2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin inşallah canım benim ama işte yapmayım heyecan diyorum olmuyor, elimde bir sürü iş var yapamıyorum

canım orası yoğunsa yumi toplama transfer falan geç arayabiliyorlar :) inşallah hayırlısıyla güzel haberler geelecek :) genelde hergün aynı saatte arıyorlardı beni yoğunluk olduğu birkaç gün saat ileri atabiliyordu :) sakin ol güzel olacakkkkkkkkkkk inşalllah :)

Ne güzel demissin Allah kerim.hepimiz aynı sıkıntılari yaşıyoruz,benim ilk tedavim negatifti,ikincisine baslayacam benim çocuğun olmayacak diye hep bi korku var ama herşeyden öte allah eşime ve bana sağlık versin.ağız tadimizi hiç bozmasın.
İnsallah cabalarimizla cocuklarimiza kavusacagiz.herşeyin hayırlısı ama korku ve umutsuzluk iyi değil pozitif ol ve cocukalrinin sana tutunacagini düşün

Kızlar haber gelmedi daha bir aksilik mi var acaba? şuan hiç bir şey hissetmiyorum kalbim o kadar çok atıyor ki hisselerimi kullanıp ne alemdeler diye bir his içimde oluşamıyor. ne yapacağım ben yaaa

canımcımmm sabırlı oll güzel haberler gelıcek merak etme..
ohooo şimdiden bu kadar heycannn transferden sonra nasıl beklıcen kız 10 günü

tatlım ben maalesef pek ızne cıkamıyorummm bu sene ıcın didime gidelim deee bı ara karadenız turuna da gitmeyi istiyorummmm

ahh ah sorma kuzucummmmmm dün öğleden sonra geldiler sonunda..
keşke hıc geç gelmeseydı boşuna ümitlendim gelince üzüldüm bilem
ama suan iyiyimmm oh be rahatladım

Amin inşallah canım benim ama işte yapmayım heyecan diyorum olmuyor, elimde bir sürü iş var yapamıyorum

Bende sana bakmaktan yapamiyorum musteriler tepemde pit pit bunlari yaziyorum gercekten cok iyi anliyorum seni 5 mayis ta negatifi aldim ama hala uzgunum sirf kafam dagilsin diye spora basladim dun yoksa oynatmaya dogru emin adimlarla ilerliyorum hakkimizda hayirlisi iyi haber gelecek insallah

çok zorrrr hemde rabbim bu yolda kimseyi sınava sokmasın
rabbim sevgi dolu yuvalarimiza tatlı kahkahali bebisler versin
bol bol dua edin bizlere arkadaşlar

canım dua ederken zaten tum evlat isteyen kullarına nasip et diyorum hep..
rabbım buyuk napalım bizim de sınavımız bu..
bende 2 kere yasadım bu stresi ne kadar zor olduğunu cok ıyı bılıyorum malesef

Rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar.inşallah toplanan bütün yumurtalarıñız döllenir.sağlıklı bir evlat olur.benim transferimin 6 günü.kasıklarımda ağrı var ve belimde.korkuyorum napicam ben yaaa (((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım umarım gebelik belirtisidir..
hamılelık belirtileri ile regli belirtileri o kadar cok benziyor kı bırbırıne karıstırılabılıyor.
rabbım hakkında hayırlısını gönlüne razı eylesin

canım sakin ol aklını uzaklaştırmaya çalış biliyorum kolay değil :) arkadaşlarını çağır sohbet et ama başka konulardan veya oyun oyna yapboza iyi dedi arkadaşlar :) bu bizim sabrımızı ölçüyor sabır bir de olumlu düşün olumsuzluk gelirse defet onu :)

bu poliplerı mıyomları filan normal vajınal ultrasonla görülüyor mu ki 😊

Aradım ama maalesef görüşemedim, onlar arayacaklarmış

canım bende çok heyecanlıyım sanki bnm yumurtalardan haber bekliyorum inşallah en az 3 tanesi döllendi korkma dua ediyorum olumlu pozitif Ol 😊😊güzel haberler bekliyorum

kesinlikle canm önce sağlık bunu en iyi yaşayan biri olarak diyorum çünkü eşim hastayken onun iyi olmasından başka düşüncem dileğim duam isteğim yoktu önce eşim iyi olsun allahım nasip ederse evladımızı da verir inşallah

tatlım ben maalesef pek ızne cıkamıyorummm bu sene ıcın didime gidelim deee bı ara karadenız turuna da gitmeyi istiyorummmm

fırsatını bulunca gidin canm ya dünden beri aklımda sabırsızlanıyorum simdiden Allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah canm

ben çıkıyorummmmm ama phala aklım da dualarım da sende :)
öptüm sizi :)

iyi dersler cnm kolay gelsin..

inşallah bitanem..
umarımmmmmm hayırlısı ıle gidip geliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…