anladım canım benım..
elbette dıkkat ederek yazmısındırrr buna emınım..
valla bız 3 kışı olarak son donem de maalesef negatif aldık hep..ya barış hocaya bağlamamak gerek belkı ama ınsan ıster ıstemez acaba mı dıyor yanı..
o merkeze başka doktor getırmezlerse gurkan hocanın da pek farklı davranacağını sanmıyorum canım..
zaman ayırmaz yanı hastaya..
ben 2 negatiften sonra doktorla konuşamadım mesela neden kaynaklanmıştır acaba dıye soramadım bileee
Çok sevindimmmmm iyice arttı tutma ihtimali hayırlısıyla... Kız ben böyle sizinle bu kadar heyecanlanıyorsam kendi transferim geldiğinde napıcam acaba?
slmm canımmmmmmmmmmmm..
toparlanmanaa sevındım..
ee artık gürkan hoca ıle yenıden baslıcazzzzzzzzzzzzzzz sende bıze katıl
ya yok kim gelse aynı olur onda şüphem yok.... gürkan da gelse muhstafa bahçeci bile gelse değişmez.... nereye kadar dayanılabilir ki, çalışma şartları çok zor....anladım canım benım..
elbette dıkkat ederek yazmısındırrr buna emınım..
valla bız 3 kışı olarak son donem de maalesef negatif aldık hep..ya barış hocaya bağlamamak gerek belkı ama ınsan ıster ıstemez acaba mı dıyor yanı..
o merkeze başka doktor getırmezlerse gurkan hocanın da pek farklı davranacağını sanmıyorum canım..
zaman ayırmaz yanı hastaya..
ben 2 negatiften sonra doktorla konuşamadım mesela neden kaynaklanmıştır acaba dıye soramadım bileee
sağol tatlım... sen ne yapmayı planlıyosun????Zaten tatile çıkacaktın, hem tatilini yapmış olursun iyi olur. Tedaviye başladımı zaman çabuk geçiyor zaten. Şimdiden kolay gelsin..
Bana mesela ikinci tedavimde uzun protokol yapacaktı sonra düşündü ve vazgeçti, gidecekti çünkü. Fakat halen hastanede. İstese uzun protokol yapabilirmişti..Acele ettiğime hemen ikinci hakkımı kullandığıma pişman oldum şahsen.
Şuan gürkan hoca yeniyken, bıkmadan başlamak gerek, yoksa oda aynısı olur
ya yok kim gelse aynı olur onda şüphem yok.... gürkan da gelse muhstafa bahçeci bile gelse değişmez.... nereye kadar dayanılabilir ki, çalışma şartları çok zor....
sağol tatlım... sen ne yapmayı planlıyosun????
ya yok kim gelse aynı olur onda şüphem yok.... gürkan da gelse muhstafa bahçeci bile gelse değişmez.... nereye kadar dayanılabilir ki, çalışma şartları çok zor....
sağol tatlım... sen ne yapmayı planlıyosun????
Aslında ben epey bir tedavi düşünmüyordum fakat eşim zaman geçiyor, yine yaptıralım diyor. Malum yaşlarımız geçkin, ilerde pişman olmayalım uğraşmadık diye diyor. Ben aslında acıbademi düşünüyorum ama eşim ısrarla özellere güvenmiyor ve istemiyor. Bugün bir ara fakülteyi aradım, ücretli olunca fiyatı sordum, değişiyor ama 1,750 TL civarı dedi. Bana çok iyi geldi, normalde ben 4500 TL sanıyordum. Oradan çok soğudum aslında ne yapsam bilemedim. Haziran içinde gelin görüşmeye denildi. Bilemiyorum ki yaa
valla canımm bızım bu kadar canımız yanıyor ya eğer bastan sağmaa bi sekılde tedavı yapıyorlarsa bıze allah bıldığı gıbı yapsın ordakı herkesı ama..
doktorla da bıtmıyor kı embriyog ta onemlı sonuçta
evet hala ordaymısss....
valla canımm herseyde bı hayır vardır olsun uzulmeeeee...
maddı anlamda sıkıntım yok dıyordun gene basla bence gürkan hoca ıle..
randevu almak ıcın hazıran ayında arayın dedi arzu bana
Kızlar transferden sonra progestan fitil kullanmaya devam ediyomuyuz?cevap verirseniz sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım doktorunun verdiği dozda inşallah hamile kalırsan 12. Hafta sonuna kadar :))
Ya kabul etmediler bende vazgectim dedim Apar topar hoca geldi ben agliyorum titreme nobeti gecirdim bacakalrima bastiriyorlar oynatma kendini diyorlar ama ne mumkun transferden sonra yarim saat cisini tut dediler tutamadim kabus gibiydi ve tutmadi cok yikildim bu defa
kocanı al kesin.....
rahat bi alt eşofman tarzı bi şey giy, bağcıksız ayakkabı giyersen rahat edersin... başka bi şeye ihtiyacın olmaz muhtemelen tatlım....
iyi bari kendimi yemekten vazgecebilirim cunku ikisindede tutamadim acaba mi diyodum
kocamı alıcam tamam
teşekkür ederim canım.ben biraz abatı düşündüm sanki ameliyata giricem yaa..
ee bız ne yapcaz canım pekı yazık değil mi bize..
smdı bursadan kalkıp ıstanbula izmire ankaraya mı gıdelım tedavı ıcın
yazıklar olsun ya aksam aksam sınırlerım geldı yıne
Aslında ben epey bir tedavi düşünmüyordum fakat eşim zaman geçiyor, yine yaptıralım diyor. Malum yaşlarımız geçkin, ilerde pişman olmayalım uğraşmadık diye diyor. Ben aslında acıbademi düşünüyorum ama eşim ısrarla özellere güvenmiyor ve istemiyor. Bugün bir ara fakülteyi aradım, ücretli olunca fiyatı sordum, değişiyor ama 1,750 TL civarı dedi. Bana çok iyi geldi, normalde ben 4500 TL sanıyordum. Oradan çok soğudum aslında ne yapsam bilemedim. Haziran içinde gelin görüşmeye denildi. Bilemiyorum ki yaa
kocamı alıcam tamam
teşekkür ederim canım.ben biraz abatı düşündüm sanki ameliyata giricem yaa..
Kuzum opuda ve transferde ameliyat onlugu veriyorlar ben sadece sonrasında rahat edeceğim birseyler giydim gittim ama 1.deneme ege Ünv olmuştu kendi Pjamamizı istemişlerdi ozellerde kendileri veriyorlar
yok canım yaaaa ameliyat gibi düşünme, inşallah sende rahat atlatacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?