2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Cnm insl hepsi dollendi diye ararlar seni

bende seni merak ediyordum uzun zamandan gelemedim forma cumartesi opun var sanıyordum nasılsın şimdi? bu arada yakınız biliyorsun birşeye ihtiyacın olursa ben burdayım....

tedaviye başlayanlara başlayacaklara Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinizin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Geçen sene vardı cnm kapalı sonuç olarak gidiyomusunuz
rezervasyon yaptırdınmı

Hayirli olsun canim insallah basladihi gibi guzel ve hayirli haberle devam etsin tedavinn...

tedaviye başlayanlara başlayacaklara Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinizin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

amin canım :)

canım çok sevindimmmmmmmm :) yarında güzel haberlerin devamı gelir inşallahhhhhhhhh :)

o laparaskopi olmasın şekerim senin rakamlarda çok geldi bana

canım şubatın sonunda esk acıbademde hist. 550tl verdim :)

canım seninde 7. gün olmuş maşallah :) hadi bakalım güzel habere az kaldı iiiiiiiiiinnnnşallllaaaaahhhhh :)

bitanemmm bugün konuştum embriyologla 4 embriyo bölünüyor fakat 2 tanesi gayet iyi muhtemelen bunları transfer edicez dedi.yarın 1 de transfer olacak bebiklerimi alcam inşallah rabbimin izniyle bırakmazlar bizi

canımmmmmm süpeeeeeeeeeeer inşallah hersey gönlündeki gibi gider :)

geçmiş olsun canım darısı bebişlereeeeeeeeee :)

Kızlar siz nerede yaşıyorsunuz ne 3000-5000 lirasi benim merkezimde ofis histeroskopi 250 tl idi ben yaptirdim hemde cizik atildi hadi be eski hastayim diye indirim yaptilar desek 300-400 lirayi geçmez
Bende ilk tedavimi acibademde oldum negatof ciktiktan sonra histeroskopi istedi ve 2400 lira dediler normalde 9000 binmis ben tüp bebek hadtasi oldugum icin 2400 istediletlr. Tabi yaptirmadim.

Canim yumislerin sana cifter cifter bebis olarak dönsün i ns.

canımm sen hiistereskopini nerede yaptırdın çok uygunmuş çok iyi..
özeller 1500 den başlıyorda hastanesine göre 3500 e kadar gidiyor..

Canim ankara Başkent hastanesine gidiyorum. Anestezi almadim yoksa 850 liraydi :)))

Gebelik değil, ondan önce dışarda döllüyorlar ya kromozomlarda sorun olursa döllenen yumurta bölünmüyor veya bölünüyor ama ilerleyemiyor. Benim öyle oldu işte o yüzden transfer yapılmadı

anladım canım rabbim hakımızda hayırlısı versin bir akrabamında 6 aylık bebeği karnında öldü tek böbreği varmış doğuştan tam amaliyat olacakken hamileymiş ertelediler doktor 7 aya kadar yaşarsa küvezde bakarız demişler rabbim ama nasip etmedi allah onada sabırlar versin bizede inşallah bende 2 transfere gidicem artık hayırlısı hepimiz için :)

Vavvvvv be Kızlar duydunuz dimi gönlü bol arkadaşım benim
İnşallahbyarında sizlere güzel haber verebilirim gene haberleşiriz canım

bende seni merak ediyordum uzun zamandan gelemedim forma cumartesi opun var sanıyordum nasılsın şimdi? bu arada yakınız biliyorsun birşeye ihtiyacın olursa ben burdayım....

Ayyyy canım benim ne tatlı yazmışsın yakınız diye, ben sadece sizlerin mutlu olmasını istiyorum yeter bana. Şua evdeyim canım anca geldim gayet iyiğim ağrım sızım yok çok şükür

Ayyyy canım benim ne tatlı yazmışsın yakınız diye, ben sadece sizlerin mutlu olmasını istiyorum yeter bana. Şua evdeyim canım anca geldim gayet iyiğim ağrım sızım yok çok şükür

tez zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah. İnşallah bebişinin sana tutunduğu haberinle mutlu oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…