2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

evet cnm aynen oyle..
bende Karacabey kadar olmasa tee fakülteden yıldırıma kadar arabayla gittim.10 dakıka anca yattım.
bakalım Gürkan hoca ne sekılde yapacak.
rabbım yardımcımız olsun

Ya canim ben pek anlamadım simdi senin eşinden kan alınıp mi iğne vuruldu yoksa daha başka biseymi? Bide neden bu iğneyi vurma gereksinimi duydu sorun ne ki

valla gebelik aşısı farklıymış bu iğne embriyo rahme tutunsun diyeymiş doktor istedi 125 liraydı aldık yaptıdık.eşimden bişey alınmadı.aşılama oldunmu hiç ? onun gibi rahim ağzını açtılar oradan gönderdiler çok kısa 15-20 saniye sürdü zaten.ilk tüpümü bu doktor yapmştı yine ve dedikki hocam bu ikincide tutmazsa bi daha size gelmicez.oda herşeyin iyisi olsun istiyorum dedi.işe yararmı bilmiyorum ama kısmetten ötesi yokki.

slm canlarrrrrrrrr.benim bebek tek artıkhayırlısı olsun dedik elden bişe gelmez.bu meleğimiz ii şükür kalp atışıda duyuldu şükürler olsun..

Benim.dr um hiç böyle şeyler onermedi.bizler de böyle bir ilac varmış diyince suratları değişiyor,çok biliyorsan ne diye geliyorsun der gibi.aman bazen köy ver gitsin diyorum

Ya bu tuvalet işi nasıl oluyor korktum bn hiç tutamamm bide heyecanla gelmeyeceği varsada insanın tuvaleti gelir yaa

Benim.dr um hiç böyle şeyler onermedi.bizler de böyle bir ilac varmış diyince suratları değişiyor,çok biliyorsan ne diye geliyorsun der gibi.aman bazen köy ver gitsin diyorum

valla bende aynısını düşünüyorum bilmemek en iyisi çünkü doktorlar rahme kadar yerleştiriyorlar embriyoyu ama rabbim ol demezse yine olmuyor.sen ferah tut kalbini yeter

Ya bu tuvalet işi nasıl oluyor korktum bn hiç tutamamm bide heyecanla gelmeyeceği varsada insanın tuvaleti gelir yaa

kız ne korkcan patlayacak gibi gitmeyeceksinki.çişin gelsin ama aşağıda durmasın ben öyle yapmıştım.çok sıkışık olunca transferden sonra dayanamazsınız hastanede beklemeye.ben çok sıkışık gitmedim transfer sonrası rahat rahat 1 saat uzandım.ve benmki tutmuştu sonradan düşük oldu kanda değerim yani çok sıkışık gime.

2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsunnnnnn hadi bakalımmm güzel haberlerle gel inşallah..

evet cnm aynen oyle..
bende Karacabey kadar olmasa tee fakülteden yıldırıma kadar arabayla gittim.10 dakıka anca yattım.
bakalım Gürkan hoca ne sekılde yapacak.
rabbım yardımcımız olsun
valla dün yazdım belki görmüşsündür barış hocadan savunma almışlar bimer başvurum sonrası, gerçi benim anlattığım şey başbakanlığı ilgilendiriyordu barış hocayla karşılaşmışlığımda tedavi olmuşluğumda yok neyini şikayet ediyim; cevapları bi görsen... sanki direkt barış beyi ve orada çalışanları suçlamışım gibi.... ben bursada bu işi tek fakültede ve tek 1 kişinin yapmasının yanlışlığından bahsetmiştim.... özel merkezlerinde sgk anlaşmalarının olmamasını anlatmıştım, dolayısıyla fakültede yığılma olduğundan, başka illerden de gelenler düşünüldüğünde bize yazık olduğundan.... sgk anlaşmaları ile ilgili de devlet tüp bebek masrafı olarak 1300 tl veriyormuş, vergiler, kesintiler ve merkezde çalışanların ücretleri düşünüldüğünde anlaşma yapmamalarının gayet doğal olduğunu çünkü o ücretlerle merkezin döndürülemeyeceğini söylemiş barış bey.... iyi de istanbulda, izmirde, ankara da yada diğer illerdeki merkezler anlaşma yaptıklarında bu giderleri olmuyor mu, onlar döndürebiliyor da bi bursadakiler de mi bu beceriksizlik? yoksa bu vergileri yada kesintileri sadece bursadaki merkezlere mi yapıyorlar???? şaka gibi ben belgelerimi 3 nisanda vermiştim, o da 4 nisan da benim başvuruma cevap yazmış... açıkcası az da olsa tırsmadım değil, mimlenmiş olmıyım diye.... kocam da dedi zaten sesini çıkarmasan olmaz, sen mi düzeltcen ülkeyi, inşallah sana ters davranmazlar diye... okudukça kızdım dün... hatta bi ara dedim eşinin numarası var arıyım açıklamaya çalışıyım... sonra dedim adam zaten 1 ay olmuş savunmasını yazalı, kapanmış yarayı kaşımanın bi anlamı yokki.... hem zaten ayrılmış da....

Inşallah canım.hepimizin yüzü gülsün inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızar benim yarın trasferim var heycanlanmaya başladım.Ne yapmam gerek yatma konusunu çok kafama takıyorum bu konuda bilgisi olna bana yardımcı olabilirmi pekii.

Evt canım köy en güzeli inş nasip olur hayırlısıyla
Amin inş canım
yazları bende gidiyorum annamlere çok ekipbiçecek yer yok ama geçen yıl susam toladık salça tarhana reçel yapıyoruz seviyorummbende köyü
Kız güzel köy ben çok sevdim imş nasîp olur.

Son düzenleme:

Canim ben o hatayı yaptim cooook sıkışık girdim hatta dra şimdi yaparsam affedin bile dedim rahime bi alet koyuyorum istesende yapamazsın dedi ama o sikisiklika transferden bişey anlamadım.ve transfer oldu paya gittim surguyu beklemeden lavoboya kostum.o an deseler ki cinsini tut çocuğun olacak vallah billah tutamazdim:-[
Yaani sakin okadar sıkışık gitme

oyy canm gözün aydın çok sevindim yaa

Inşallah bitanem

Amin inşallah kuzum

Ben ayniyim bebeğim düğün düğün geziyorum tedaviye başlamak için ay sayıyorum nasipse son 2

gozunaydin oldu bitti

ohh gez valla düğünler yorucu olur basla basla hayırlısıyla canm

slm canlarrrrrrrrr.benim bebek tek artıkhayırlısı olsun dedik elden bişe gelmez.bu meleğimiz ii şükür kalp atışıda duyuldu şükürler olsun..

olsun canm bebişin sımsıkı tutunup hiç bırakmasın seni

kızlar ne var ne yok bayadır gelemedim..şimdi geçmişi okuyacağım

oku oku bitmez canım hoşgeldin

Iyide canim bende tam sikisik gitmeyeyim dedim tam sikismamissin diye sonda taktilar mesaneyi doldurdular ve ben aglama krizleri gecirdim vazgectim birakin dedim ve tutmadi zatr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…