2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
umurım rahat geçer,uyumak değilde uyanmaktan korkuyorum zor uyanıyorum çünkü.inş.bu öyle olmaz.opuya giderken yanıma neler alıyım canım sanada sorayım

canım benim özel hastane idi hiç birsey almadım önlük bone terlik veriyorlar yattım çıktık yine geldigim kıyafetlerle sıkmayan rahat seyler giy aslında hangi kıyafet seni o gün mutlu hissettirecekse giy :) uyanamamayı dert etme ben opu harici çok anestezi aldım ameliyatlar yüzünden :) her seferinde uyandırıyorlar bir seklde sen aklına getirme rahat ol süper bir sey ben ilk opumda uçuyordum nerdeyse drla bir lay lay adam giderken arkasından bağırıyordum gene gel bakkkkkkkk :)

yok canım ameliyat olmayacağım ben.
opuyu sormuştum ameliyat gibimi oluyor diye:18::18:
canım yarın başlanacak bir sorun çıkmazsa iğnelere

Canim ameliyattaki gibi fazla dozda narkoz vermiyorlar,odaya getirilirken bile uyanmış gibi oluyorsun.ama ben narkoz almayı seviyorum)))

Kızlarrr bi çok kişi tedaviye başlamış yada başlamayı bekliyor hepinizin adına çok sevindim inşallah hayırlı uğurlu olur tedaviniz hepinizi bebişlerine kavuşturur bu zorlu sürećte Allah yardımcınız olsun uzun süredir giremiyordum bazı sıkıntılardan dolayı benim bebişde onca zorluğa rağmen mücadele etti beni bırakmadı 14 haftalık oldu şükür Allahım inşallah kucağımada almayı nasib eder hepinizi çok öptmm

anladım canım.çok sagol.demekki sarhoş gibi oldun adama bile laf attın ha..
allah seni güldürdün beni

Canim ameliyattaki gibi fazla dozda narkoz vermiyorlar,odaya getirilirken bile uyanmış gibi oluyorsun.ama ben narkoz almayı seviyorum)))

evet narkoz almayı bende seviyorum.sanki içki içmişimde çakırkeyif olmuşum gibi uykuya daldım.güzeldi ama uyanırken nefesim kesildi de ondan diyorum
fazla doz vermediklerini öğrendiğim iyi oldu.teşekkür ederim canım

canım çok şükür :) Allahım kucağında sevdirsin tatlım :)

Inşallah rabbim sağlıkı bir şekilde kucağına almayı ayağında sallayarak uyutmayı nasip etsin :) biz öyle büyüdük

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahmet Özhan biliyorsunuz yeni evlendi kendisi 64 eşi 50 yaşında. Eşi tedavi görmüş ve 2,5 aylık hamileymiş. Bizim neyimiz eksik hemen hamile kalmamız lazım

yok canım ameliyat olmayacağım ben.
opuyu sormuştum ameliyat gibimi oluyor diye:18::18:
canım yarın başlanacak bir sorun çıkmazsa iğnelere

Parsencimm hayirli olsun canimm basliyosun demekk:))alllah sansini da bahtinida acik etsin su gibi bi tedavin olsunn bebisli sonucu olsun insallahh

Parsencimm hayirli olsun canimm basliyosun demekk:))alllah sansini da bahtinida acik etsin su gibi bi tedavin olsunn bebisli sonucu olsun insallahh

bebişim çoooooook teşekkür ederim.dualarınızla olacak inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı..
sen bekliyorsun dimi.:26:

Canim nerdesin sen çok merak ettik seni
Çok şükür bebisinin iyi olmasına sevindim cinsiyeti belli mi :26:bizi bukadar habersiz bırakma

Rabbim kalana ömür nasip etsin. Nerde oldun Tedavini canım

Canim Allah bağışlasin evladını. Nerde oldun Tedavini canım. ne zorluk yaşadın ki. Rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel olmuyor

Rabbim kalana ömür nasip etsin. Nerde oldun Tedavini canım

Canım mesajı kime yazdığın belli değil kime yazdiysan alıntı yaparak yaz tatlım hemde cevabını rahat alırsın

Canim nerdesin sen çok merak ettik seni
Çok şükür bebisinin iyi olmasına sevindim cinsiyeti belli mi :26:bizi bukadar habersiz bırakma
Ahhh kuzummm nedesen haklisin inanki ama okadar üst üste gelen sorunlar sıkıntılar olduki inşallah bundan sonra bi sorun kalmaz. Bebişten yana bi şikayetimiz yok şükür cinsiyeti belli olduda doktor söylemedi gıcık oldum 1 ay sonra gel dedi bekliyemem dedim 2 hafta sonra gelirim pazartesi randevum var haber veririm mutlaka herkez erkektir diyo genelde parsende bakalim sağlıklı olsunda

canım çok şükür :) Allahım kucağında sevdirsin tatlım :)

Ćok Teşekkürler aminn inşallah

Inşallah rabbim sağlıkı bir şekilde kucağına almayı ayağında sallayarak uyutmayı nasip etsin :) biz öyle büyüdük

Aynen inşallah bizede nasib olur cocuklarimizi öyle uyutmak

mrb canım. Allahım kalan evladına ömür versin. Nerde oldun tedavini canım

Kizlar ims ne demek bilen varsa yazabilir mi

IMS en kaliteli mikroskop gibi bişey sanırım. yani spermin ve yumurtanın 2000 kat buyutup genetiğine bakiliyomus. Böylelikle en kaliteli sperm ve yumurtayı kullanıyorlar mis. Yanlış bilgi vermedilerse böyle

bebişim çoooooook teşekkür ederim.dualarınızla olacak inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı..
sen bekliyorsun dimi.:26:

Teknik olarak evett cicimm:))ikinci tedaviyi bekliyorum diyebiliriz..ilk denemeyi yaptik tatlim sali gunu negatif sonuc aldik..rabbimm hepimizin yüzünü guldursun tatlimm sira sira verelim mujdeli haberleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…