Amin inşallah canım benim ama işte yapmayım heyecan diyorum olmuyor, elimde bir sürü iş var yapamıyorum
evet bende sana bakmaktan yapamıyorum, müfettişler bekliyo ayolamin inşallah canım benim ama işte yapmayım heyecan diyorum olmuyor, elimde bir sürü iş var yapamıyorum
Ah be güzelim hem mutluyum hem endişeli. Korkuyorum sonuç olumsuz olursa diye. Kimbilir bikaç günlük sevinç sonu hüzün de olabilir. Ama yine de şükrediyorum. Akşam bizim adamdan meyve istedim. Baktım nazlanıyor bastım yaygarayı. Şu güne gün 6 çocuğunun annesiyim dedim. Evde kahkaha tufanı koptu. Adam pes dedi. Başka bişey diyemedi garibim. Napalım bikaç günde biz sevinelim. 2 yıldır gözyaşı olmayan günüm geçmedi. Sonrasına Allah Kerim.
İnşallah öyle birşey olmaz canım, test günün ne zaman senin?
Kızlar haber gelmedi daha bir aksilik mi var acaba? şuan hiç bir şey hissetmiyorum kalbim o kadar çok atıyor ki hisselerimi kullanıp ne alemdeler diye bir his içimde oluşamıyor. ne yapacağım ben yaaa
valla canm bizde bayıldık bu fikre inşallah hayırlısıyla gideriz dolu dolu bi tatil olur bize de
ooooooooooo
valla süper canm ya tatilin 4 gecesiyle aynı fiyat nerdeyse çok güzel kaçırılmıcak bi fırsat gitmelisiniz sizde
aynen canm miis gibi doğa mis gibi hava eşim için boool fotograf cekme imkanı harika bi tatil olur inşallah valla gidin derim yani çok güzel bebiş dogmadan gidin hamiş hamiş
dogdugunda görürüm canm seni çatlamaya vaktin kalmaz
canm sacmalama daha erken ararlar öğleden sonra sabırsız seni
dimi yaaaa :))))) herkes çalışsın sarı kafalar napıyosa bizde yapalım sonu bebişli olsun.... Sahi senin reglden naber? Gelesi yokmuymuş?? Belki sizin çalışmalar işe yaramıştır 9 ay gelmez
sen arasan.... Söylemezler mi ki????
Anacım adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynıymış. Yaşayanlar öyle diyorSen moralini yüksek tut. Nasipse olur inşallah.
Bugün catlatma iğnem var 22 mayıs test günü :44: bide 4.gün transferi hayırlısı inş tek duam allaha
hayırlısı olsun canım benım..
zor bir süreçççç ama sona gelmişsin
Amin inşallah canım benim ama işte yapmayım heyecan diyorum olmuyor, elimde bir sürü iş var yapamıyorum
çok zorrrr hemde rabbim bu yolda kimseyi sınava sokmasın
rabbim sevgi dolu yuvalarimiza tatlı kahkahali bebisler versin
bol bol dua edin bizlere arkadaşlar
Rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar.inşallah toplanan bütün yumurtalarıñız döllenir.sağlıklı bir evlat olur.benim transferimin 6 günü.kasıklarımda ağrı var ve belimde.korkuyorumnapicam ben yaaa (((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar.inşallah toplanan bütün yumurtalarıñız döllenir.sağlıklı bir evlat olur.benim transferimin 6 günü.kasıklarımda ağrı var ve belimde.korkuyorumnapicam ben yaaa (((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu poliplerı mıyomları filan normal vajınal ultrasonla görülüyor mu ki 😊gunaydın cnmm...rahıme renklı kamera ıle gırıp polıp mıyom varsa bebegın tutunmasını engelleyen onlar alınıyor...rahımde bazen perde olabılıyor cnm o alınıyor..cok kısa suruyor zaten..basarısız denemeden sonra yapılıyor genelde canım...
Aradım ama maalesef görüşemedim, onlar arayacaklarmış
Ne güzel demissin Allah kerim.hepimiz aynı sıkıntılari yaşıyoruz,benim ilk tedavim negatifti,ikincisine baslayacam benim çocuğun olmayacak diye hep bi korku var ama herşeyden öte allah eşime ve bana sağlık versin.ağız tadimizi hiç bozmasın.
İnsallah cabalarimizla cocuklarimiza kavusacagiz.herşeyin hayırlısı ama korku ve umutsuzluk iyi değil pozitif ol ve cocukalrinin sana tutunacagini düşün
tatlım ben maalesef pek ızne cıkamıyorummm bu sene ıcın didime gidelim deee bı ara karadenız turuna da gitmeyi istiyorummmm
ben çıkıyorummmmm ama phala aklım da dualarım da sende :)
öptüm sizi :)
kesinlikle canm önce sağlık bunu en iyi yaşayan biri olarak diyorum çünkü eşim hastayken onun iyi olmasından başka düşüncem dileğim duam isteğim yoktu önce eşim iyi olsun allahım nasip ederse evladımızı da verir inşallah
fırsatını bulunca gidin canm ya dünden beri aklımda sabırsızlanıyorum simdiden Allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah canm
Banada dua edin.benim adım selma sen de yaz ismini bende dua ederken sana ederim.ha sen bana et bende sana edin diye değil.nickle dua etmek garip geliyor
Insallah cnmya gecen ay 16 olmuştum adet bugün transferimin 7 günü
ama adet olcakmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?