok bu aralar yaz geliyor ondan sanırım allhım ettiğimz bütün dualrımızı kabul etsin inş
ALLAHIN RAHMETİ KALBİMİZDEN BEREKETİ EVİMİZDEN HİÇ EKSİK OLMASIN YÜCE ALLAHIM RAHMET KAPILARI BİZLERE HER DAİM AÇIK EVİMİZE KALBİMİZE NUR DOLSUNN YÜREĞİMİZDEN GEÇEN HER ŞEY BİZLERİ BULSUN hayırlı cumalar AMİN
Amin
Sende bilgilerini yaz listemize ekleyeceğim canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?