Canım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.
Canım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.
söz dinliyo kız bu kırmızılar sen onlara söyle bundan sonra 9ay gelmeyın istemiyorum sizi
aradım canım cıktı resmen sonucu beklerken bu hale geldimaradım dediğim gibi önce maalesef dediler sonra dedim tatilbudur ile görüştüm orası sıkıntı olmaz kesinlikle dediler otel ile görüşüp dedim sonra hangi tarihte düşünüyosunuz bi yetkili ile görüşeyim dedi söyledim tarih (tarih ile hasemalı havuza girme arasındaki baglantıyı hala çözebilmiş değilim kızlar sizce nasıl bi bağlantı var?) neyse konustu çok şükür ve kesinlikle sıkıntı olmadan girebilirsiniz efendim dedi ve benm yeni halim böyle olduuu
Hayirli olsun canim insallah basladihi gibi guzel ve hayirli haberle devam etsin tedavinn...Canım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.
tedaviye başlayanlara başlayacaklara Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinizin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
o laparaskopi olmasın şekerim senin rakamlarda çok geldi bana
canım bu işler hiç belirtiye bakmıyor.. en belirtisiz arkadaşlar bile pozitifi gördüler.. helede 3. gün için çok erken belirti aramak.. benimde bugün ilk günü saymazsak 7. günüm ama hiç belirtim yok... aramıyorumda çünkü çok ağır belirtiler hissettiğim zaman bile negatifti..
bitanemmm bugün konuştum embriyologla 4 embriyo bölünüyor fakat 2 tanesi gayet iyi muhtemelen bunları transfer edicez dedi.yarın 1 de transfer olacak bebiklerimi alcam inşallah rabbimin izniyle bırakmazlar bizi
saoll cnm benımmm...
Aminnnnnnn cnm benim hepimize nasip etsın Rabbim...cnm hiç bişey yok dedı doktorum..küçük bi polip almıs(0.5 capında)...7-8 kesık atmıs...Rahmı normal konumuna getirmiş..cok kısa surdu zaten...umarım gelecek ay tedavımde hemencık gecer ve pozitif alırım canım benımm
Bende ilk tedavimi acibademde oldum negatof ciktiktan sonra histeroskopi istedi ve 2400 lira dediler normalde 9000 binmis ben tüp bebek hadtasi oldugum icin 2400 istediletlr. Tabi yaptirmadim.Kızlar siz nerede yaşıyorsunuz ne 3000-5000 lirasi benim merkezimde ofis histeroskopi 250 tl idi ben yaptirdim hemde cizik atildi hadi be eski hastayim diye indirim yaptilar desek 300-400 lirayi geçmez
Canim yumislerin sana cifter cifter bebis olarak dönsün i ns.Canım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.
canımm sen hiistereskopini nerede yaptırdın çok uygunmuş çok iyi..
özeller 1500 den başlıyorda hastanesine göre 3500 e kadar gidiyor..
canımmm benim özel değilse histereskopini kaça yaptırdın.. bahcecide fiyat durumu ne merak ettimde..
Gebelik değil, ondan önce dışarda döllüyorlar ya kromozomlarda sorun olursa döllenen yumurta bölünmüyor veya bölünüyor ama ilerleyemiyor. Benim öyle oldu işte o yüzden transfer yapılmadı
yarına hepside dölensinn inşşşşşş güzelce göbüşüne yerleşsin
Hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı.yarına da dollenmis olurlar insallah.ama en zoru zaten transferin sonrsinda ki bekleme olacak ama inanıyorum ki olacak ve mutlu haberini burdan kutlayacağız.o gece bütün masanın hesabın bendennnnnn:-$
hadi geçmiş olsun canım darısı başımıza inşallah
Kuzum çok şükür bak mutlu sona az kaldı inşallah yarın 4 te 4 olur inşallah dualarım seninle
Kuzum kocam geç geldi yemek hazirlicam öpüyorum
Cnm insl hepsi dollendi diye ararlar seni
bende seni merak ediyordum uzun zamandan gelemedim forma cumartesi opun var sanıyordum nasılsın şimdi? bu arada yakınız biliyorsun birşeye ihtiyacın olursa ben burdayım....
Hayirli olsun canim insallah basladihi gibi guzel ve hayirli haberle devam etsin tedavinn...
Ayyyy canım benim ne tatlı yazmışsın yakınız diye, ben sadece sizlerin mutlu olmasını istiyorum yeter bana. Şua evdeyim canım anca geldim gayet iyiğim ağrım sızım yok çok şükür
Canim yumislerin sana cifter cifter bebis olarak dönsün i ns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?