Iyide canim bende tam sikisik gitmeyeyim dedim tam sikismamissin diye sonda taktilar mesaneyi doldurdular ve ben aglama krizleri gecirdim vazgectim birakin dedim ve tutmadi zatr
cnm ben doktorların normal hayatına dönebilirsin denesine pek inanmıyorum kendini korumayınca olmuyor sanırım bu iş bende yarın trasfer edilicem rabbim hayılsıını naşio etsin ama on gün ev içinde istirahat edicem cnmm.bu konuda deneyimi olanlar anlatabilirmi neler yaşadığınıı ?
valla dün yazdım belki görmüşsündür barış hocadan savunma almışlar bimer başvurum sonrası, gerçi benim anlattığım şey başbakanlığı ilgilendiriyordu barış hocayla karşılaşmışlığımda tedavi olmuşluğumda yok neyini şikayet ediyim; cevapları bi görsen... sanki direkt barış beyi ve orada çalışanları suçlamışım gibi.... ben bursada bu işi tek fakültede ve tek 1 kişinin yapmasının yanlışlığından bahsetmiştim.... özel merkezlerinde sgk anlaşmalarının olmamasını anlatmıştım, dolayısıyla fakültede yığılma olduğundan, başka illerden de gelenler düşünüldüğünde bize yazık olduğundan.... sgk anlaşmaları ile ilgili de devlet tüp bebek masrafı olarak 1300 tl veriyormuş, vergiler, kesintiler ve merkezde çalışanların ücretleri düşünüldüğünde anlaşma yapmamalarının gayet doğal olduğunu çünkü o ücretlerle merkezin döndürülemeyeceğini söylemiş barış bey.... iyi de istanbulda, izmirde, ankara da yada diğer illerdeki merkezler anlaşma yaptıklarında bu giderleri olmuyor mu, onlar döndürebiliyor da bi bursadakiler de mi bu beceriksizlik? yoksa bu vergileri yada kesintileri sadece bursadaki merkezlere mi yapıyorlar???? şaka gibiben belgelerimi 3 nisanda vermiştim, o da 4 nisan da benim başvuruma cevap yazmış... açıkcası az da olsa tırsmadım değil, mimlenmiş olmıyım diye.... kocam da dedi zaten sesini çıkarmasan olmaz, sen mi düzeltcen ülkeyi, inşallah sana ters davranmazlar diye... okudukça kızdım dün... hatta bi ara dedim eşinin numarası var arıyım açıklamaya çalışıyım... sonra dedim adam zaten 1 ay olmuş savunmasını yazalı, kapanmış yarayı kaşımanın bi anlamı yokki.... hem zaten ayrılmış da....
Vallahi ben bundan sonrakinde hafif sıkışık gidecem bidaha o anları yaşamak istemiyorum.ya transfer umrumda bile değildi okadar yani
CANIMCIM aynen oyle bıraz dıkkat etmek lazım yanı..
umarım senın transferın başarılı geçerde bebeğine kavuşursun...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bunları görmedim canımmmmmm smdı okuyorum..
demek böyle olaylar oldu hee...
bence de adamın suçu değil bu durum..hastane ve sağlık bakanlığı ile ilgili bence de.
barış beye savunma yazdırmaları gereksiz olmuş..neyse olan oldu sonuçta
biz kendı halımıze yanalımm hala çok kalabalık bır merkez..gürkan hoca da nereye kadar sabreder bilmem.
slm canlarrrrrrrrr.benim bebek tek artıkhayırlısı olsun dedik elden bişe gelmez.bu meleğimiz ii şükür kalp atışıda duyuldu şükürler olsun..
Ben ilk tedavimde o kadar korkmuştum ki parmağıma takılan mandalla kalp atışımı duyan doktor ne kadar heyecan yapmışsın sen böyle dedi. Sonra tık diye uyumuşum o kadar güzel uykuydu ki, nasıl dinlenmişim anlatamam. Aslında tedavinin başladığı gün bizi uyutsalar transfere kadar uyandırmasalar, iğneleri onlar yapsalar hem heyecan yapmayız hem stres.
bende tek hemşire vardı ama olmaz ki hasta ayırıyolar şikayet edicem
göğşen bey benim ordaki ilk tedavimde opu mu ve transferimi yapmıştı çok naif ve huzur veren bir yapısı var..
