2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ne güzel haber almışsın canım inşallah 9 ay boyunca karnından ayrılmazlar ve kucağına alırsın canım. İnşallah benimkisilerde seninkisi gibi güzel giderler inşallah Allahım inşallah.

Hani ilk tedavimde kuyruğuma baka baka geri döndüğüm için aynısı olacak diye çok korkuyorum ondan bu kadar heyecanlıyım

canımm geçmiş korkularını unut boşver bu güne endexlen..
şu anda belli olmuştur kesin olarak... arada rahatla canım ne olacak:))

Söylerlerde cesaret edemiyorum.

Ne güzel haber almışsın canım inşallah 9 ay boyunca karnından ayrılmazlar ve kucağına alırsın canım. İnşallah benimkisilerde seninkisi gibi güzel giderler inşallah Allahım inşallah.

Olucakkkkk inşallah. Pozitif enerji yolla. Bak ben haber almak için her türlü yüzsüzlüğü yaptım. Telefonun sesini embriyolar duydu bence Sende ara rahatla beklemek istemiyorsan

İnşallah canım hepimizin dualarını kabul etsin. Negatif görme endişesi başladı şimdi. :18::18::18::18::18::18: Bu neymiş böyle öldük öldük dirildik hepimiz.

Canim insallah hepimizin yüzü gülecek ve dualarimiz kabul olacak.çok güzel bir haber almışsın ve bu güzel haberlerin devamı da gelecek

Ne olur bana dua edin aramaya gidiyorum

İnşallah canım hepimizin dualarını kabul etsin. Negatif görme endişesi başladı şimdi. :18::18::18::18::18::18: Bu neymiş böyle öldük öldük dirildik hepimiz.

hayııırrrr her zaman pozitif enerji pozitif düşünce pozitif sonuç hadi kızlaaar enerjik olun olumlu olun:118::118:

Hani ilk tedavimde kuyruğuma baka baka geri döndüğüm için aynısı olacak diye çok korkuyorum ondan bu kadar heyecanlıyım

hayır canm herşey çook güzel olucak bu sefer Allahın izniyle sen sabret duanı et bekle

Ne olur bana dua edin aramaya gidiyorum

hadi canm dualarım seninle bekliyoruuuzz

Canim insallah hepimizin yüzü gülecek ve dualarimiz kabul olacak.çok güzel bir haber almışsın ve bu güzel haberlerin devamı da gelecek

Ah be güzelim hem mutluyum hem endişeli. Korkuyorum sonuç olumsuz olursa diye. Kimbilir bikaç günlük sevinç sonu hüzün de olabilir. Ama yine de şükrediyorum. Akşam bizim adamdan meyve istedim. Baktım nazlanıyor bastım yaygarayı. Şu güne gün 6 çocuğunun annesiyim dedim. Evde kahkaha tufanı koptu. Adam pes dedi. Başka bişey diyemedi garibim. Napalım bikaç günde biz sevinelim. 2 yıldır gözyaşı olmayan günüm geçmedi. Sonrasına Allah Kerim.

canm ya yerim seni inşallah bebişlerin dogurunca gercek nazlarını yaparsın böleee

Güzel haberler ver inş cnm ben çok umutsuzum hani yazmışınya
kuyruğu ma bakarak donmekten korkuyorum aynısı bende var
adet belirtilerim var çok caresizim yumurta donmuş ta yok
inş senin donar yumişler

olumlu tatlmmm gelcek bebişleeerrr

inş senin donar yumişler

Anacım adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynıymış. Yaşayanlar öyle diyor Sen moralini yüksek tut. Nasipse olur inşallah.

Allahim hepimizin yardimcisi olsun iki defa negatif almis biri olarak o kadar iyi anliyorumki phala canim sakin ol olumlu dusun lutfen burda ben bile heyecan yaptim seni dusunemiyorum insallah hepsi 1 kalite dollenir

hadi bakalım merakla bekliyoruzzzz

Olucakkkkk inşallah. Pozitif enerji yolla. Bak ben haber almak için her türlü yüzsüzlüğü yaptım. Telefonun sesini embriyolar duydu bence Sende ara rahatla beklemek istemiyorsan

Aradım ama maalesef görüşemedim, onlar arayacaklarmış

inş senin donar yumişler

İnşallah öyle birşey olmaz canım, test günün ne zaman senin?

Allahim hepimizin yardimcisi olsun iki defa negatif almis biri olarak o kadar iyi anliyorumki phala canim sakin ol olumlu dusun lutfen burda ben bile heyecan yaptim seni dusunemiyorum insallah hepsi 1 kalite dollenir

Amin inşallah canım benim ama işte yapmayım heyecan diyorum olmuyor, elimde bir sürü iş var yapamıyorum

Aradım ama maalesef görüşemedim, onlar arayacaklarmış

tmm o zaman onları bekleriz biz de canm dualarımız seninle güzel haberler alcaz inşallah tam kadro dollenmiş olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…