Cumartesimi vereceksin kanı canım?
valla canm bizde bayıldık bu fikre inşallah hayırlısıyla gideriz dolu dolu bi tatil olur bize de
ooooooooooo
valla süper canm ya tatilin 4 gecesiyle aynı fiyat nerdeyse çok güzel kaçırılmıcak bi fırsat gitmelisiniz sizde
aynen canm miis gibi doğa mis gibi hava eşim için boool fotograf cekme imkanı harika bi tatil olur inşallah valla gidin derim yani çok güzel bebiş dogmadan gidin hamiş hamiş
dogdugunda görürüm canm seni çatlamaya vaktin kalmaz
canm sacmalama daha erken ararlar öğleden sonra sabırsız seni
sen arasana canımm embriyologu iste :)) ben hep kendim arıyorum beklemeden
valla canm bizde bayıldık bu fikre inşallah hayırlısıyla gideriz dolu dolu bi tatil olur bize de
ooooooooooo
valla süper canm ya tatilin 4 gecesiyle aynı fiyat nerdeyse çok güzel kaçırılmıcak bi fırsat gitmelisiniz sizde
aynen canm miis gibi doğa mis gibi hava eşim için boool fotograf cekme imkanı harika bi tatil olur inşallah valla gidin derim yani çok güzel bebiş dogmadan gidin hamiş hamiş
dogdugunda görürüm canm seni çatlamaya vaktin kalmaz
canm sacmalama daha erken ararlar öğleden sonra sabırsız seni
evet canımm sabırla son güne kadar bekleyeceğim:))
Günaydın kızlar.histereskopi nasıl oluyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaayydıııın canmm
günaydıın bakalım ne zaman test günün canm ay inşallah bol pozitifli sonuclar görürsün bizi de mutlu edersin
6:
Ay duramıyorum yerimde sabah böyle değildim. Sizlerle konuştukça daha heyecanlandım
Bu arada senin bu yaptığın tatile babymoon diyorlar.çocuk doğmadan once anne adaylarının yaptığı son tatil nlamında;-)
Ay yok cesaret edip arayamam ben, sen ara
herhalde yani bekle, senin gibi tecrübeli birisinin beklememesi ayıp, cık cık
canımm cumartesi günüü sabah erkenden belli olmuş olur:))
sarı kafalar ıle ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi canımmmmmmmmmmmmmmmm
sen arasan.... Söylemezler mi ki????kızlar haber gelmedi daha bir aksilik mi var acaba? şuan hiç bir şey hissetmiyorum kalbim o kadar çok atıyor ki hisselerimi kullanıp ne alemdeler diye bir his içimde oluşamıyor. Ne yapacağım ben yaaa
Canım hiç endişelenme. Onlar 24 saati bekliyordur. Ben sabah opu oldum ertesi gün sabah aradılar. Dünde utanmadım ben aradım hatta ulaşamayınca sekreter kıza dedim embriyolog beni arasınAdamcağız aradı sağolsun beni rahatlattı. Az önce yine aradı ve soruyor rahat uyudunuz mu? Tek cevap: HAYIR. Ozaman şimdi uyuyun dedi. 6 embriyodan 5 tanesi 1. kaliteymiş. 5. güne kadar beklicez dedi. Perşembe transferim var şükür. Ama ömrümden ömür gitti anacım evlenirken bile bu kadar heyecanlı değildim. İnşallah tutunurlar ve beni 9 ay bırakmazlar. Dua ediyorum hepimize Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Ya korkuyorum arayamam :18::18::18::18:
herhalde yani bekle, senin gibi tecrübeli birisinin beklememesi ayıp, cık cık
haftasonu çok arada sırada giriyorum ama canm bu cmrt haberini sabırsızlıkla bekliceminşallah bebişimiz anneciim burdayım ki bırakmadım seni dicek
Canım hiç endişelenme. Onlar 24 saati bekliyordur. Ben sabah opu oldum ertesi gün sabah aradılar. Dünde utanmadım ben aradım hatta ulaşamayınca sekreter kıza dedim embriyolog beni arasınAdamcağız aradı sağolsun beni rahatlattı. Az önce yine aradı ve soruyor rahat uyudunuz mu? Tek cevap: HAYIR. Ozaman şimdi uyuyun dedi. 6 embriyodan 5 tanesi 1. kaliteymiş. 5. güne kadar beklicez dedi. Perşembe transferim var şükür. Ama ömrümden ömür gitti anacım evlenirken bile bu kadar heyecanlı değildim. İnşallah tutunurlar ve beni 9 ay bırakmazlar. Dua ediyorum hepimize Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
ayy cook güzel bi haber bu canmm yaapers bebişlere kavusuyoruz hayırlısıyla o zaman Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin ve 9ay sonra saglıkla kucagına almayı canm
ayy yandık daha yumişlerden haber beklerken böyleysenbunun transferi var gün sayıp sonucu beklemesi var kese beklemesi kalp atısı cinsiyeti dogumu yandık senle:76::76: sakin kuzu hayırlısıyla arıcaklar ve dollenmiş olcaklarr dua et bolca ve sakinleştir kendini anneleri yumişlerini heyecanlandırma
hee olsun bebişleri cocukları alır gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?