transfere sıkışık girmişim bi de ohss riskim var diye hazırlık sırasında serum verdiler iyice şiştim patlayacam ama çok fena oldum transfer için geldi hoca gözlüklü biliyorsun ve transfer için oturdu gözlükleri ile benim o bölgem aynı hizada malum ince iş yapıyor transfer oluyorum ama transfer kimin umrunda ben çatlıyorum dedim ki şimdi işersem kesin hocanın gözlüklerine doğdu işerim tazyikli gelir kesin dedim gülümsedimgülümsediğimi görünce oooooo gülden hanımın keyfide yerinde çok güzel dedi oysaki ben ne senaryolar geçiriyorum içimden bi bilse
Ya kabul etmediler bende vazgectim dedim Apar topar hoca geldi ben agliyorum titreme nobeti gecirdim bacakalrima bastiriyorlar oynatma kendini diyorlar ama ne mumkun transferden sonra yarim saat cisini tut dediler tutamadim kabus gibiydi ve tutmadi cok yikildim bu defa
ya ben BİMERE bilgi edinme bölümünden başvurmuştum zaten... aslında hoşuma gitti bi bakıma... geri dönüş yapmaları iyi bi şey.... barış hocada bana değil sisteme isyan ediyodur inşallahhhh.... diyorum ya bazı sözleri nası desemmmm, sanki ben suçlamada bulunmuşum gibi... inan ben BİMERe yazdıklarımı 4-5 kez okumadan göndermiyorum, ilk yazımda değil zaten... otomatiğe bağladım sürekli yazıyorum....ve şimdiye kadar hiç geri dönüş olmamıştı, oldu sevindim bi bakımaaa... ancak iişte savunma tarzında yanıt istemeleri hoş olmamış, onunda sorumlusu ben değilim... bazı bölümlerde barış hoca, bunların çözümü hKVERİRSİNİZKİ KANUNKOYUCU VE DENETLEYİCİLERDİR BİZ ÇALIŞANLARDA DEĞİL yazmış... aynen öyle bence de.... ancak bunların çözümü bizde de değil... son döneminde orada tedavi olan ve pozitif alan oldumu bilemiyorum, ben duymadım...
kızlaaaaaarrrrrrrrrrr çok şükür geldim egunal kuzum dediğin gibi aşılama gibi oldu şükürler olsun çok hafif yandı canım.hatta göğşen hoca bu iğneyi vurduğum 12 kişiden 9 u gebe kaldı dedi bende inşallah 10 . kişi ben olurum dedimbu akşam çatlatma iğnemi vuruyorum cumartesi sabah opu oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy salıda transfer oleyyyyyyyyyyyyyyyyy bu arada raporlu olmama rağmen iğnelerimn toplamı 1,000 lira tuttu raporsuz 1,500 tutmuştu çok fark yok yani
iyi bari kendimi yemekten vazgecebilirim cunku ikisindede tutamadim acaba mi diyodumMerhaba, idrara sıkışık olma durumu, sadece rahim içini rahat görebilmeleri için isteniliyor. Zaten monitöre baktıysan eğer oradada çok net belli oluyor, idrar torba ve rahimin içi. transferden sonrada tuvalete gitmekle embriyoya hiç bir etkisi olmuyor. transferden sonra hemen tuvalete yolladı doktor, benim tutmadı orası ayrıda fakat hemen tuvaletini yapan ve hamile kalan kişileri biliyorum. Tutmamasının o durumla alakası yok kısacası..
napıyosun canım.bişey sorucam tatlım.opuya giderken yanımıza ne almak gerekir acaba.kafama takıldı da..
Merhaba, idrara sıkışık olma durumu, sadece rahim içini rahat görebilmeleri için isteniliyor. Zaten monitöre baktıysan eğer oradada çok net belli oluyor, idrar torba ve rahimin içi. transferden sonrada tuvalete gitmekle embriyoya hiç bir etkisi olmuyor. transferden sonra hemen tuvalete yolladı doktor, benim tutmadı orası ayrıda fakat hemen tuvaletini yapan ve hamile kalan kişileri biliyorum. Tutmamasının o durumla alakası yok kısacası..
iyi bari kendimi yemekten vazgecebilirim cunku ikisindede tutamadim acaba mi diyodum
canım merhaba....napıyosun nasılsın??? ilk sayfaya baktım bugün, aklıma geldin listede görünce de.... keyfin nasıl
hepimizin inşallah tatlım... 26 haziranda gidip muayene olcam, nerden baksan 1,5 ay falan var....Daha iyiyim canım, epey bir moral bozukluğu ve buhranlı dönemler yaşadım. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Senin yazılarını okuyorum, başlamışsın tedaviye, hadi bakalım, inşallah bu sefer olur canım...
ya ben BİMERE bilgi edinme bölümünden başvurmuştum zaten... aslında hoşuma gitti bi bakıma... geri dönüş yapmaları iyi bi şey.... barış hocada bana değil sisteme isyan ediyodur inşallahhhh.... diyorum ya bazı sözleri nası desemmmm, sanki ben suçlamada bulunmuşum gibi... inan ben BİMERe yazdıklarımı 4-5 kez okumadan göndermiyorum, ilk yazımda değil zaten... otomatiğe bağladım sürekli yazıyorum....ve şimdiye kadar hiç geri dönüş olmamıştı, oldu sevindim bi bakımaaa... ancak iişte savunma tarzında yanıt istemeleri hoş olmamış, onunda sorumlusu ben değilim... bazı bölümlerde barış hoca, bunların çözümü hKVERİRSİNİZKİ KANUNKOYUCU VE DENETLEYİCİLERDİR BİZ ÇALIŞANLARDA DEĞİL yazmış... aynen öyle bence de.... ancak bunların çözümü bizde de değil... son döneminde orada tedavi olan ve pozitif alan oldumu bilemiyorum, ben duymadım...
hepimizin inşallah tatlım... 26 haziranda gidip muayene olcam, nerden baksan 1,5 ay falan var....
Daha iyiyim canım, epey bir moral bozukluğu ve buhranlı dönemler yaşadım. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Senin yazılarını okuyorum, başlamışsın tedaviye, hadi bakalım, inşallah bu sefer olur canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?