umurım rahat geçer,uyumak değilde uyanmaktan korkuyorum zor uyanıyorum çünkü.inş.bu öyle olmaz.opuya giderken yanıma neler alıyım canım sanada sorayım
yok canım ameliyat olmayacağım ben.
opuyu sormuştum ameliyat gibimi oluyor diye:18::18:
canım yarın başlanacak bir sorun çıkmazsa iğnelere
canım benim özel hastane idi hiç birsey almadım önlük bone terlik veriyorlar yattım çıktık yine geldigim kıyafetlerle sıkmayan rahat seyler giy aslında hangi kıyafet seni o gün mutlu hissettirecekse giy :) uyanamamayı dert etme ben opu harici çok anestezi aldım ameliyatlar yüzünden :) her seferinde uyandırıyorlar bir seklde sen aklına getirme rahat ol süper bir sey ben ilk opumda uçuyordum nerdeyse drla bir lay lay adam giderken arkasından bağırıyordum gene gel bakkkkkkkk :)
Canim ameliyattaki gibi fazla dozda narkoz vermiyorlar,odaya getirilirken bile uyanmış gibi oluyorsun.ama ben narkoz almayı seviyorum)))
Kızlarrr bi çok kişi tedaviye başlamış yada başlamayı bekliyor hepinizin adına çok sevindim inşallah hayırlı uğurlu olur tedaviniz hepinizi bebişlerine kavuşturur bu zorlu sürećte Allah yardımcınız olsun uzun süredir giremiyordum bazı sıkıntılardan dolayı benim bebişde onca zorluğa rağmen mücadele etti beni bırakmadı 14 haftalık oldu şükür Allahım inşallah kucağımada almayı nasib eder hepinizi çok öptmm
Kızlarrr bi çok kişi tedaviye başlamış yada başlamayı bekliyor hepinizin adına çok sevindim inşallah hayırlı uğurlu olur tedaviniz hepinizi bebişlerine kavuşturur bu zorlu sürećte Allah yardımcınız olsun uzun süredir giremiyordum bazı sıkıntılardan dolayı benim bebişde onca zorluğa rağmen mücadele etti beni bırakmadı 14 haftalık oldu şükür Allahım inşallah kucağımada almayı nasib eder hepinizi çok öptmm
Ahmet Özhan biliyorsunuz yeni evlendi kendisi 64 eşi 50 yaşında. Eşi tedavi görmüş ve 2,5 aylık hamileymiş. Bizim neyimiz eksik hemen hamile kalmamız lazım
yok canım ameliyat olmayacağım ben.
opuyu sormuştum ameliyat gibimi oluyor diye:18::18:
canım yarın başlanacak bir sorun çıkmazsa iğnelere
Parsencimm hayirli olsun canimm basliyosun demekk:))alllah sansini da bahtinida acik etsin su gibi bi tedavin olsunn bebisli sonucu olsun insallahh
Canim nerdesin sen çok merak ettik seniKızlarrr bi çok kişi tedaviye başlamış yada başlamayı bekliyor hepinizin adına çok sevindim inşallah hayırlı uğurlu olur tedaviniz hepinizi bebişlerine kavuşturur bu zorlu sürećte Allah yardımcınız olsun uzun süredir giremiyordum bazı sıkıntılardan dolayı benim bebişde onca zorluğa rağmen mücadele etti beni bırakmadı 14 haftalık oldu şükür Allahım inşallah kucağımada almayı nasib eder hepinizi çok öptmm
Canım mesajı kime yazdığın belli değil kime yazdiysan alıntı yaparak yaz tatlım hemde cevabını rahat alırsınRabbim kalana ömür nasip etsin. Nerde oldun Tedavini canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhh kuzummm nedesen haklisin inanki ama okadar üst üste gelen sorunlar sıkıntılar olduki inşallah bundan sonra bi sorun kalmaz. Bebişten yana bi şikayetimiz yok şükür cinsiyeti belli olduda doktor söylemedi gıcık oldum 1 ay sonra gel dedi bekliyemem dedim 2 hafta sonra gelirim pazartesi randevum var haber veririm mutlaka herkez erkektir diyo genelde parsendeCanim nerdesin sen çok merak ettik seni
Çok şükür bebisinin iyi olmasına sevindim cinsiyeti belli mi :26:bizi bukadar habersiz bırakma
canım çok şükür :) Allahım kucağında sevdirsin tatlım :)
Inşallah rabbim sağlıkı bir şekilde kucağına almayı ayağında sallayarak uyutmayı nasip etsin :) biz öyle büyüdük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım mesajı kime yazdığın belli değil kime yazdiysan alıntı yaparak yaz tatlım hemde cevabını rahat alırsın
Kizlar ims ne demek bilen varsa yazabilir mi
bebişim çoooooook teşekkür ederim.dualarınızla olacak inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı..
sen bekliyorsun dimi.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?