2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ay duramıyorum yerimde sabah böyle değildim. Sizlerle konuştukça daha heyecanlandım

Bu arada senin bu yaptığın tatile babymoon diyorlar.çocuk doğmadan once anne adaylarının yaptığı son tatil nlamında;-)

Günaydın kızlar.histereskopi nasıl oluyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm bende yaptırmadımm hiç bilmiyorum:) bir aletle rahmin içi en ayrıntısına kadar inceleniyor polip varsa alınıyor yada sıkıntı varsa temizleniyor galiba.. bazı doktorlar bu sırada rahme çizikte atıyor..

Ay duramıyorum yerimde sabah böyle değildim. Sizlerle konuştukça daha heyecanlandım

ayy yandık daha yumişlerden haber beklerken böyleysen bunun transferi var gün sayıp sonucu beklemesi var kese beklemesi kalp atısı cinsiyeti dogumu yandık senle:76::76: sakin kuzu hayırlısıyla arıcaklar ve dollenmiş olcaklarr dua et bolca ve sakinleştir kendini anneleri yumişlerini heyecanlandırma

Bu arada senin bu yaptığın tatile babymoon diyorlar.çocuk doğmadan once anne adaylarının yaptığı son tatil nlamında;-)

hee olsun bebişleri cocukları alır gideriz

herhalde yani bekle, senin gibi tecrübeli birisinin beklememesi ayıp, cık cık

Canım hiç endişelenme. Onlar 24 saati bekliyordur. Ben sabah opu oldum ertesi gün sabah aradılar. Dünde utanmadım ben aradım hatta ulaşamayınca sekreter kıza dedim embriyolog beni arasın Adamcağız aradı sağolsun beni rahatlattı. Az önce yine aradı ve soruyor rahat uyudunuz mu? Tek cevap: HAYIR. Ozaman şimdi uyuyun dedi. 6 embriyodan 5 tanesi 1. kaliteymiş. 5. güne kadar beklicez dedi. Perşembe transferim var şükür. Ama ömrümden ömür gitti anacım evlenirken bile bu kadar heyecanlı değildim. İnşallah tutunurlar ve beni 9 ay bırakmazlar. Dua ediyorum hepimize Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

canımm cumartesi günüü sabah erkenden belli olmuş olur:))

haftasonu çok arada sırada giriyorum ama canm bu cmrt haberini sabırsızlıkla beklicem inşallah bebişimiz anneciim burdayım ki bırakmadım seni dicek

sarı kafalar ıle ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi canımmmmmmmmmmmmmmmm

dimi yaaaa :))))) herkes çalışsın sarı kafalar napıyosa bizde yapalım sonu bebişli olsun.... Sahi senin reglden naber? Gelesi yokmuymuş?? Belki sizin çalışmalar işe yaramıştır 9 ay gelmez

kızlar haber gelmedi daha bir aksilik mi var acaba? şuan hiç bir şey hissetmiyorum kalbim o kadar çok atıyor ki hisselerimi kullanıp ne alemdeler diye bir his içimde oluşamıyor. Ne yapacağım ben yaaa
sen arasan.... Söylemezler mi ki????

ayy cook güzel bi haber bu canmm yaa pers bebişlere kavusuyoruz hayırlısıyla o zaman Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin ve 9ay sonra saglıkla kucagına almayı canm

canımmm çok güzelll bir haberr şimdiden transferinn hayırlı olsunnn:))

ayy cook güzel bi haber bu canmm yaa pers bebişlere kavusuyoruz hayırlısıyla o zaman Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin ve 9ay sonra saglıkla kucagına almayı canm

İnşallah canım hepimizin dualarını kabul etsin. Negatif görme endişesi başladı şimdi. :18::18::18::18::18::18: Bu neymiş böyle öldük öldük dirildik hepimiz.

Hani ilk tedavimde kuyruğuma baka baka geri döndüğüm için aynısı olacak diye çok korkuyorum ondan bu kadar heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…