phaladan haber var mı kızlar, ben mi atladım göremedim yoksaaaa
zuhal bende seni düşündüm bugün.demekki mucizen erkekmiş.allah tamamına erdirsin inş.allah analı babalı büyütsün canım benim.bize dua et lütfen
22 gibi yazarım demişti de ondan sordum... teşekkürler tatlımYok güzelim bi haber...zaten geç gidecem demişti
Canım Allah razı olsun kontrollerden sonra görünüyorum ya da çevremle o zaman görüşüyorum iyi haber vermek için canım çok zaman dualarımdasınız birisi bebeğimi sorduğu zaman dahi sizlere dua ediyorum ve sorana da ettiriyorum Rabbim sana da bütün isteyen arkadaşlarımıza da bu heyecanı yaşatsın inşallah
ay canım çok sagol.allahım bebeğinizi hayırlısıyla kucağııza almayı nasip etsin
Dosyamı alabilsem dışardan rapor alacamda dosyayı vermiyolar.amh yaptırıp rezerv azlığına evraklarımı alamasamda rapor çıkartırabilirmiyim.özelde kime gidiyosun neresi iyi bu tedavilerde.
bende seni bekliyodum şekerimmmmmmSenden tekrarvtahlil isterler canım, ben acıbademe gidiyorum çık memnunum canım
Bende dua istiyorum lütfenO
İnşallah hepimizz muradimiza tez zamanda ereriz.
Herkese iyi akşamlar canlar
Benim için çok uzun bir zaman olarak geçen bir ayın sonunda bugünkü kontrolümüze gittik Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde oğluşumuz geliyormuş Rabbim hayırlısını versin
Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin hepimize annelik nasip etsin hepimizi sevindirsin inşallah 41 meryem okumanızı ve aylık yumurtlama akıntınızı takip etmenizi hep araştırmanızı Allah'tan ümidinizi kesmemenizi tavsiye ederim Rabbim büyüktür
allah size bağışlasin canım. bende ilk kez deniycem. Hisar hastanesi ümraniye yi düşünüyorum. eşimde sperm sayısı düşük ve hareketli yok. inşallah Rabbimin izniyle olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence transferde uyutup test gününe kadar uyandırmasalar, en zor geçen günler onlar
Yok cnm sen yine karistirdin sanirim))
Ben snn opun cumartesi mi olcakmis dedim :))
Benim ki yarib belli olur kntrol var yine
Snn netlestimi ?kac yumi gorunuyormus
Evet canim ege bölgesinde sadece Smyrnada varmış bende oyüzden orayı düşünüyorum iade Acıbadem bursada olabilirHayirli olsun canim insallahh bu sefer hayirlisiyla kavusursun bebegine..ya bende embriyoskop icin istiyorum su hospitali.ilk denemde yumurta azda olsa m2 kalitesinde iki yumurta vardi ikinci gun dollenmede de sorun yoktu ama üçüncü gun 5 hucreli orta kalite embriyo transferi yapildi...o yüzden embrikosyop olayi gelisimi kontrol etmek ve sikinti nerde bulmak icin iyi olur diye düşünüyorum ama ote yandan esimin morfoloji sorunu var % 1 bunun icin de imsi iyi olur ginj geliyo..demekki diyorum sperm yumurtayı dolleyebilecek kadar ii durumda ama gelisim asamasinda yeterli olmayabiliyor..imsi de sadece smyrna art da mi varmis?
Herkese iyi akşamlar canlar
Benim için çok uzun bir zaman olarak geçen bir ayın sonunda bugünkü kontrolümüze gittik Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde oğluşumuz geliyormuş Rabbim hayırlısını versin
Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin hepimize annelik nasip etsin hepimizi sevindirsin inşallah 41 meryem okumanızı ve aylık yumurtlama akıntınızı takip etmenizi hep araştırmanızı Allah'tan ümidinizi kesmemenizi tavsiye ederim Rabbim büyüktür
Geldi geldi yavrum şimdi yazar bende meraktan catladimphaladan haber var mı kızlar, ben mi atladım göremedim yoksaaaa
Vallahi canim inanmazsın bende hep eşime ayn8 şeyi söylüyorum hatta diyorumki versinler damardan ilaci pozitif olana kadar denesinler ben uyuyaym hic bu olaylari yaşamayayim :)
Canım 3 yumurta büyümüş çok şükür ama cumartesi değil p.tesi olacak opu ayyy inşallah küçük olan o dördüncüde büyür
opun kolay geçsin artık en güzel anlar başlıyorrrCanlar hepinize bol bebişli günler. Bugün doktorla konuştum artık içime sinmedi dedim. Beni çok rahatlattı sağolsun. Cumartesi opu var ve çok heyecanlıyım. 10 tane falan yumurta alırız dedi. Rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah. Hiç birimiz kendimizi yalnız hissetmeyelim. Sayımız inanın çok fazla. Bugün muayene için gittiğimde tıklım tıklımdı. Görseniz hep gençler. Ayrıca tüp bebek için Türkiyede olduğuma da ayrı bir sevindim. Salonda İngiliz, Zenci, Arap ne ararsan vardı. Niye bunlar bizim ülkeye geliyor demek ki var bi sebebi dedim. Herkes moralini yüksek tutsun. Bugün aldığım tavsiye de bu yönde. Mutluluk hormonu bence etkiliyor.
