ah biz kadınlar, illa eşe 1 fazla alınacak,aldıklarınız eskisin siz eskimeyin sayın editörüm.bu arada önlüğü kırmızıyla değiştirmeliisn:)
Nasilsn hastamisin noldu ben kacirmisim .
Ayy bitanem ben yok muyum listedebu listeye de ekleyin benii, Ocak sonu innsallah biiznillah subhanAllh basliyoruz bir seruveneee
Askim ben de yaptımmm keeekk, uzumlu tarcinli portakal kabukluu, kız bende meger mikser takii yokmus ya elde cirp cirp ahah 3saat ugrastim, cok kabarmadi ama guzel tadiİiki yazdi kek yaptim die evim miss koktu miss
o zaman bilgilerini yaz lütfen eklerken iyi kek yapıyor ama bebek doğuramıyor diye yazamicam
merkez
infertilite sebebi
aşama
Tunaydin arkadaslar..
Sabahin korunde kalkip kahvalti fasli ve sonra ver elini klinik..bi tup kan verdikten sonra rutin vajinal ultrason, ohhhh kendime geldim
Bakalim bugun E2 nasil cikacak. Herkese keyifli haftasonlari diliyorum.
Uzun protokol le tüp bebek kimse yaptirmiyomu arkadaşlar
slm kızlar nasılsınız bakalım bugun egunal nasıl oldun bugün cnm...
o zaman bilgilerini yaz lütfen eklerken iyi kek yapıyor ama bebek doğuramıyor diye yazamicam
merkez
infertilite sebebi
aşama
Yaz cnm
30
Medicana İnternational
Pco ve erk.infertilitesi
İlk tup b. Denemesi baslıyooorrrcoming soon
3yıldır ugrasiyoruz, Tup bebege kabul edilmek icin ilclar kullaniyoruz,Memorial sisli hast.deneyimlerim oldu, ben tavsiye etmiyorum, asilama ve ilk kontrollerimi gecirdim. International hosp.da da erk.inf. problemlerimizi cozmeyle ugrasiyoruz,
Ben 5.gu embriyosunu tavsiye eden ve de super guler yuzlu calisan Selam ve Aysun Lacin ile yola bismillah diyorum..
nur topu gibi kistinmi vaaarrrr
anladığım basit bir kist adet ile gider bence merak etme başlarsın tedaviye..
ayyyy inşallah ağzından bal damlıyo canım, sonuç bekleyen tedavi olacak yada tedavisi devam eden herkessssssssssseeeeeeee meraba inşallah rabbim hepimizi 2014 de anne yapar
kistlerin bir çoğu zaten adetle atılır gider canım basit kist deniyor bunlara sendeki ne cins bişi anlamadım ama ciddi bişi olsa söylerdi doktorun...
valla canım geçen adette gittim duruyodu kendileri, adetin 19. günü gittim yine duruyodu ama bugün sabah kendisine dedim ki bak kist misin nesin bi çık git ben oraya bebeğimi koyucam dedim, artık kısmet pazartesiye bu adetlede geçmediyse kesin tedavi yarım kalır ve doğum kontrol hapı verir alla korusun
canım diyelim ki kist var ve geçmedi doğum kontrol hapına başladın bunda bile iyi birşey var tedavi öncesi doğum kontrol hapı veren çok doktor var bende da pko olduğundan kist üretme potansiyeli yüksek doktorum şu an kist yok ama doğum kontrol hapı verecem bir ay kullanacaksın öyle tedaviye başlayacaz dedi sebebini sordum yumurtalıklar ve rahim dinlenmiş olur doğum kontrol hapı ile hemde muhtemele oluşabilecek kistin önüne geçmiş oluruz demişti..lütfen buna takılma yeterki doğum kontrol hapı ile geçebilecek bir kist olsun.arkadaşlar tedaviniz hayirli olsun bende ocak ayi ilk tüp denememei yapacağim kismetse egunalcim bendede pko var aslinda bende duymuştum 1 ay önceden doğum kontrol hapi kullanildiğini ama dr vermedi bana kendisine sorsammi sadece transfer 1 ay ertelenirmi demiştim evet ohss olabilirsin demişti.
evet canım çok yoğun kendisi ama o yoğunluğuna rağmen hastaları ile bizzat ilgilenir ve isimleriyle hitap eder...
sadece gittiğinde muayene için bekleme süren uzun olabilir onun dışında sorun yaşamazsın..
tolga bey içinde bizzat gidip görmediğimden net birşey diyemem ama iyi doktor olduğunu yorumlardan okudum biliyorum..
ikisiylede konuşma imkanı bulabilsen keşke görüşmelerden sonra net karar verebilirsin..
ekliyorum listemize..
çok sağol canım bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum gidip konuşacam hiç konuşamasam bile gidecem oraya oturup izleyecem artık napayımsenin gelip sizede bilgi verecem, belki canlı yayın yapabilirim iyi bakın kendinize
evet canım çok yoğun kendisi ama o yoğunluğuna rağmen hastaları ile bizzat ilgilenir ve isimleriyle hitap eder...
sadece gittiğinde muayene için bekleme süren uzun olabilir onun dışında sorun yaşamazsın..
tolga bey içinde bizzat gidip görmediğimden net birşey diyemem ama iyi doktor olduğunu yorumlardan okudum biliyorum..
ikisiylede konuşma imkanı bulabilsen keşke görüşmelerden sonra net karar verebilirsin..
ekliyorum listemize..
çok sağol canım bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum gidip konuşacam hiç konuşamasam bile gidecem oraya oturup izleyecem artık napayımgelip sizede bilgi verecem, belki canlı yayın yapabilirim iyi bakın kendinize
ekliyorum listemize..
çok sağol canım bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum gidip konuşacam hiç konuşamasam bile gidecem oraya oturup izleyecem artık napayımgelip sizede bilgi verecem, belki canlı yayın yapabilirim iyi bakın kendinize
insan muayeneye gitmeden kendine gelemiyor değil mi :))) alışkanlıkkkk :))
ahhh o E2 ne çektim ben ondan..
uyarıcı iğneye başlarım fırlar hemen kendileri
sonra gelsin endişe korku acaba tedavim iptal olurmu...
merak ettim bakalım nasıl çıkacak değerin..
Tatlim gecmis olsun..dikkat et kendine, ben hala atlatamadim.
Degerim :53 cikmis ki bgn 100'u gecmesini bekliyorum demisti doktor
Gonalf dozu ikiye cikti. Anlamadim ne oluyor.
.arkadaşlar tedaviniz hayirli olsun bende ocak ayi ilk tüp denememei yapacağim kismetse egunalcim bendede pko var aslinda bende duymuştum 1 ay önceden doğum kontrol hapi kullanildiğini ama dr vermedi bana kendisine sorsammi sadece transfer 1 ay ertelenirmi demiştim evet ohss olabilirsin demişti.
Tatlim gecmis olsun..dikkat et kendine, ben hala atlatamadim.
Degerim :53 cikmis ki bgn 100'u gecmesini bekliyorum demisti doktor
Gonalf dozu ikiye cikti. Anlamadim ne oluyor.
Bizim ilk denememiz 18 Kasımda oldu ve Pazartesi günü olacağım kürtajla sonuçlanacak. Teşhisimiz sebepsiz infertilite. Topiğiniz çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?