2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Iyide canim bende tam sikisik gitmeyeyim dedim tam sikismamissin diye sonda taktilar mesaneyi doldurdular ve ben aglama krizleri gecirdim vazgectim birakin dedim ve tutmadi zatr

Vallahi ben bundan sonrakinde hafif sıkışık gidecem bidaha o anları yaşamak istemiyorum.ya transfer umrumda bile değildi okadar yani

CANIMCIM aynen oyle bıraz dıkkat etmek lazım yanı..
umarım senın transferın başarılı geçerde bebeğine kavuşursun...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bunları görmedim canımmmmmm smdı okuyorum..
demek böyle olaylar oldu hee...
bence de adamın suçu değil bu durum..hastane ve sağlık bakanlığı ile ilgili bence de.
barış beye savunma yazdırmaları gereksiz olmuş..neyse olan oldu sonuçta
biz kendı halımıze yanalımm hala çok kalabalık bır merkez..gürkan hoca da nereye kadar sabreder bilmem.

Vallahi ben bundan sonrakinde hafif sıkışık gidecem bidaha o anları yaşamak istemiyorum.ya transfer umrumda bile değildi okadar yani

Ya kabul etmediler bende vazgectim dedim Apar topar hoca geldi ben agliyorum titreme nobeti gecirdim bacakalrima bastiriyorlar oynatma kendini diyorlar ama ne mumkun transferden sonra yarim saat cisini tut dediler tutamadim kabus gibiydi ve tutmadi cok yikildim bu defa

ya ben BİMERE bilgi edinme bölümünden başvurmuştum zaten... aslında hoşuma gitti bi bakıma... geri dönüş yapmaları iyi bi şey.... barış hocada bana değil sisteme isyan ediyodur inşallahhhh.... diyorum ya bazı sözleri nası desemmmm, sanki ben suçlamada bulunmuşum gibi... inan ben BİMERe yazdıklarımı 4-5 kez okumadan göndermiyorum, ilk yazımda değil zaten... otomatiğe bağladım sürekli yazıyorum.... ve şimdiye kadar hiç geri dönüş olmamıştı, oldu sevindim bi bakımaaa... ancak iişte savunma tarzında yanıt istemeleri hoş olmamış, onunda sorumlusu ben değilim... bazı bölümlerde barış hoca, bunların çözümü hKVERİRSİNİZKİ KANUNKOYUCU VE DENETLEYİCİLERDİR BİZ ÇALIŞANLARDA DEĞİL yazmış... aynen öyle bence de.... ancak bunların çözümü bizde de değil... son döneminde orada tedavi olan ve pozitif alan oldumu bilemiyorum, ben duymadım...

Kızlar transferden sonra progestan fitil kullanmaya devam ediyomuyuz?cevap verirseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canlarrrrrrrrr.benim bebek tek artıkhayırlısı olsun dedik elden bişe gelmez.bu meleğimiz ii şükür kalp atışıda duyuldu şükürler olsun..

mrb canım Allah meleğinizi korusun inşallah... 2 tane mi transfer etmişlerdi ? bende 2 tane düşünüyorum ama inşallah rabbim izin verirde tutar.

Bence transferde uyutup test gününe kadar uyandırmasalar, en zor geçen günler onlar

Ay Gülden bugün tam formundasın öldüm gülmekten...
Nasılsın görüşmeyeli? Evde durumlar biraz daha iyi mi? Tedavi niyeti ufukta göründü mü? Kızma bak sadece niyeti diyorum daha tedavi lafı yok ortada.

Merhaba, idrara sıkışık olma durumu, sadece rahim içini rahat görebilmeleri için isteniliyor. Zaten monitöre baktıysan eğer oradada çok net belli oluyor, idrar torba ve rahimin içi. transferden sonrada tuvalete gitmekle embriyoya hiç bir etkisi olmuyor. transferden sonra hemen tuvalete yolladı doktor, benim tutmadı orası ayrıda fakat hemen tuvaletini yapan ve hamile kalan kişileri biliyorum. Tutmamasının o durumla alakası yok kısacası..

napıyosun canım.bişey sorucam tatlım.opuya giderken yanımıza ne almak gerekir acaba.kafama takıldı da..

Çok sevindimmmmm iyice arttı tutma ihtimali hayırlısıyla... Kız ben böyle sizinle bu kadar heyecanlanıyorsam kendi transferim geldiğinde napıcam acaba?

iyi bari kendimi yemekten vazgecebilirim cunku ikisindede tutamadim acaba mi diyodum

napıyosun canım.bişey sorucam tatlım.opuya giderken yanımıza ne almak gerekir acaba.kafama takıldı da..

kocanı al kesin.....
rahat bi alt eşofman tarzı bi şey giy, bağcıksız ayakkabı giyersen rahat edersin... başka bi şeye ihtiyacın olmaz muhtemelen tatlım....

canım merhaba....napıyosun nasılsın??? ilk sayfaya baktım bugün, aklıma geldin listede görünce de.... keyfin nasıl

iyi bari kendimi yemekten vazgecebilirim cunku ikisindede tutamadim acaba mi diyodum

Hayır hiç ilgisi yok,, bizde transferden sonra doktor, hemen tuvalete yolluyordu. hiç bir sakıncasının olmadığını söyledi. Zaten embriyolar rahmin içine konuluyor, tuvalete gitmekle düşmezler yani. İlk başlarda sordum hamile kalanlara, hepsi gitmiş tuvalete, zaten çiş tutulacak gibi değil ki. O yüzden kendini üzme, , herşeyin bir zamanı var, inşallah o uygun zaman yakındır bizlere canım.

canım merhaba....napıyosun nasılsın??? ilk sayfaya baktım bugün, aklıma geldin listede görünce de.... keyfin nasıl

Daha iyiyim canım, epey bir moral bozukluğu ve buhranlı dönemler yaşadım. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Senin yazılarını okuyorum, başlamışsın tedaviye, hadi bakalım, inşallah bu sefer olur canım...

hepimizin inşallah tatlım... 26 haziranda gidip muayene olcam, nerden baksan 1,5 ay falan var....

anladım canım benım..
elbette dıkkat ederek yazmısındırrr buna emınım..
valla bız 3 kışı olarak son donem de maalesef negatif aldık hep..ya barış hocaya bağlamamak gerek belkı ama ınsan ıster ıstemez acaba mı dıyor yanı..
o merkeze başka doktor getırmezlerse gurkan hocanın da pek farklı davranacağını sanmıyorum canım..
zaman ayırmaz yanı hastaya..
ben 2 negatiften sonra doktorla konuşamadım mesela neden kaynaklanmıştır acaba dıye soramadım bileee

hepimizin inşallah tatlım... 26 haziranda gidip muayene olcam, nerden baksan 1,5 ay falan var....

Zaten tatile çıkacaktın, hem tatilini yapmış olursun iyi olur. Tedaviye başladımı zaman çabuk geçiyor zaten. Şimdiden kolay gelsin..

slmm canımmmmmmmmmmmm..
toparlanmanaa sevındım..
ee artık gürkan hoca ıle yenıden baslıcazzzzzzzzzzzzzzz sende bıze katıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…