cnm spermlerimizin kalitesini öğrenicez hafatya ona göre karar vericez:26:sen ne zaman başlayacaksın peki ??
hayırlı olsun güzel günler başlamış inşlh bebeğin sana sıkı sıkı tuıtunur....2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözünaydın hayırlı olsun sonuna kadar gitsin darısı bizlere..Başlangıçta rezerv azlığı sebebiyle başladığım tüp bebek maceramın sonradan sebepsiz infertilite olduğunu öğrendim. 6yıllık evliyim ve 5 tüp bebek denemem oldu. İkincisinde 5.gin embriyosu idi ve hamile kaldım ancak kan pıhtılaşmsı yüzünden 11. Haftada kaybettim. 4 yıllık serüvende bu kaybımın üzerine 1 dondurulmuşlarla olmak üzere 3 deneme daha yaptık ve en sonunda bugün 5. Tüp bebek tedavimin başarılı olduğunu öğrendim . Bu sefer 3. Gün embriyosu 3 adet konmuştu ve 12. Gün değerim 304.1 çıktı. Umarım katlanarak devam eder.... Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin arkadaşlarım. Bu yazıyı moraliniz bozulmasın Allah verecekse 5. De 10. Bile verir demek istediğim için yazdım. Sevgiler....
cnm takdir allahın bu bebeğine rabbim ömür versin....slm canlarrrrrrrrr.benim bebek tek artıkhayırlısı olsun dedik elden bişe gelmez.bu meleğimiz ii şükür kalp atışıda duyuldu şükürler olsun..
tedaviye başlayanlar çoğaldı senin de hayırlı olsun güzel bol kaliteli yumoşların bebeğin seninle olsun....yok canım ameliyat olmayacağım ben.
opuyu sormuştum ameliyat gibimi oluyor diye:18::18:
canım yarın başlanacak bir sorun çıkmazsa iğnelere
imsi yöntemi 7000 kat büyütülerek bakılıyor spermlere benim eşimde sayı az olduğundan imsi yöntemiyle bakıyorlar cnm çokda iyi oluyor..Kizlar ims ne demek bilen varsa yazabilir mi
maşallah paşa geliyorHerkese iyi akşamlar canlar
maşaşlahhh bak hele 3 tane varmış ne güzelCanım 3 yumurta büyümüş çok şükür ama cumartesi değil p.tesi olacak opu ayyy inşallah küçük olan o dördüncüde büyür
opun kolay geçsin artık en güzel anlar başlıyorrr
cnm spermlerimizin kalitesini öğrenicez hafatya ona göre karar vericez:26:
hayırlı olsun güzel günler başlamış inşlh bebeğin sana sıkı sıkı tuıtunur....
gözünaydın hayırlı olsun sonuna kadar gitsin darısı bizlere..
cnm takdir allahın bu bebeğine rabbim ömür versin....
tedaviye başlayanlar çoğaldı senin de hayırlı olsun güzel bol kaliteli yumoşların bebeğin seninle olsun....
imsi yöntemi 7000 kat büyütülerek bakılıyor spermlere benim eşimde sayı az olduğundan imsi yöntemiyle bakıyorlar cnm çokda iyi oluyor..
maşallah paşa geliyor
bende seni bekliyodum şekerimmmmmm
inşlh bende sizin yaptığınız listeye girebilirimşu anda senin şu yaptığın listeye girebildiğim için çoooooooook mutluyum canım
teşekkür ederim tatlım.amin inş..
Önünde 3 gün var elbette buyur canim.inşallah olgun,güzel yumurtalarin çıkar.nenem persembeyi cumaya bağlayan gece mubarektir der dua edelim birbirimize.allah dualarimizi kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?