- 12 Ekim 2011
- 2.809
- 463
- 373
geçmiş olsun canım elbetteki bundada vardır bir hayır
tedavi sırasında olsaydı
bende geçen hata grip oldum gidemedim istanbula anlıyorum seni
ama çokda kafanı takma sakın
arkadaşlar kusura bakmayın pat diye heyecandan sormuşum ama merak ediyorum işte yardımcı olurmusunuz???:))
kızlar çok üzgünüm yaa tedavim birdaki aya ertelendi2 gün oldu gonal f başlamıştım biliyorsunuz; ama bugün çok kötüydüm sabah köründe bir ateş, boğaz ağrısı, öksürük, yataktan kalkamıyorum şiddetli baş ağrısı, ateşim 38.5 oldu bütun vucüdüm ağırı vardı. dr.umu aradım dedi böyle olmaz yumurtaların etkilenmez ama sen 2-3 güne iyi olamazsın ve anestezide zorlanırız uyandırmada sıkıntı yaşanır dedi burnum tıkalı ikiside nefes alamıyorum..
hemen acile gittik iğne vurdurlar ikitane, birsürü ilaç...Allahım ya(( bundada avardır bir hayır diyoyorum ama çok üzgünüm
ben 150 gonal f kullanmıştım ama kişiden kişiye göre değişir canım
Merhaba gonal f 450 ile başladım tedaviye günlük dozlarım ise 150
bir keredemi 300 vurcaksın peki...
ben ilk denememde 250 doz vurdum tabii hataymış ohss olmuştum maksimum 150 vurmalıymışım ben...
Canım kaç yumurtn oldu peki?Beeeeennn.... 300le başlayıp 375lere kadar çıkmıştım
Ben de bu ilaçları denemek isterdim ama doktorlar inatla gonal f veriyorlar bana. Kalçadan mı bunlar?bende 100 puregon 75 merional ile başladım
Canım benim bu 3. uzun protokol denemem.Uzun protokol le tüp bebek kimse yaptirmiyomu arkadaşlar
derya naber canım? sen ne aşamadasın?
Arkadaşlar iğne vurmanın en önemli kuralı sivri olan ucun önce girmesi. 100'den fazla iğneye rağmen bazen buna dikkat etmiyorum ve hemen morarıyor. Hatırlatayım dedim :)
Canım ben de ilkinde 150 kullandım 13 tane yumurta oldu, ikincide düşük başladım son 3 gün 300 kullandım 11 yumurta oldu, şimdi doktor fazla yumurta elde etmek için yüksek doz verdi. Çok garip geldi böyle başlamak. Senin kaç yumurtan olmuştu?
Evet canım PKO yüzünden oluyor sende. Biz e2 bile bakmıyoruz artık biliyor musun? Geçen sefer ben e2 değerim çok yükselmişti demiştim ondan doktor çekindi dozu yükseltmeye. Sonra da istediğim gibi tedavi edemedim, karışma ben yüksek doz kullanacağım dedi. Ben de karışmıyorum bu defa. Bir kerede 300 vurdum bile bayağı garip oldu ilk günden ilaç bitti :)
Canım kaç yumurtn oldu peki?
Ben de bu ilaçları denemek isterdim ama doktorlar inatla gonal f veriyorlar bana. Kalçadan mı bunlar?
Canım benim bu 3. uzun protokol denemem.
blowhole25 geçmiş olsun canım. Her işte bir hayır vardır. İnsan hayal kırıklığına uğruyor biliyorum ama belki de Allah seni başarısız bir denemeden korudu. İyice iyileş, kendine iyi bak bir ay sonra başlarsın ne olacak. Zaten çok bekledik :)
nasılsın tatlım seni görünce mutlu oluyorum ben
nasıl gidiyor tedavin güzel sonuca yaklaştın inşallah
O kadar doz sadece 2tanecik toplanabilecek yumurta oluştu bende. Yok anam yok yumurta yok ne ediyim daha.
kkısss ispanya güzeliii nabeerr
Arkadaşlar iğne vurmanın en önemli kuralı sivri olan ucun önce girmesi. 100'den fazla iğneye rağmen bazen buna dikkat etmiyorum ve hemen morarıyor. Hatırlatayım dedim :)
Canım ben de ilkinde 150 kullandım 13 tane yumurta oldu, ikincide düşük başladım son 3 gün 300 kullandım 11 yumurta oldu, şimdi doktor fazla yumurta elde etmek için yüksek doz verdi. Çok garip geldi böyle başlamak. Senin kaç yumurtan olmuştu?
Iyidir yavrummm senden naber
bekleme aşamasındayım ben
neyi bekliyosam onu da bilmiyorum
halbu ki geçen her ay aleyhime işliyor onuda biliyorum,rezerv azlığından dolayı
ama bekliyorum işte
O kadar doz sadece 2tanecik toplanabilecek yumurta oluştu bende. Yok anam yok yumurta yok ne ediyim daha.
aynı beyaaa nooolsun..bekliiyiip duruyos işte
sanırım 2014 te başka bikaç yerle görüşecem işte bülee
sen napıon
Beklemek daha zor bence. Ben bekleyemiyorum. O kadar zor ki. Hiç durmadan peş peşe deniyorum. Baksana dördüncüye geldim :)
Tüh canım yaZaten ben çözemedim bu işi. Benim en az 7 embriyom oluyor ama gebelik yok. Bir başkasının tek bir embriyosu oluyor, doğuruyor onu da. Dozu arttırınca da her zaman yumurta artmıyor. Sonuçta bir kapasitesi var bu yumurtalıkların. Deneyeceğiz işte napalım. Ne zaman tekrar başlayacaksın?
selam canımmm
Ben de aynen seni görünce mutlu oluyorumm
Bugün ilk iğnemi yaptım . İnşallah büyür yumişler. Biraz stresliyim bu defa. Yoruldum canım. Bu sabah eşimle doktora gidiyordu midesi için. Ben de gittim ama dayanamadım 5 dk sonra arabayı alıp bir pastaneye gittim, arada da çok söylendim beni neden getirdin diye. Artık doktor, hastane, hasta görmek istemiyorum. İnşallah bu son olur diye dua ediyorum :44:
Sen nasılsın bercestem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?