2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar ims ne demek bilen varsa yazabilir mi
Canim spermin 6000 ile 8000 kat buyutulmesi demek genellikle morfoloji sorunu varsa çok fayda sagliyormus

Oyy kuzum siz yeterki iyi olun bende kız diyorum biranda içime doğdu sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil

Canim spermin 6000 ile 8000 kat buyutulmesi demek genellikle morfoloji sorunu varsa çok fayda sagliyormus

Oyy kuzum siz yeterki iyi olun bende kız diyorum biranda içime doğdu sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil
Melimdacimm yaa senin ilk iki denemen su hospital da mi oldu?ben mi yanlis okudum acaba?bide su imsi olayini bende arastiriyorum.manisadayim ama muhtemelen ikinci tedaviyi izmir de yaptiracagim.yavas yavas merkez arayisina girdim de..

Teknik olarak evett cicimm:))ikinci tedaviyi bekliyorum diyebiliriz..ilk denemeyi yaptik tatlim sali gunu negatif sonuc aldik..rabbimm hepimizin yüzünü guldursun tatlimm sira sira verelim mujdeli haberleri inşallah

canım bayadır gelemedim ya senden haberim yok.hala test gününü bekliyorsun sanıyordum.
hayırlısı olsun tatlım hakkımızda,amin inşallah sende arkamızdan gel canım

mrb canım. Allahım kalan evladına ömür versin. Nerde oldun tedavini canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah ben istanbul tüpbebekte yaptirdim ilkdenememdi

Saol teyzesi iyiyiz çok şükür hadi baklim bende kiz cok severim sen nasılsın canım ne durumdasin naptin basladinmi basliyckmisin yakinda

Melimdacimm yaa senin ilk iki denemen su hospital da mi oldu?ben mi yanlis okudum acaba?bide su imsi olayini bende arastiriyorum.manisadayim ama muhtemelen ikinci tedaviyi izmir de yaptiracagim.yavas yavas merkez arayisina girdim de..

Doğru haturliyosun canım 2.ve. 3. Denemem şu hast oldu doktor çok iyi ilgili almanyadan gelmiş ben çok memnundum emriyoskop diye bir cihaz var orda emriyolar el değmeden 24 saat ordan takip ediliyor ben 4.deneme de imsi düşündüğüm için orayı tercih etmiyorum izmirde bir tek Smyrna tup bebek merkezinde varmış aradım konuştum 1 yıldır uygulanıyor ve cok olumlu sonuçlar aldık dedi kahraman koldaya gitmeyi düşünüyorum opu ve transferi orda yapıyor zaten ortagiymiş haziranda randevu alıp gidicem temmuz gibide başlarım nasipse

Dr.aret kamar da tedaviye baslayan var mi

Saol teyzesi iyiyiz çok şükür hadi baklim bende kiz cok severim sen nasılsın canım ne durumdasin naptin basladinmi basliyckmisin yakinda
Temmuz da başlamayı düşünüyorum kuzum dua et canım benim için hamislerin duası kabul olurmuş

Hayirli olsun canim insallahh bu sefer hayirlisiyla kavusursun bebegine..ya bende embriyoskop icin istiyorum su hospitali.ilk denemde yumurta azda olsa m2 kalitesinde iki yumurta vardi ikinci gun dollenmede de sorun yoktu ama üçüncü gun 5 hucreli orta kalite embriyo transferi yapildi...o yüzden embrikosyop olayi gelisimi kontrol etmek ve sikinti nerde bulmak icin iyi olur diye düşünüyorum ama ote yandan esimin morfoloji sorunu var % 1 bunun icin de imsi iyi olur ginj geliyo..demekki diyorum sperm yumurtayı dolleyebilecek kadar ii durumda ama gelisim asamasinda yeterli olmayabiliyor..imsi de sadece smyrna art da mi varmis?

allah size bağışlasin canım. bende ilk kez deniycem. Hisar hastanesi ümraniye yi düşünüyorum. eşimde sperm sayısı düşük ve hareketli yok. inşallah Rabbimin izniyle olur

Herkese iyi akşamlar canlar
Benim için çok uzun bir zaman olarak geçen bir ayın sonunda bugünkü kontrolümüze gittik Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde oğluşumuz geliyormuş Rabbim hayırlısını versin
Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin hepimize annelik nasip etsin hepimizi sevindirsin inşallah 41 meryem okumanızı ve aylık yumurtlama akıntınızı takip etmenizi hep araştırmanızı Allah'tan ümidinizi kesmemenizi tavsiye ederim Rabbim büyüktür

Selam guzel anne adaylari. Umarim herkes bi gun kavusur bebislerine. Ben de hep dua ediyorum Tüm tedavideki arkadaslara

mrb canım. Allahım bağışlasin yavrunuzu. Nerde tedavi görmüştün canım. bende istanbul Hisar hastanesi düşünüyorum

zuhal bende seni düşündüm bugün.demekki mucizen erkekmiş.allah tamamına erdirsin inş.allah analı babalı büyütsün canım benim.bize dua et lütfen

mrb canım. Allahım bağışlasin yavrunuzu. Nerde tedavi görmüştün canım. bende istanbul Hisar hastanesi düşünüyorum

Allah razı olsun canım 3. Tüp Bebek tedavime başlamadan süpriz yaptı bebiş hamdolsun Kadir Mevlam size ve bütün isteyen arkadaşlara böyle süprizler yaşatsın dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…