lalecim tedavin hayırlı olsun..
her doktor vermiyor aslında kistleşmeye müsait yumurtalıkları olanlarda ve dah açok pko lularda doğum kontrol hapı veriyorlar sende de uygulanabilir aslında ama dediğim gibi doktorunla ilgili bişey bu sormanda fayda var eğer o da olabilir derse kullanırsın sende..
çok sağol canım bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum gidip konuşacam hiç konuşamasam bile gidecem oraya oturup izleyecem artık napayımsenin gelip sizede bilgi verecem, belki canlı yayın yapabilirim iyi bakın kendinize
Teşekkür ederim hepimiz için inşALLAH.
lalecigim canimcim seni gormek neguzel:)) hosgeldinnn, bendede gecen ay minik bir kist vardi ilk adetle gitmis..
Teşekkür ederim hepimiz için inşALLAH.
İleri derecede pko lusun demişti amh sonucuma göre 12 üstü çıkmıştı en iisi ona sormam sen önceki tedavilerinde ohss oldunmu yorumlardan tedirginim dr güvenmek lazım bu konuda ama kendisi hakkında pek bilgim olmadığımdan acabalardayım..
Bugün çok güzel birr gün evimdeyim miss gibi
Fırınada levrek atmışım ohhh. Hadi gelinde yiyek
ohh ne güzel valla bende yalandan bir çorba koydum hiç bişi yapasım yok
Patatesleri iri iri doğra. Elma dilimli
Güzelce yağla fırına sür dolapta köften vvarsa patateslerin üstüne koy
Ben yemek yapmak istemezsem bunnu yapıyorum
Ama köfteyi yada tavuğu patates 15 dakika pişince koy
Bugün yemek yapasım vargeleyimde yapayımmı
nasılsınız kızlar dün kıraç bu gün emre aydın konserine gittim ayaklarım şişti valla ama çok güzeldiaslında araya birde sinema sıkıştırmak istedim ama olmadı
sorun mutfağa girmek istememle ilgili bi girsem neler neler yapcam bak
havam yok canım sıkkın o sebepten..
keşke yakınımda olsan bu akşam senden idare ederdim
oooo süpersin canım ne güzel olmuş ünlü akını var sanırım sizi oraya...
Selam kızlarr.. Bugün nasıl geçti anlamadım valla.sabah eşim geç gitti işe. Bende çıktım onla beraber lazer epilasyon randevum vardı.sonra alışveriş merkezinde dolandım biraz.market alışverişimi yaptım anam akşam olmuş.eve gel yemek ye falan filan bu saat oldu. Bu sabah arkadaşlarımdan ikisinin hamile haberini aldım.iki üç gün önce de başka bir arkadaşımınkini duymuştum. onlar adına çok sevindim ama olamayanlar adına çok üzüldüm.bide niyeyse hamile haberlerini üstüste alıyorum hep. Rabbim beni mi sınıyorsun diyorum tövbe tövbe.. yüreğimin üstüne bi yük oturdu sanki. İçimde bi sıkıntı var gibi daralıyorum
Kuzum bende de bi belirti yok sadece kasık ağrısı oluyor Regli olacakmış gibi bugün Dr aradım cok şiddetlendi normal dedi transferin bana göre 8 güldene göre 7. Günündeyimmelindam transfer sonrası nasıl gidiyor... ya ben hiç belirti hissetmiyorumm.... sadece çok uzanmaktan belim ağrıyor.... bide cok yemekten karnım :)))))))))
kızlarrrrrrr iyi akşamlar................... nerelere kayboldunuz yaw..........
Bilmezmiyim bende çok istekli. Değilim özellikle cuuma akşamları
Çok yorggun oluyorum
Canın neden sıkkın bece adetten kaynaklanıyo
Selam kızlarr.. Bugün nasıl geçti anlamadım valla.sabah eşim geç gitti işe. Bende çıktım onla beraber lazer epilasyon randevum vardı.sonra alışveriş merkezinde dolandım biraz.market alışverişimi yaptım anam akşam olmuş.eve gel yemek ye falan filan bu saat oldu. Bu sabah arkadaşlarımdan ikisinin hamile haberini aldım.iki üç gün önce de başka bir arkadaşımınkini duymuştum. onlar adına çok sevindim ama olamayanlar adına çok üzüldüm.bide niyeyse hamile haberlerini üstüste alıyorum hep. Rabbim beni mi sınıyorsun diyorum tövbe tövbe.. yüreğimin üstüne bi yük oturdu sanki. İçimde bi sıkıntı var gibi daralıyorum
Kuzum bende de bi belirti yok sadece kasık ağrısı oluyor Regli olacakmış gibi bugün Dr aradım cok şiddetlendi normal dedi transferin bana göre 8 güldene göre 7. Günündeyimtırstık valla :18:Ben hiç yatmıyorum bugün bütün gün gezdim hediyelik eşya fuarında dolandım durdum dün gecede avm deydim 1.denememde12 gün boyunca yattım sonuç sıfırdı şimdi uzanmıyorum bile nasibimde varsa zaten tutar diyorum benimde ilaçlardan sanırım doymak bilmiyorum habire yiyorum
Kuzum bende de bi belirti yok sadece kasık ağrısı oluyor Regli olacakmış gibi bugün Dr aradım cok şiddetlendi normal dedi transferin bana göre 8 güldene göre 7. Günündeyimtırstık valla :18:Ben hiç yatmıyorum bugün bütün gün gezdim hediyelik eşya fuarında dolandım durdum dün gecede avm deydim 1.denememde12 gün boyunca yattım sonuç sıfırdı şimdi uzanmıyorum bile nasibimde varsa zaten tutar diyorum benimde ilaçlardan sanırım doymak bilmiyorum habire yiyorum
evet 7.günündesin
iyi yapıyorsun canım yatma boşver kimse yatmasın çıkın dolanın daralmayın evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?