2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımm sen hiistereskopini nerede yaptırdın çok uygunmuş çok iyi..
özeller 1500 den başlıyorda hastanesine göre 3500 e kadar gidiyor..

pahalı değilmiş bi bakayım bende 350 tl ye içime

o laparaskopi olmasın şekerim senin rakamlarda çok geldi bana

canım 350 tl yi ben sadece rahim filmine verdim.. şu anda tedavi olduğum merkezde histereskopi için fiyat aldım geçen hafta 1500 tl fiyat verdiler.. ayrıca başka bir kaç tane daha özele sordum 2000-3000 tl civarı fiyatlar verdiler.. amerikan hastanesi, fertijin ve birçok tanınmış yer bu fiyatlara yapıyor.. çok yakın arkadaşıma kadıköyde bir merkez histereskopiye geçen ay 5000 tl fiyat verdi tabi oda yaptırmadı..

çok fazla ya nerdeyse tüp fiyatı bunlar

hatişimmmmm embrıyoların ne durumdaaa..sersem gıbıyım sayfaları okuyamadımm..umarımm güzell haberler gelmiştir yavrucuklarıdannn

canımmm benim özel değilse histereskopini kaça yaptırdın.. bahcecide fiyat durumu ne merak ettimde..

İnsallah ruyan gerçek olur canim.en kısa zamanda o tatlı kızını kucağına alirsin

Kızlar siz nerede yaşıyorsunuz ne 3000-5000 lirasi benim merkezimde ofis histeroskopi 250 tl idi ben yaptirdim hemde cizik atildi hadi be eski hastayim diye indirim yaptilar desek 300-400 lirayi geçmez

oleeeyyy yumişler alınıyo yaşasııınnn hadi canm inşallah güzel gecer Allahım yardımcın olsun inşallah

canımm bugün senin opun yokmuydu.. benmi yalnış hatırlıyorum.. opun kaçta olacaktı.. halen buralarda geziniyorsun:)

Canim iyi yolculuklar güzel haberlerini bekliyorum

Dualarım seninle, inşallah yumoşların dolu dolu olur ve transferde annesine sıkı sıkı tutunur

inşallah her şey yolunda gider arkadaşım, inşallah bebeğine kavuşursun artık allah yardımcın olsun

Canım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.

yarına hepside dölensinn inşşşşşş güzelce göbüşüne yerleşsin

Hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı.yarına da dollenmis olurlar insallah.ama en zoru zaten transferin sonrsinda ki bekleme olacak ama inanıyorum ki olacak ve mutlu haberini burdan kutlayacağız.o gece bütün masanın hesabın bendennnnnn:-$

hadi geçmiş olsun canım darısı başımıza inşallah

Kuzum çok şükür bak mutlu sona az kaldı inşallah yarın 4 te 4 olur inşallah dualarım seninle
geldim kuzum sen nerdesin..
Kuzum kocam geç geldi yemek hazirlicam öpüyorum

onlara noldu ayyyy yüreğim bu heyecanlara dayanamıyor...parsen iğnelere başladıydı en son birlikte ışık görmüştük ışığın peşinden gidiyordu mybaby sultanım ne yapcaktı ki:44::44:

ışığın peşinden gide gide kayboldum valla
ama arkamda seni göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…