2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allahımdan isterken hep hayırlısı ve sağlıklısıyla istedim, Allahım bize nasip edecekse böyle etsin amin

Teşekkür ederim arkadaşım inşallahbyarında güzel haberler veririm size

tez zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah. İnşallah bebişinin sana tutunduğu haberinle mutlu oluruz...

İnşallah canım şu döllenme meselesi beni korkutuyor açıkcası ama hayırlısı diyelim

ay harikasın canm ya cok sevinirim çok iyi olur valla çok mutlu ettin beni Allahım karsına cıkarsın inşallah iyiliğini canm benm

Nedemek hayatım taş atıp kolum mu yorulacak ki taş at desende atarım ne var. Yarın bakıcağım canım olur mu

Aaa sen bugün histeroskopi oldun dimiiii, geçmiş olsun canım hadi 1 ay kaldı tedaviye, bende bu gün opu oldum

Son düzenleme:
canimgecmis olsun.cok sevindim 4 de 4.insallah dordude seninle olur.sonuna kadar.cok mutlu ol.esin ve bebiskerinle kalabalik bir ailen olsun.bebek aglamadi seni uyutmasin.

İnşallah canım şu döllenme meselesi beni korkutuyor açıkcası ama hayırlısı diyelim

Eğer yumurtalar kaliteliyse cnm öyle ya da öyle döllenecekler kafanı yormaaa ya da teke tek transfere gitsen bile finalin muhteşem olur inşallahh cnm içini ferah tutttt lütfen... işin zor kısmını atlattın ya gerisi gelirr Allahın izniyleee

İnşallah canım benim

aydın günlerimiz olsun inşallahhhhh

tatlım okudum 4 ünü de almışlar çok sevindim, inşallah sonunda da çok güzel haberler alacağız tatlımmmm

İnşallah canım benim, güzel haberler alırım

Bende geçen ay histereskopi yaptırdım 1500 dü 1200 e düştüler .

benim gittiğim yerde 1500 demişti demekki özeller bu civardan başlıyor canımm.. çok sağoll..
bende bu tedavi olumsuz olursa ilk iş histereskopi yaptıracağım..
bana kalsa çoktan yaptıracaktım doktorumla anlaşamadık bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…