2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayirli olsun bu mubarek gece de herkesin duasi kabul olsun canimm Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin canım Allah razı olsun. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun. Bu arada seni görüyorum hep. Hamileliğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allah.

Âmin canım Allah razı olsun. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun. Bu arada seni görüyorum hep. Hamileliğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allah.

amin insallah canimm saol 🙏🙏

Allahım dualarımızı kabul etsin babişlerimizi sağlıkla bize göndersin canım :) bizde oruca başladık 2. gündü bugün eşimle 7 gün tutacağız Allahımdan diliyoruz o da nasip eder inşallah :)

Allah kabul etsin canım hem oruçlarınızı hem dualarınızı. Şunu unutmayalım tedavi için yapmış olduğumuz herşey buraya yazdığımız tek bir harf bile çok mübarek, o yüzden Rabbim bizim dualarımızı duyuyor bundan eminim

Amiiiin canım amiiin

hayirli olsun bu mubarek gece de herkesin duasi kabul olsun canimm Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin 🙏

Allah yardimciniz olsun.. Sabredin strese girmeyin... Benimkisi olmadi sali gunu sonucu ogrendim.. Ama uc ay sonra yine deneyecegiz pes etmeyecegiz.. Allahim yardimcimiz olsun .. Su mubarek gecede dualarimiz kabul olur insallah.. Hepimizin..

Herkese gunaydinnnnnn.
Kızlar şu yumurta kalitesini arttırmak için incir kuru yapsam ama tüp bebek ilaclariyla olmaz ama dimi

Amin canım inşallah
Rabbim bu güzel günlerin hürmetine herkesi sevindirsin inşallah

Canim hiç stres yapma bol bol gez keyif aldığın şeyler yap bu günlerde kaliteli yumurtaların olsun..bu arada aldıklarına bayildim.güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
Bu arada adanadaydin dimi.belki bende çocuğunu hayirlamaya gelirim)) insalllah

Bu mubarek cuma gününden hepinize saglıklı sıhatli huzrlu bereketli mutlu ve bol bol pozitifli birgün diliyorum günaydın kızlarevmde bi furbybim var eğlenceli ne var ne yok arkadaşlar fazla kimseler yok bu aralar yaz geliyor ondan sanırım allhım ettiğimz bütün dualrımızı kabul etsin inş

gunaydin canim amin

ALLAHIN RAHMETİ KALBİMİZDEN BEREKETİ EVİMİZDEN HİÇ EKSİK OLMASIN YÜCE ALLAHIM RAHMET KAPILARI BİZLERE HER DAİM AÇIK EVİMİZE KALBİMİZE NUR DOLSUNN YÜREĞİMİZDEN GEÇEN HER ŞEY BİZLERİ BULSUN hayırlı cumalar AMİN

Hayırlı cumalar inş. En kısa zamanda beb işlerimize kavuşur uz...dua ile 6 mayıs sonuç öğreneceğim dua edin bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin
Sende bilgilerini yaz listemize ekleyeceğim canımcım

Günaydın canım bilgilerim: yaş 31 1 tüp 2 aşılama denedim şuan 2.tüpün sonucunu bekliyorum trabzon clinart a tedavi görüyorum eşimin Sperm sayısı az ve hareketliliği düşük

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…