- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canim spermin 6000 ile 8000 kat buyutulmesi demek genellikle morfoloji sorunu varsa çok fayda sagliyormusKizlar ims ne demek bilen varsa yazabilir mi
Ahhh kuzummm nedesen haklisin inanki ama okadar üst üste gelen sorunlar sıkıntılar olduki inşallah bundan sonra bi sorun kalmaz. Bebişten yana bi şikayetimiz yok şükür cinsiyeti belli olduda doktor söylemedi gıcık oldum 1 ay sonra gel dedi bekliyemem dedim 2 hafta sonra gelirim pazartesi randevum var haber veririm mutlaka herkez erkektir diyo genelde parsendebakalim sağlıklı olsunda
Ćok Teşekkürler aminn inşallah
Aynen inşallah bizede nasib olur cocuklarimizi öyle uyutmak
Melimdacimm yaa senin ilk iki denemen su hospital da mi oldu?ben mi yanlis okudum acaba?bide su imsi olayini bende arastiriyorum.manisadayim ama muhtemelen ikinci tedaviyi izmir de yaptiracagim.yavas yavas merkez arayisina girdim de..Canim spermin 6000 ile 8000 kat buyutulmesi demek genellikle morfoloji sorunu varsa çok fayda sagliyormus
Oyy kuzum siz yeterki iyi olun bende kız diyorum biranda içime doğdu sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil
Teknik olarak evett cicimm:))ikinci tedaviyi bekliyorum diyebiliriz..ilk denemeyi yaptik tatlim sali gunu negatif sonuc aldik..rabbimm hepimizin yüzünü guldursun tatlimm sira sira verelim mujdeli haberleri inşallah
mrb canım. Allahım kalan evladına ömür versin. Nerde oldun tedavini canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim spermin 6000 ile 8000 kat buyutulmesi demek genellikle morfoloji sorunu varsa çok fayda sagliyormus
Oyy kuzum siz yeterki iyi olun bende kız diyorum biranda içime doğdu sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil
Melimdacimm yaa senin ilk iki denemen su hospital da mi oldu?ben mi yanlis okudum acaba?bide su imsi olayini bende arastiriyorum.manisadayim ama muhtemelen ikinci tedaviyi izmir de yaptiracagim.yavas yavas merkez arayisina girdim de..
Temmuz da başlamayı düşünüyorum kuzum dua et canım benim için hamislerin duası kabul olurmuşAmin canım inşallah ben istanbul tüpbebekte yaptirdim ilkdenememdi
Saol teyzesi iyiyiz çok şükür hadi baklim bende kiz cok severimsen nasılsın canım ne durumdasin naptin basladinmi basliyckmisin yakinda
Temmuz da başlamayı düşünüyorum kuzum dua et canım benim için hamislerin duası kabul olurmuş
Az kaldı seninde hayirlisyla inşallah. Ederim tabi canim hep aklımdasınız zaten her zaman
Hayirli olsun canim insallahh bu sefer hayirlisiyla kavusursun bebegine..ya bende embriyoskop icin istiyorum su hospitali.ilk denemde yumurta azda olsa m2 kalitesinde iki yumurta vardi ikinci gun dollenmede de sorun yoktu ama üçüncü gun 5 hucreli orta kalite embriyo transferi yapildi...o yüzden embrikosyop olayi gelisimi kontrol etmek ve sikinti nerde bulmak icin iyi olur diye düşünüyorum ama ote yandan esimin morfoloji sorunu var % 1 bunun icin de imsi iyi olur ginj geliyo..demekki diyorum sperm yumurtayı dolleyebilecek kadar ii durumda ama gelisim asamasinda yeterli olmayabiliyor..imsi de sadece smyrna art da mi varmis?Doğru haturliyosun canım 2.ve. 3. Denemem şu hast oldu doktor çok iyi ilgili almanyadan gelmiş ben çok memnundum emriyoskop diye bir cihaz var orda emriyolar el değmeden 24 saat ordan takip ediliyor ben 4.deneme de imsi düşündüğüm için orayı tercih etmiyorum izmirde bir tek Smyrna tup bebek merkezinde varmış aradım konuştum 1 yıldır uygulanıyor ve cok olumlu sonuçlar aldık dedi kahraman koldaya gitmeyi düşünüyorum opu ve transferi orda yapıyor zaten ortagiymiş haziranda randevu alıp gidicem temmuz gibide başlarım nasipse
Amin canım inşallah ben istanbul tüpbebekte yaptirdim ilkdenememdi
Saol teyzesi iyiyiz çok şükür hadi baklim bende kiz cok severimsen nasılsın canım ne durumdasin naptin basladinmi basliyckmisin yakinda
Herkese iyi akşamlar canlar
Benim için çok uzun bir zaman olarak geçen bir ayın sonunda bugünkü kontrolümüze gittik Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde oğluşumuz geliyormuş Rabbim hayırlısını versin
Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin hepimize annelik nasip etsin hepimizi sevindirsin inşallah 41 meryem okumanızı ve aylık yumurtlama akıntınızı takip etmenizi hep araştırmanızı Allah'tan ümidinizi kesmemenizi tavsiye ederim Rabbim büyüktür
Herkese iyi akşamlar canlar
Benim için çok uzun bir zaman olarak geçen bir ayın sonunda bugünkü kontrolümüze gittik Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde oğluşumuz geliyormuş Rabbim hayırlısını versin
Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin hepimize annelik nasip etsin hepimizi sevindirsin inşallah 41 meryem okumanızı ve aylık yumurtlama akıntınızı takip etmenizi hep araştırmanızı Allah'tan ümidinizi kesmemenizi tavsiye ederim Rabbim büyüktür
Selam guzel anne adaylari. Umarim herkes bi gun kavusur bebislerine. Ben de hep dua ediyorum Tüm tedavideki arkadaslara
mrb canım. Allahım bağışlasin yavrunuzu. Nerde tedavi görmüştün canım. bende istanbul Hisar hastanesi düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
phaladan haber var mı kızlar, ben mi atladım göremedim yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?