canım göğşen hoca yaptı bana histeroskopi 350 tl tutmuştu uyutulmadan yapıldı.parça alındı sonra eve gittim çok basit bir işlem bencede yaptır muhakkak en azından rahim içine sende bakabiliyorsun ne var ne yok görüyorsun hehe
canım göğşen hoca yaptı bana histeroskopi 350 tl tutmuştu uyutulmadan yapıldı.parça alındı sonra eve gittim çok basit bir işlem bencede yaptır muhakkak en azından rahim içine sende bakabiliyorsun ne var ne yok görüyorsun hehe
canımm sen hiistereskopini nerede yaptırdın çok uygunmuş çok iyi..
özeller 1500 den başlıyorda hastanesine göre 3500 e kadar gidiyor..
o laparaskopi olmasın şekerim senin rakamlarda çok geldi bana
canım 350 tl yi ben sadece rahim filmine verdim.. şu anda tedavi olduğum merkezde histereskopi için fiyat aldım geçen hafta 1500 tl fiyat verdiler.. ayrıca başka bir kaç tane daha özele sordum 2000-3000 tl civarı fiyatlar verdiler.. amerikan hastanesi, fertijin ve birçok tanınmış yer bu fiyatlara yapıyor.. çok yakın arkadaşıma kadıköyde bir merkez histereskopiye geçen ay 5000 tl fiyat verdi tabi oda yaptırmadı..
hatişimmmmm embrıyoların ne durumdaaa..sersem gıbıyım sayfaları okuyamadımm..umarımm güzell haberler gelmiştir yavrucuklarıdannn
çok fazla ya nerdeyse tüp fiyatı bunlar
Kuzum ismini bildiğim bilmediğim herkeze dua ediyorım sende yazsana ismini bi sakıncası yoksa:26:
kızlarrrrrrrr hala sersem gıbıyımmm...narkozun etkısı mı ne basımı uykudan kaldıramıom...bılıo musunuz histeroskopi sonrası uyurken ruya gördum ve profilimdekı gıbı esmer bı kız çocugu dillenmeye yenı baslamışş bı seyler söyleyip nası bana bakarak guluyordu anlatamammm...çoookkk guzeldiiiiiiii
oleeeyyy yumişler alınıyo yaşasııınnn hadi canm inşallah güzel gecer Allahım yardımcın olsun inşallah
canımm bugün senin opun yokmuydu.. benmi yalnış hatırlıyorum.. opun kaçta olacaktı.. halen buralarda geziniyorsun:)
Canim iyi yolculuklar güzel haberlerini bekliyorum
kapalı oldugum için canm çoğu otel sıkıntı çıkarıyo havuza girme konusunda oralarda
saol canm benm bi de otele karar verebilsek süper olcak kafam rahatlıcak da
oyy yerim onumaşallah prensesimize gelsin annesine hayırlısıyla sağlıgıyla inşallah
hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah kaliteli harika yumişler toplanır harika transfer olur ve bebişimiz gelirdualarımız seninle canmcım
AYNEN CANIM yağsa da tatıl tatıldır valla..
ohh ye,iç,yat
sizi satmak mı ???
ASLAAAAAAAAAAAAAA BEBEİM..
MAŞALLAH canım benımmmmmmmmmmmm..
prenses geliyor sedene cok sevındımmmmmmmmmmmmmm
hersey cok güzel olucak canımmmmmmmmmmmmmmmmmm buna emınım Allahım yardımcın olsun
Dualarım seninle, inşallah yumoşların dolu dolu olur ve transferde annesine sıkı sıkı tutunur
inşallah her şey yolunda gider arkadaşım, inşallah bebeğine kavuşursun artık allah yardımcın olsun
Canım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.
Canım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.
Kuzum nerdesin merak ettik
adetin 2.günü iğne vurmaya başlıyorsun 7 ila 10 gün iğne vurulur..en az 7 gün vursan iğneye başlamandan 10 gün sonra toplama yapılır en erken ama..
Kuzum çok şükür bak mutlu sona az kaldı inşallah yarın 4 te 4 olur inşallah dualarım seninleCanım arkadaşlarım benim, opudan nihayet çıktım karnımda çok açtı karnımı doyurdum anca yazıyorum. 4 tane yumurta toplamışlar Allaha şükür, sizin dualarınız olmasa ben bu kadar yolu alamazdım. Allah sizlerden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısı ile size nasip etsin inşallah canlarım benim.
Kuzum kocam geç geldi yemek hazirlicam öpüyorumgeldim kuzum sen nerdesin..
onlara noldu ayyyy yüreğim bu heyecanlara dayanamıyor...parsen iğnelere başladıydı en son birlikte ışık görmüştük ışığın peşinden gidiyordumybaby sultanım ne yapcaktı ki:44::44:
Sanirim ikiside doğurup geleceklerparsen bi gelsin bi ışıkta ben tutucam
Kuzum çok şükür bak mutlu sona az kaldı inşallah yarın 4 te 4 olur inşallah dualarım seninle
Kuzum kocam geç geldi yemek hazirlicam öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?