canımmm çok güzelll bir haberr şimdiden transferinn hayırlı olsunnn:))
Canım hiç endişelenme. Onlar 24 saati bekliyordur. Ben sabah opu oldum ertesi gün sabah aradılar. Dünde utanmadım ben aradım hatta ulaşamayınca sekreter kıza dedim embriyolog beni arasınAdamcağız aradı sağolsun beni rahatlattı. Az önce yine aradı ve soruyor rahat uyudunuz mu? Tek cevap: HAYIR. Ozaman şimdi uyuyun dedi. 6 embriyodan 5 tanesi 1. kaliteymiş. 5. güne kadar beklicez dedi. Perşembe transferim var şükür. Ama ömrümden ömür gitti anacım evlenirken bile bu kadar heyecanlı değildim. İnşallah tutunurlar ve beni 9 ay bırakmazlar. Dua ediyorum hepimize Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Hani ilk tedavimde kuyruğuma baka baka geri döndüğüm için aynısı olacak diye çok korkuyorum ondan bu kadar heyecanlıyım
olur ver numarayı hemen arayayım
dimi yaaaa :))))) herkes çalışsın sarı kafalar napıyosa bizde yapalım sonu bebişli olsun.... Sahi senin reglden naber? Gelesi yokmuymuş?? Belki sizin çalışmalar işe yaramıştır 9 ay gelmez
sen arasan.... Söylemezler mi ki????
korkacak birşey yok ama peki bekle bakalım canım zaten en fazla 2 saat içinde ararlar..
Ne güzel haber almışsın canım inşallah 9 ay boyunca karnından ayrılmazlar ve kucağına alırsın canım. İnşallah benimkisilerde seninkisi gibi güzel giderler inşallah Allahım inşallah.
İnşallah canım hepimizin dualarını kabul etsin. Negatif görme endişesi başladı şimdi. :18::18::18::18::18::18: Bu neymiş böyle öldük öldük dirildik hepimiz.
hadi bakalım merakla bekliyoruzzzzNe olur bana dua edin aramaya gidiyorum
İnşallah canım hepimizin dualarını kabul etsin. Negatif görme endişesi başladı şimdi. :18::18::18::18::18::18: Bu neymiş böyle öldük öldük dirildik hepimiz.
Hani ilk tedavimde kuyruğuma baka baka geri döndüğüm için aynısı olacak diye çok korkuyorum ondan bu kadar heyecanlıyım
Ne olur bana dua edin aramaya gidiyorum
Canim insallah hepimizin yüzü gülecek ve dualarimiz kabul olacak.çok güzel bir haber almışsın ve bu güzel haberlerin devamı da gelecek
Ne olur bana dua edin aramaya gidiyorum
Ah be güzelim hem mutluyum hem endişeli. Korkuyorum sonuç olumsuz olursa diye. Kimbilir bikaç günlük sevinç sonu hüzün de olabilir. Ama yine de şükrediyorum. Akşam bizim adamdan meyve istedim. Baktım nazlanıyor bastım yaygarayı. Şu güne gün 6 çocuğunun annesiyim dedim. Evde kahkaha tufanı koptu. Adam pes dedi. Başka bişey diyemedi garibim. Napalım bikaç günde biz sevinelim. 2 yıldır gözyaşı olmayan günüm geçmedi. Sonrasına Allah Kerim.
Güzel haberler ver inş cnm ben çok umutsuzum hani yazmışınya
kuyruğu ma bakarak donmekten korkuyorum aynısı bende var
adet belirtilerim varçok caresizim yumurta donmuş ta yok
inş senin donar yumişler
inş senin donar yumişler
hadi bakalım merakla bekliyoruzzzz
Olucakkkkk inşallah. Pozitif enerji yolla. Bak ben haber almak için her türlü yüzsüzlüğü yaptım. Telefonun sesini embriyolar duydu benceSende ara rahatla beklemek istemiyorsan
hayııırrrrher zaman pozitif enerji pozitif düşünce pozitif sonuç hadi kızlaaar enerjik olun olumlu olun:118::118:
hayır canm herşey çook güzel olucak bu sefer Allahın izniyle sen sabret duanı et bekle
hadi canm dualarım seninle bekliyoruuuzz
inş senin donar yumişler
Allahim hepimizin yardimcisi olsun iki defa negatif almis biri olarak o kadar iyi anliyorumki phala canim sakin ol olumlu dusun lutfen burda ben bile heyecan yaptim seni dusunemiyorum insallah hepsi 1 kalite dollenir
Aradım ama maalesef görüşemedim, onlar arayacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?