2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çatlatma iğnemi vurdum ve son iğneyi de kullanmış oldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Hepinizden dualarınızı bekliyorum. Benim elimden gelen bu kadar.

zuhal bende seni düşündüm bugün.demekki mucizen erkekmiş.allah tamamına erdirsin inş.allah analı babalı büyütsün canım benim.bize dua et lütfen

Canım Allah razı olsun kontrollerden sonra görünüyorum ya da çevremle o zaman görüşüyorum iyi haber vermek için canım çok zaman dualarımdasınız birisi bebeğimi sorduğu zaman dahi sizlere dua ediyorum ve sorana da ettiriyorum Rabbim sana da bütün isteyen arkadaşlarımıza da bu heyecanı yaşatsın inşallah

ay canım çok sagol.allahım bebeğinizi hayırlısıyla kucağııza almayı nasip etsin

Dosyamı alabilsem dışardan rapor alacamda dosyayı vermiyolar.amh yaptırıp rezerv azlığına evraklarımı alamasamda rapor çıkartırabilirmiyim.özelde kime gidiyosun neresi iyi bu tedavilerde.

Senden tekrarvtahlil isterler canım, ben acıbademe gidiyorum çık memnunum canım

Bende dua istiyorum lütfenO
İnşallah hepimizz muradimiza tez zamanda ereriz.

Tabiki ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah taz zamanda dualarımızı kabul etsin

Canımmm ne güzel haber çok sevindim Allah saglıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah evlatlarımızı ne kadar oldu senin bayadır gelemiyorum senide merak ediyordum iyi oldu gördüğüm

Inşallah Hayırlısı olur sizin adınıza tedaviniz olumlu sonuçlanır bebisinize kavuşursunuz ben avrupa yakasında oturruyorum o taraftaki hastaneler hakkında pek bi bilgim yok inşallah memnun kalirsiniz

Yok cnm sen yine karistirdin sanirim ))
Ben snn opun cumartesi mi olcakmis dedim :))
Benim ki yarib belli olur kntrol var yine
Snn netlestimi ?kac yumi gorunuyormus

Canım 3 yumurta büyümüş çok şükür ama cumartesi değil p.tesi olacak opu ayyy inşallah küçük olan o dördüncüde büyür

Evet canim ege bölgesinde sadece Smyrnada varmış bende oyüzden orayı düşünüyorum iade Acıbadem bursada olabilir
gozunaydin canım oglus geliyor bu sene oglan senesi Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
phaladan haber var mı kızlar, ben mi atladım göremedim yoksaaaa
Geldi geldi yavrum şimdi yazar bende meraktan catladim

Son düzenleme:
Vallahi canim inanmazsın bende hep eşime ayn8 şeyi söylüyorum hatta diyorumki versinler damardan ilaci pozitif olana kadar denesinler ben uyuyaym hic bu olaylari yaşamayayim :)

Aslında bakma bu yaşadıklarımızda sonuçta çok mübarek ve bizlere sevap kazandıran şeyler. Bu da güzel

Canım 3 yumurta büyümüş çok şükür ama cumartesi değil p.tesi olacak opu ayyy inşallah küçük olan o dördüncüde büyür

Önünde 3 gün var elbette buyur canim.inşallah olgun,güzel yumurtalarin çıkar.nenem persembeyi cumaya bağlayan gece mubarektir der dua edelim birbirimize.allah dualarimizi kabul etsin

opun kolay geçsin artık en güzel anlar başlıyorrr
sen ne zaman başlayacaksın peki ??
cnm spermlerimizin kalitesini öğrenicez hafatya ona göre karar vericez:26:
2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun güzel günler başlamış inşlh bebeğin sana sıkı sıkı tuıtunur....
gözünaydın hayırlı olsun sonuna kadar gitsin darısı bizlere..
slm canlarrrrrrrrr.benim bebek tek artıkhayırlısı olsun dedik elden bişe gelmez.bu meleğimiz ii şükür kalp atışıda duyuldu şükürler olsun..
cnm takdir allahın bu bebeğine rabbim ömür versin....
yok canım ameliyat olmayacağım ben.
opuyu sormuştum ameliyat gibimi oluyor diye:18::18:
canım yarın başlanacak bir sorun çıkmazsa iğnelere
tedaviye başlayanlar çoğaldı senin de hayırlı olsun güzel bol kaliteli yumoşların bebeğin seninle olsun....
Kizlar ims ne demek bilen varsa yazabilir mi
imsi yöntemi 7000 kat büyütülerek bakılıyor spermlere benim eşimde sayı az olduğundan imsi yöntemiyle bakıyorlar cnm çokda iyi oluyor..
maşallah paşa geliyor

maşaşlahhh bak hele 3 tane varmış ne güzel
pazartesi güzel geçsin opun ayyy sayılı günller kaldı ne güzel ben heyecanlanıyorum burda

şu anda senin şu yaptığın listeye girebildiğim için çoooooooook mutluyum canım
teşekkür ederim tatlım.amin inş..

bende seni bekliyodum şekerimmmmmm

Geldim geldim canım bende sana yazacaktım. Üç tane yumurta büyümüş teyzesi bir tanede küçük var. Cumartesi değilde pazartesi opu olavak veya salı dedi. İnşallah o tek kalanda büyür inşallah canım ne olur dua et.

şu anda senin şu yaptığın listeye girebildiğim için çoooooooook mutluyum canım
teşekkür ederim tatlım.amin inş..
inşlh bende sizin yaptığınız listeye girebilirim
güzel günler hep seninle olsun ne heyecan başlamıştır sende

Önünde 3 gün var elbette buyur canim.inşallah olgun,güzel yumurtalarin çıkar.nenem persembeyi cumaya bağlayan gece mubarektir der dua edelim birbirimize.allah dualarimizi kabul etsin

Evet canım edelim edelim saat tam buçukta gözlerimizi kapatalım birbirimiz için dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…