2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ah biz kadınlar, illa eşe 1 fazla alınacak,aldıklarınız eskisin siz eskimeyin sayın editörüm.bu arada önlüğü kırmızıyla değiştirmeliisn:)

aynen canım eşime daha fazla şey alıyorum hep seviyorum ona bişeyleri almayı bir de ben ne alırsam giyer sağolsun asla itiraz etmez...
önlük kaldı bugün çıkamam dışarı bakalım gittiğimde güzel bir model bulabilecekmiyim kesin değiştirecem ama..

Nasilsn hastamisin noldu ben kacirmisim .

regl olduktan sonra üzerimede bir halsizlik var grip olcak giyim hiç enerjim yok dünden beri ama alışverişe enerjim var o ayrı

o zaman bilgilerini yaz lütfen eklerken iyi kek yapıyor ama bebek doğuramıyor diye yazamicam
merkez
infertilite sebebi
aşama

o zaman bilgilerini yaz lütfen eklerken iyi kek yapıyor ama bebek doğuramıyor diye yazamicam
merkez
infertilite sebebi
aşama

Yaz cnm
30
Medicana İnternational
Pco ve erk.infertilitesi
İlk tup b. Denemesi baslıyooorrr coming soon

3yıldır ugrasiyoruz, Tup bebege kabul edilmek icin ilclar kullaniyoruz,Memorial sisli hast.deneyimlerim oldu, ben tavsiye etmiyorum, asilama ve ilk kontrollerimi gecirdim. International hosp.da da erk.inf. problemlerimizi cozmeyle ugrasiyoruz,
Ben 5.gu embriyosunu tavsiye eden ve de super guler yuzlu calisan Selam ve Aysun Lacin ile yola bismillah diyorum..

Tunaydin arkadaslar..
Sabahin korunde kalkip kahvalti fasli ve sonra ver elini klinik..bi tup kan verdikten sonra rutin vajinal ultrason, ohhhh kendime geldim
Bakalim bugun E2 nasil cikacak. Herkese keyifli haftasonlari diliyorum.

ahhh o E2 ne çektim ben ondan..
uyarıcı iğneye başlarım fırlar hemen kendileri
sonra gelsin endişe korku acaba tedavim iptal olurmu...
merak ettim bakalım nasıl çıkacak değerin..

Uzun protokol le tüp bebek kimse yaptirmiyomu arkadaşlar

çok fazla uzun protokol uygulanan var..
neyi merak ettin sor bilgimiz dahilinde cevaplarız..

slm kızlar nasılsınız bakalım bugun egunal nasıl oldun bugün cnm...

daha iyiyim ama var üzerimde bir tuhaflık hayırdır inşallah...
sen nasılsın tek taşımızla..

merkez
infertilite sebebi
aşama

Yaz cnm
30
Medicana İnternational
Pco ve erk.infertilitesi
İlk tup b. Denemesi baslıyooorrr coming soon

3yıldır ugrasiyoruz, Tup bebege kabul edilmek icin ilclar kullaniyoruz,Memorial sisli hast.deneyimlerim oldu, ben tavsiye etmiyorum, asilama ve ilk kontrollerimi gecirdim. International hosp.da da erk.inf. problemlerimizi cozmeyle ugrasiyoruz,
Ben 5.gu embriyosunu tavsiye eden ve de super guler yuzlu calisan Selam ve Aysun Lacin ile yola bismillah diyorum..

e o zaman banada yolun açık olsun demek düşer aynı zamanda listeye eklemekte düşer
zor süreç sabır istiyor inşallah evladına kavuşursun ilk denemende..

nur topu gibi kistinmi vaaarrrr
anladığım basit bir kist adet ile gider bence merak etme başlarsın tedaviye..

ayyyy inşallah ağzından bal damlıyo canım, sonuç bekleyen tedavi olacak yada tedavisi devam eden herkessssssssssseeeeeeee meraba inşallah rabbim hepimizi 2014 de anne yapar

ayyyy inşallah ağzından bal damlıyo canım, sonuç bekleyen tedavi olacak yada tedavisi devam eden herkessssssssssseeeeeeee meraba inşallah rabbim hepimizi 2014 de anne yapar

kistlerin bir çoğu zaten adetle atılır gider canım basit kist deniyor bunlara sendeki ne cins bişi anlamadım ama ciddi bişi olsa söylerdi doktorun...

kistlerin bir çoğu zaten adetle atılır gider canım basit kist deniyor bunlara sendeki ne cins bişi anlamadım ama ciddi bişi olsa söylerdi doktorun...

valla canım geçen adette gittim duruyodu kendileri, adetin 19. günü gittim yine duruyodu ama bugün sabah kendisine dedim ki bak kist misin nesin bi çık git ben oraya bebeğimi koyucam dedim, artık kısmet pazartesiye bu adetlede geçmediyse kesin tedavi yarım kalır ve doğum kontrol hapı verir alla korusun

canım diyelim ki kist var ve geçmedi doğum kontrol hapına başladın bunda bile iyi birşey var tedavi öncesi doğum kontrol hapı veren çok doktor var bende da pko olduğundan kist üretme potansiyeli yüksek doktorum şu an kist yok ama doğum kontrol hapı verecem bir ay kullanacaksın öyle tedaviye başlayacaz dedi sebebini sordum yumurtalıklar ve rahim dinlenmiş olur doğum kontrol hapı ile hemde muhtemele oluşabilecek kistin önüne geçmiş oluruz demişti..lütfen buna takılma yeterki doğum kontrol hapı ile geçebilecek bir kist olsun..

Bizim ilk denememiz 18 Kasımda oldu ve Pazartesi günü olacağım kürtajla sonuçlanacak. Teşhisimiz sebepsiz infertilite. Okuduklarıma göre benzer şeyler yaşayanlar çok. Sormak istediğim doktorumuz 6 haftalıkken birşeyler ters gidiyor dedi. Kalp atışlarını duyamadı. Ama 8 haftalık olana kadar bekletti. Biz ölüp ölüp dirildik. Benzer şeyleri yaşayanalra hatırlattığım için üzgünüm, ama sizi de böyle beklettiler mi? Bir de tekrar denemek için ne kadar bekleme süresi verdiler.

Son düzenleme:
insan muayeneye gitmeden kendine gelemiyor değil mi :))) alışkanlıkkkk :))

lalecim tedavin hayırlı olsun..
her doktor vermiyor aslında kistleşmeye müsait yumurtalıkları olanlarda ve dah açok pko lularda doğum kontrol hapı veriyorlar sende de uygulanabilir aslında ama dediğim gibi doktorunla ilgili bişey bu sormanda fayda var eğer o da olabilir derse kullanırsın sende..

Tatlim gecmis olsun..dikkat et kendine, ben hala atlatamadim.
Degerim :53 cikmis ki bgn 100'u gecmesini bekliyorum demisti doktor
Gonalf dozu ikiye cikti. Anlamadim ne oluyor.

endişelenme hemen..
yumiler demekki daha fazla doz ilaç istiyorlar az büyüdüler sanırım gününe göre o yüzden dozu yükseltmiş doktorun.

Son düzenleme:
Bizim ilk denememiz 18 Kasımda oldu ve Pazartesi günü olacağım kürtajla sonuçlanacak. Teşhisimiz sebepsiz infertilite. Topiğiniz çok güzel.

hoşlgedin
ama ben anlamadım tedavi pozitif oldu gebelik var ama devam etmediğinden kürtajmı olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…