2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim hepimiz için inşALLAH.
İleri derecede pko lusun demişti amh sonucuma göre 12 üstü çıkmıştı en iisi ona sormam sen önceki tedavilerinde ohss oldunmu yorumlardan tedirginim dr güvenmek lazım bu konuda ama kendisi hakkında pek bilgim olmadığımdan acabalardayım..

en güzeli gidip yerinde karar vermen..
başkent te lüks bir özel hastane bekleme gayet küçük bir ortam asansörden çıkınca direk bekleyenlerin içine düşüyorsun
tam karşısı danışma sekreterlik sağda doktor ve hemşire odası saolda 2 tane ultrason odası ve diğer doktorun odası var asansörden çıkar çıkmaz bekleme alanına girmiş oluyorsun sıradan bir görüntüsü var yani ama bu seni etkilemesin kötü anlamda..

amh 12 üzeri demek yumurta rezervinin maşallahı var
tabii bu da tehlike demek oluyor bazen..
ben ohss oldum ve 4 gün hastanede yatırıldım zor günler geçirdim aöa benimkisi yanlış tedavi sonucu oldu pko lu hastaya hem sen pko lusun hemde 250 doz iğne ile tedaviye başlayacaz dersen ohss olman kaçılnımaz oluyor göstere göstere oldum ben..her zamanda böyle bir riskim var...2. ve 3.denememde kıyısından döndüm doktorumun azami özen göstermesi ile..250 doz kullandım hocam daha önce dediğimde bana bakışını hiç unutmuyorum nasıl yani maksimum 150 doz ile başlanır senin gibilere demişti ve öylede yaptı bir kaç gün 150 doz vurup hemen düşürdük dozu...bir ilaç aldırdı bana nolur nolmaz e2 hormonu tavan yaparsa bu ilacı kullancaksın düşürürüz belki o zaman dedi ve gerek kalmadı çok şükür.yumurtalar toplandı ardından 3 şişe serum verdi ohss olmayayım diye transfer oldum yine 3 şişe serum yedim..atlattım sağolsun çok özen gösterdi tedavi yarıda kalmadan devam ettik..doktorun pko lu olduğunu biliyor ona göre bir yol çizecektir bence..

Bugün çok güzel birr gün evimdeyim miss gibi
Fırınada levrek atmışım ohhh. Hadi gelinde yiyek

ohh ne güzel valla bende yalandan bir çorba koydum hiç bişi yapasım yok

Patatesleri iri iri doğra. Elma dilimli
Güzelce yağla fırına sür dolapta köften vvarsa patateslerin üstüne koy
Ben yemek yapmak istemezsem bunnu yapıyorum
Ama köfteyi yada tavuğu patates 15 dakika pişince koy
Bugün yemek yapasım var geleyimde yapayımmı

nasılsınız kızlar dün kıraç bu gün emre aydın konserine gittim ayaklarım şişti valla ama çok güzeldi aslında araya birde sinema sıkıştırmak istedim ama olmadı

Son düzenleme:

sorun mutfağa girmek istememle ilgili bi girsem neler neler yapcam bak
havam yok canım sıkkın o sebepten..
keşke yakınımda olsan bu akşam senden idare ederdim

nasılsınız kızlar dün kıraç bu gün emre aydın konserine gittim ayaklarım şişti valla ama çok güzeldi aslında araya birde sinema sıkıştırmak istedim ama olmadı

oooo süpersin canım ne güzel olmuş ünlü akını var sanırım sizi oraya...

melindam transfer sonrası nasıl gidiyor... ya ben hiç belirti hissetmiyorumm.... sadece çok uzanmaktan belim ağrıyor.... bide cok yemekten karnım :)))))))))

Bilmezmiyim bende çok istekli. Değilim özellikle cuuma akşamları
Çok yorggun oluyorum

Canın neden sıkkın bece adetten kaynaklanıyo

Selam kızlarr.. Bugün nasıl geçti anlamadım valla.sabah eşim geç gitti işe. Bende çıktım onla beraber lazer epilasyon randevum vardı.sonra alışveriş merkezinde dolandım biraz.market alışverişimi yaptım anam akşam olmuş.eve gel yemek ye falan filan bu saat oldu. Bu sabah arkadaşlarımdan ikisinin hamile haberini aldım.iki üç gün önce de başka bir arkadaşımınkini duymuştum. onlar adına çok sevindim ama olamayanlar adına çok üzüldüm.bide niyeyse hamile haberlerini üstüste alıyorum hep. Rabbim beni mi sınıyorsun diyorum tövbe tövbe.. yüreğimin üstüne bi yük oturdu sanki. İçimde bi sıkıntı var gibi daralıyorum

o acı her hamile haberini duydugumuzda bizde de oluyor cnm normal.... onlar adına sevinsekte kendimiz için üzülüyoruz...

melindam transfer sonrası nasıl gidiyor... ya ben hiç belirti hissetmiyorumm.... sadece çok uzanmaktan belim ağrıyor.... bide cok yemekten karnım :)))))))))
Kuzum bende de bi belirti yok sadece kasık ağrısı oluyor Regli olacakmış gibi bugün Dr aradım cok şiddetlendi normal dedi transferin bana göre 8 güldene göre 7. Günündeyim tırstık valla :18:Ben hiç yatmıyorum bugün bütün gün gezdim hediyelik eşya fuarında dolandım durdum dün gecede avm deydim 1.denememde12 gün boyunca yattım sonuç sıfırdı şimdi uzanmıyorum bile nasibimde varsa zaten tutar diyorum benimde ilaçlardan sanırım doymak bilmiyorum habire yiyorum

kızlarrrrrrr iyi akşamlar................... nerelere kayboldunuz yaw..........

buralardayım canım...kocam gelmek üzeredir mutfağa girdim haliyle..

Bilmezmiyim bende çok istekli. Değilim özellikle cuuma akşamları
Çok yorggun oluyorum

Canın neden sıkkın bece adetten kaynaklanıyo

sen çalışıyorsun kuzum isteksiz olman doğal aslında...
benim can sıkkınlığım adetten değil sebebi var pazartesi netleşir o zaman paylaşırım sizinle şehirdışına çıkmam sözkonusu olabilir bir süreliğine duruma göre..şimdi yazmak paylaşmak istemiyorum yazasım yok..

geldimi üst üste gelir zaten sıkma canını boşver gülüm alıştık zaten yıllardır bu haberleri almaya senide etkilemesin napalım elimizden tedavi planı yapmaktan başka birşey gelmiyor.Rabbim sağlıkla sınamasın bugünümüzü arattırmasın hep böyle diyorum...Züğürt tesellisi belkide..

evet 7.günündesin
iyi yapıyorsun canım yatma boşver kimse yatmasın çıkın dolanın daralmayın evde..

ayyyy ne güzel benim başımda cehennem zebanileri war başımı bekliyorlarrr.... değil ev kapısı yatak odasının kapısından çıkmıyorum....keşke yatak odası 80 m2 olan bir evim olaydı

evet 7.günündesin
iyi yapıyorsun canım yatma boşver kimse yatmasın çıkın dolanın daralmayın evde..

kızlar gaza geldim eşim beni amcamlara götürcekti... tutturdum yürüyecem ben diyeeeeeeeeeeee...............heytttt yaşasıınn özgürlükkkk............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…