2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bana mesela ikinci tedavimde uzun protokol yapacaktı sonra düşündü ve vazgeçti, gidecekti çünkü. Fakat halen hastanede. İstese uzun protokol yapabilirmişti..Acele ettiğime hemen ikinci hakkımı kullandığıma pişman oldum şahsen.
Şuan gürkan hoca yeniyken, bıkmadan başlamak gerek, yoksa oda aynısı olur

Çok sevindimmmmm iyice arttı tutma ihtimali hayırlısıyla... Kız ben böyle sizinle bu kadar heyecanlanıyorsam kendi transferim geldiğinde napıcam acaba?

insan kendinde bu kadar heyecanlanmıyo kuzum ben hiç heyecanlı değilim çünkü.seninkinde de biz heyecanlanırız inşallah

slmm canımmmmmmmmmmmm..
toparlanmanaa sevındım..
ee artık gürkan hoca ıle yenıden baslıcazzzzzzzzzzzzzzz sende bıze katıl

Kalp kalbe karşıymış, bende sana yazıyordum aslında eşimle problemleri çözdüm baya, artık kendisi ısrar ediyor, yaptıralım diye, ben naz yapıyorum bugün hastaneyi aradım ve 3. hakkımı sordum, ben 4500 TL sanıyordum, bana 1,750 TL dedi sekreter, eşim ısrarla özellerden kaçınıyor, yine orada yaptırmak istiyor, bense çok soğudum oradan. Ama ücretide çok az duyunca, şimdi düşünmeye başladım açıkçası...

ya yok kim gelse aynı olur onda şüphem yok.... gürkan da gelse muhstafa bahçeci bile gelse değişmez.... nereye kadar dayanılabilir ki, çalışma şartları çok zor....

Zaten tatile çıkacaktın, hem tatilini yapmış olursun iyi olur. Tedaviye başladımı zaman çabuk geçiyor zaten. Şimdiden kolay gelsin..
sağol tatlım... sen ne yapmayı planlıyosun????

valla canımm bızım bu kadar canımız yanıyor ya eğer bastan sağmaa bi sekılde tedavı yapıyorlarsa bıze allah bıldığı gıbı yapsın ordakı herkesı ama..
doktorla da bıtmıyor kı embriyog ta onemlı sonuçta
evet hala ordaymısss....
valla canımm herseyde bı hayır vardır olsun uzulmeeeee...
maddı anlamda sıkıntım yok dıyordun gene basla bence gürkan hoca ıle..
randevu almak ıcın hazıran ayında arayın dedi arzu bana

Aslında ben epey bir tedavi düşünmüyordum fakat eşim zaman geçiyor, yine yaptıralım diyor. Malum yaşlarımız geçkin, ilerde pişman olmayalım uğraşmadık diye diyor. Ben aslında acıbademi düşünüyorum ama eşim ısrarla özellere güvenmiyor ve istemiyor. Bugün bir ara fakülteyi aradım, ücretli olunca fiyatı sordum, değişiyor ama 1,750 TL civarı dedi. Bana çok iyi geldi, normalde ben 4500 TL sanıyordum. Oradan çok soğudum aslında ne yapsam bilemedim. Haziran içinde gelin görüşmeye denildi. Bilemiyorum ki yaa

ee bız ne yapcaz canım pekı yazık değil mi bize..
smdı bursadan kalkıp ıstanbula izmire ankaraya mı gıdelım tedavı ıcın
yazıklar olsun ya aksam aksam sınırlerım geldı yıne

eşin haklı bence canımmmmmmm...fiyatta iyimişşş valla
evet cnmm randevu ıcın hazıran da arayın dıyorlar..
bende sözde ağustos ıcın randevu almıştım..
arzu ıle konuştum sistemde sıkıntı olmuş sen gene randevu ıcın hazıran da ara dedı
bakalımm ne zamana vercekler allah bılır

Kimsenin günahını almak istemem, ama biz kötü döneme denk geldik orası kesin. Ne bileyim, eşime söylemiyorum kendi kendime düşünüyorumda, keşke ikincisine hiç başlamasaydım diyorum. Keşkelerin önüne geçilmiyor maalesef..
Ben acbademi istiyorum ama eşim özellere karşı alerjisi var. Şuan gerçi baya yola geldi bana yaptıralım diyor.
Ücreti özellere göre baya uygun, eğerki değişmezse tabi. Birde hoca daha yeniyken, hevesliyken olabilirmi acaba.. telefonda bana haziran 18 randevu verdiler hatta, ne yapsam bilemedim..

Hani bazen yolda dışı gelir insanın eve vrmasina yarım saat vardır tutarım der ya oyle olacak...

kocanı al kesin.....
rahat bi alt eşofman tarzı bi şey giy, bağcıksız ayakkabı giyersen rahat edersin... başka bi şeye ihtiyacın olmaz muhtemelen tatlım....

kocamı alıcam tamam
teşekkür ederim canım.ben biraz abatı düşündüm sanki ameliyata giricem yaa..

iyi bari kendimi yemekten vazgecebilirim cunku ikisindede tutamadim acaba mi diyodum

Canim ben iki tane kadindogumcuya sordum ki biri arkadaşım transferden sonra hemen kalkip lavobaya gitmenin embriyonun tutunmasiyla alakası yok.bişey olmaz dediler benimde tutmadı ama tutan insanlar var.ayrıca insanlar hamile oldugunu öğrenmeden neler yapıyor hopluyor,zipliyor,onların ki tutunuyor da biz bi lavaboya gittik diyemi tutmayacak?
Kısmet hayatim,bizim vaktimiz varmış daha

kocamı alıcam tamam
teşekkür ederim canım.ben biraz abatı düşündüm sanki ameliyata giricem yaa..

Kuzum opuda ve transferde ameliyat onlugu veriyorlar ben sadece sonrasında rahat edeceğim birseyler giydim gittim ama 1.deneme ege Ünv olmuştu kendi Pjamamizı istemişlerdi ozellerde kendileri veriyorlar

ee bız ne yapcaz canım pekı yazık değil mi bize..
smdı bursadan kalkıp ıstanbula izmire ankaraya mı gıdelım tedavı ıcın
yazıklar olsun ya aksam aksam sınırlerım geldı yıne

ayyyyy hep benim yüzümden sinirlendin nerden açtım bu konuyu.... herkes kendi payınca haklı....

ben de öyle zannediyordum, öyle demişlerdi bana çünkü ücretli olursa 4500 diye... 1750 ise çok çok uygun ve doktor değişti o yüzden bence bi denenebilir... eşin haklı bencede....

Kuzum opuda ve transferde ameliyat onlugu veriyorlar ben sadece sonrasında rahat edeceğim birseyler giydim gittim ama 1.deneme ege Ünv olmuştu kendi Pjamamizı istemişlerdi ozellerde kendileri veriyorlar

o zaman üstüme rahat bişeyler giyinip,pijamalarımı da yanıma alayım ben.ne olur ne olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…