2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün iznim bitti.. p.tesi iş başı ama sanırım byine izin yapacammm...durumum netleşene kadar...iş yerimdekilere de anlatamam ...........

eşim şu maçı izlesin cıkacam wallaaaaa........ bu arada bugunun saraylısı basladı..... cok hoş dizi yawww....
Canım benim Dr Almanya'dan gelmiş daha yeni bana dediki ben yatmayı Türkiye'de gördüm Hamburg'da merkezde bile yatımıyorduk transferden sonra kadınlar hemen işlerine dönüyorlar transferden çıktıktan sonra sakın eve gitmeyin gezin yemek yiyin ve sakın yatma dedi ve bende Dr dinliyorum ne kadar yatarsan rahime oksijen gitmiyormuş kaslar güçlenmiyormuş sadece ağır kaldırma spor yapma ve uzanma dedi bakalım sonucu 2 Ocak'ta görücez İçeri oksijen gitmiş mi gitmemiş mi?

cnm ben ilk iki tüpte işe gittim o zaman tutmadı... hemeşim hem ailem hemde eşimin ailesi başıma kalktı.. iş her zaman olur sen dikkat etmedin çalıştın araba kullandın diyee.... yoksa bende senin gibi düşünüyorummm...ama dillerinden kurtulamıyorum cnm...

Sende haklısın kuzum boşver ozaman tadını çıkar bol bol ye iç yat hiçbirine koz verme

iki ocağı bekleyecekmisin cnm......ben dört ocağı bekleyemem sanırım...
Güldenciğime söz verdim Benim Minnak 2. Gün emriyosu oyüzden geç tutarsa diye erken yapmayı düşünmüyorum ama 1ocak tatil koçişimle öğrenmek için yapalım diye beni gaza getiriyor 2 Ocak'ta işte olcak izin alamazsam diyo bilemedim valla:26:Editörüm bu konuda ne diyorsun 1günden bişey olur mu?:26:

bir günden bişey olmaz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............yap yaaaaaa.........

keşke benim eşim de istese her gün yapsammmmmmmmmmmmmmm..................... benim eşim korkuyor yaptırmıyor....................

kızlar çok üzgünüm yaa tedavim birdaki aya ertelendi 2 gün oldu gonal f başlamıştım biliyorsunuz; ama bugün çok kötüydüm sabah köründe bir ateş, boğaz ağrısı, öksürük, yataktan kalkamıyorum şiddetli baş ağrısı, ateşim 38.5 oldu bütun vucüdüm ağırı vardı. dr.umu aradım dedi böyle olmaz yumurtaların etkilenmez ama sen 2-3 güne iyi olamazsın ve anestezide zorlanırız uyandırmada sıkıntı yaşanır dedi burnum tıkalı ikiside nefes alamıyorum..
hemen acile gittik iğne vurdurlar ikitane, birsürü ilaç...Allahım ya (( bundada avardır bir hayır diyoyorum ama çok üzgünüm

ah cnm wardıe bir hayır ama tam psikolojik olarak hazırlanmış iken insana zor gelir cok haklısın...... Ama rabbim başka sıkıntılarla sonlandırmasın sebep bunun kadar basit olsun inşaLLAH.....

Canlar maç birmek üzere ... Kalkıp hazırlanayım biraz dışarı cıkıp nefes alayım....hepinşize iyi geceler...........

birde iğne vurmaya başlıyorsun sonra kaç gün sonra topluyorlar kaç gün sonra yüklüyorla sonra 12 gün mü bekliyorsun ?? hepinize bol şans kızlar??? ha bide 3.gün 5.gün diyorsunuz ya bunu doktorlar mı seçiyor sizmi 5.gün embriyosu olsun diyorsunuz mesela??? 5.gün daha iyiyse onu niye seçmiyorlarki yani beklemiyorlar ki??

ve en önemli sorum bir tanemi iki tanemi embriyo yüklüyorlar ???çok mu sordum :)) Allah hepinize en hayırlısını nasip etsin inşallah kızlar...

arkadaşlar kusura bakmayın pat diye heyecandan sormuşum ama merak ediyorum işte yardımcı olurmusunuz???:))

ah cnm wardıe bir hayır ama tam psikolojik olarak hazırlanmış iken insana zor gelir cok haklısın...... Ama rabbim başka sıkıntılarla sonlandırmasın sebep bunun kadar basit olsun inşaLLAH.....

saol canım çok kötüyüm gerçekten tam herşey hazırken bütün herşeyi hallettik, ama bu grip beni mahvetti (( inşlh senden güzel haberleri alıcaz canım

geçmiş olsun canım elbetteki bundada vardır bir hayır
tedavi sırasında olsaydı
bende geçen hata grip oldum gidemedim istanbula anlıyorum seni
ama çokda kafanı takma sakın

Canım iğneleri vurmaya başladıktan sonra düzenli olarak doktor takibindesin zaten.ultrasondan takip ediliyor her gün gittiğinde yeterli büyüklüğe geldiğinde (18mm -20mm sanırım) toplanıyor. Yumurtaların büyümesi kişiden kişiye değişir. Kimisi iğnelerden 10gün sonra yeterli büyüklüğe gelir kimi 12gün kimi 7 gün. Toplama işleminden sonra döllenme işlemi gerçekleşir. Embriyonun gelişimine bağlı olarak 3veya 5. Günde transfer edilir buna biz karar veremiyoruz. Bazı embriyolar 5.güne bile gidemeden ölüyor. Transferden 12gün sonra da gebelik testi yapılıyor.
Benim ilk tedavimde 1transfer etmişti doktor.gerekçesi de yasalar gereği 35yaş altındaysan ve ilk tedavindeysen 1tane konuşabilirmiş. Ama başka arkadaşların ilk tedavilerinde 2tane kondu. Sanırım doktorla anlaşmana bağlı.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…