anladım canım rabbim hakımızda hayırlısı versin bir akrabamında 6 aylık bebeği karnında öldü tek böbreği varmış doğuştan tam amaliyat olacakken hamileymiş ertelediler doktor 7 aya kadar yaşarsa küvezde bakarız demişler rabbim ama nasip etmedi allah onada sabırlar versin bizede inşallah bende 2 transfere gidicem artık hayırlısı hepimiz için :)
Teşekkür ederim arkadaşım inşallahbyarında güzel haberler veririm sizeamin canım :)
canım çok sevindimmmmmmmm :) yarında güzel haberlerin devamı gelir inşallahhhhhhhhh :)
canım şubatın sonunda esk acıbademde hist. 550tl verdim :)
canım seninde 7. gün olmuş maşallah :) hadi bakalım güzel habere az kaldı iiiiiiiiiinnnnşallllaaaaahhhhh :)
canımmmmmm süpeeeeeeeeeeerinşallah hersey gönlündeki gibi gider :)
geçmiş olsun canım darısı bebişlereeeeeeeeee :)
tez zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah. İnşallah bebişinin sana tutunduğu haberinle mutlu oluruz...
ay harikasın canm ya cok sevinirim çok iyi olurvalla çok mutlu ettin beni Allahım karsına cıkarsın inşallah iyiliğini canm benm
kızlarrrrrrrr hala sersem gıbıyımmm...narkozun etkısı mı ne basımı uykudan kaldıramıom...bılıo musunuz histeroskopi sonrası uyurken ruya gördum ve profilimdekı gıbı esmer bı kız çocugu dillenmeye yenı baslamışş bı seyler söyleyip nası bana bakarak guluyordu anlatamammm...çoookkk guzeldiiiiiiii
ülkemin güzel şehri izmirden kocaman günaydınlar.
Bende geçen ay histereskopi yaptırdım 1500 dü 1200 e düştüler .
İnşallah canım şu döllenme meselesi beni korkutuyor açıkcası ama hayırlısı diyelim
Eğer yumurtalar kaliteliyse cnm öyle ya da öyle döllenecekler kafanı yormaaa ya da teke tek transfere gitsen bile finalin muhteşem olur inşallahh cnm içini ferah tutttt lütfen... işin zor kısmını atlattın ya gerisi gelirr Allahın izniyleee
İnşallah canım benim
amin canım :)
canım seninde 7. gün olmuş maşallah :) hadi bakalım güzel habere az kaldı iiiiiiiiiinnnnşallllaaaaahhhhh :)
:)
aydın günlerimiz olsun inşallahhhhh
tatlım okudum 4 ünü de almışlar çok sevindim, inşallah sonunda da çok güzel haberler alacağız tatlımmmm
Bende geçen ay histereskopi yaptırdım 1500 dü 1200 e düştüler .
İnşallah canım benim
canımmm bugünn büyükk günn... bir kaç saate hastaneden güzel haber gelecek ve hepsi döllendi diyeceklerrrr...
canımm benimmm çok çok sağoll inşallah diyorum artıkk sadeceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?